Badalona Escena.

teatrozorrilla

Los grupos de teatro amateur de la ciudad de Badalona tienen una nueva oportunidad de subir al escenario del teatro Zorrilla.

Durante los actos programados para el ciclo Badalona Escena, que se presentaran durante los fines de semana de junio. La mayoría de estos espectaculos tendra como acto central la musica y la obra se desarrollara alrededor de ella.

Algunas de las entidades que participaran en el ciclo son la Oca Underground, el Cor Aurica,Per Tots Sants etc.

Disfruten del teatro y de la música, que la cultura siempre es buena.

¿Quieres reservar una guía?

4 comentarios

 1.   ana dijo

  Bona tarda,
  Estic d’acord que les entitats de Badalona puguin tenir l’oportunitat de realitzar obres en aquest meravellos teatre de la nostra ciutat, però el que no veig gens clar, és que es convoqui un casting per a fer una obra com la que es portarà a terme el proper mes de octubre-novembre com és Don Juan Tenorio, i un dels papers principals s’hagi assignat a una persona que no tan sols no és de cap entitat de Badalona, sinó que ni tan sols és Badalonina, havent persones que si pertanyen a la nostre ciutat i a les nostres entitats suficientment preparades per a poder asolir aquest repte. Quin control hi ha????….Hi ha solució?…Hem de deixar d’asistir al teatre perquè s’ens escolti i evitar aquest tipus d’engany???…els espectadors ens podem sentir enganyats quan anem a veure una obra, que en un principi és anunciada “COM L’OBRA DE LES ENTITATS BADALONINES”, i volem veure a Badalonins i Badalonines sobre el nostre escenari, gent que pertany a les nostres entitats culturals, així no animarem a la gent jove a implicar-se en aquest tipus d’esdeveniments.

  Perduneu per les faltes d’ortografia, però a la meva edat no s’estudiava el català com ara.

  Ben cordialment,

  Ana

 2.   Jordi dijo

  Hola,

  Jo també ho he sentit això i a més en sembla que ve de Gelida concretament.
  No és just per a les persones joves com jo que ens agrada fer teatre i més amb un director professional, quina il·lusió hem de tenir si es permeten aquestes coses?.

  Adeu

  Jordi

 3.   Conegut de la gelidenca dijo

  Hola,

  sóc amic d’aquesta noia de Gelida a qui se li ha assignat el paper de Doña Inés.
  En primer lloc, l’Ana pregunta com es pot evitar aquest tipus d’engany, i vull fer-vos saber que no hi ha hagut cap engany! Ella, l’Estefania, des de bon principi va dir que era de Gelida, i que és probable que la temporada vinent entri a formar part del grup “La Moral” (crec que es diu així) de Badalona. No ha enganyat a ningú!! A més, no crec que aquest sigui un motiu per què els joves badalonins no s’animin a fer teatre. El teatre és “algo” que es porta dins…es viu…i s’estima…tinguis o no aquestes oportunitats. Ella també és una noia jove, i potser també es mereix aquesta oportunitat, no creieu?

  Salutacions,

  Albert

 4.   nuria dijo

  jo crec que es important que les actuacions i els artistes siguin de badalona ,perquè hi ha molta gent amb ganes de fer moltes coses per la cultura del teatre i dansa, per això no permetrem que el teatre no s’ompli,promocionem-lo el millor que sabem de boca a boca i que tots veiem el esforç que cada companyia ha realitzat, aixi farem nostra la ciutat

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *