joget walanda

Tari tradisional Walanda

Kita menehi kompilasi karo tarian tradisional sing paling khas ing Walanda, supaya sampeyan ngerti rahasia lan tradhisi.

Nooks ing Holland sampeyan kudu rahasia

Aku wis milih patang sudhut yen yen kaping pisanan sampeyan ana ing Holland, sampeyan ora lunga, sampeyan ora bakal kesasar nalika riko kaping pindho ... utawa sing nomer telu.

Unilever bakal mbukak pabrik ing Pulo Kuba

Unilever bakal ngasilake produksi ing Kuba sawise diwenehi wewenang nggawe usaha patungan kanthi partisipasi Intersuchel sing duwe negara. Unilever bakal njaga mayoritas.

omah mburi

Annex Rahasia, Omah Anne Frank

Secret Annex, ing Prinsengracht 267, minangka omah sing paling akeh dikunjungi ing Amsterdam, yaiku omah sing dununge Anne Frank lan dheweke nulis bagean gedhe saka buku harian.

Lambang lan simbol kutha Amsterdam

Lambang Amsterdam duwe telung salib, "salib St. Andrew" kanggo ngurmati Rasul Andrew, sing dadi nelayan, lan mati syahid ing salib sing bentuke X.

gastronomi

Sawetara jinis keju Walanda

Produksi keju bisa dadi siji-sijine produk sing bisa nyaingi macem-macem tulip. Ing kene, sampeyan menehi sampeyan sikat sikat sing bakal ditemokake.

Sepatu kayu Walanda

Sepatu kayu? Warisan khas Walanda? Sampeyan bisa uga ora ana siji-sijine wong sing bisa menehi ...

Budaya Walanda

Budaya Walanda macem-macem, nuduhake beda daerah uga pengaruh asing amarga para pedagang ...

Universitas Teknik Delft

Universitas Teknologi Delft minangka universitas modern kanthi tradhisi sing sugih. Wolung fakultas lan luwih saka 40 ...

Arsitektur Walanda

Periode arsitektur Walanda sing penting yaiku nalika Zaman Emas Walanda wiwit ...

Rute bir ing Amsterdam

Para penggemar bir bakal ngrasakake petualangan liwat industri pembuatan bir bersejarah Amsterdam. Lan iku ...

Adat istiadat sing apik ing Walanda

Masyarakat Walanda egaliter lan modern. Masarakat padha andhap asor, toleran, mandhiri, mandhiri, lan wirausaha. Dheweke ngurmati pendhidhikan, ...

Paskah ing Walanda

Paskah minangka salah sawijining preinan Kristen paling penting sing dirayakake ing saindenging jagad kanthi semangat ...

Arsitektur walanda modern

Arsitektur modern ing Docklands Wétan, Amsterdam Sajrone 15 taun kepungkur, Walanda wis dadi salah sawijining…

Masakan Walanda: Stamppot

Masakan Walanda kanthi tradhisional entuk rap sing ala, nanging saiki, seni makan mewah isih urip kaya ...

Blanja tembikar ing Delft

Delft minangka kutha sing bakal dingerteni para kolektor keramik. Lan kutha sing apik ing propinsi iki ...

Polders Walanda: Beemster

Lansekap sing inovatif lan imajinatif ing Beemster Polder saiki duwe pengaruh sing jero lan awet ing proyek kasebut ...

Nedha bengi Natal ing Holland

Nedha bengi Natal minangka panganan utama sing tradisional dipangan ing wayah Natal utawa Natal. Lan ing Holland yaiku ...

Sejarah lan budaya Walanda

Wiwit Abad Pertengahan, wilayah Walanda ora mung nggawe dhewe minangka salah sawijining wilayah sing paling makmur ing ...

Pariwisata Harlingen

Harlingen dununge ing pesisir Segara Wadden ing provinsi Friesland lan nyedhiyakake ...

Toko Buku ing Amsterdam

Amsterdam nduwe pirang-pirang toko buku sing apik, nanging buku Inggris biasane regane larang. Ana telung papan sing luwih apik ...

Prostitusi ing Walanda

Prostitusi sah ing Walanda, ing Amsterdam lan umume kanggo konsentrasi ing Distrik Lampu Merah sing ...

Tlaga Holland

Walanda minangka negara sing rata banget, kanthi meh 25% lahane ing utawa ngisor ...

Spring ing Holland

Musim semi ana ing awang-awang! Lan ora ana papan sing luwih apik kanggo ngrasakake pangowahan mangsan tinimbang ing Walanda. Urip…

Penerbangan murah

Sejatine yaiku kemungkinan teka ing negara kaya Walanda ing plancongan ana ing pikirane ...

Fishing ing Holland

Minangka salah sawijining kegiatan sing paling praktik sing bisa ditemokake ing negara iki, lan mesthine ing ...

Olahraga ing Holland

Olahraga duwe peran penting ing masarakat Walanda. Sajrone Olimpiade, Kejuaraan Eropa utawa ...

Bir ing Holland

Bir minangka omben favorit masarakat Walanda. Bir sing paling populer yaiku ...

Krama Landa sing apik

Pendhidhikan Walanda sing apik ora mung katon ing bisnis nanging uga ing bidang sosial. Dheweke…

Gastronomi Walanda

Masakan Walanda tradisional bisa dianggep minangka masakan mangsa, amarga kalebu macem-macem jinis rebusan, uga ...