apa kanggo ndeleng ing Florence

Apa sing kudu dideleng ing Florence

Yen sampeyan kepengin weruh apa sing bakal katon ing Florence, mula ana sawetara poin utama supaya kunjungan sampeyan utawa plancongan ora bakal dilalekake.

Kepiye carane tekan Menara Pisa

Menara Pisa

Ngerteni luwih akeh babagan Menara Pisa iku penting. Kanggo pambangunan, kaendahane lan lingkungane utawa legenda sing ana ing kana.

7 Kaajaiban Jagad Modern

7 Kaajaiban Dunia Modern nyelehake warisan warisan kanthi sejarah lan rahasia wiwit Tiongkok nganti tekan ndhuwur Peru.

Plancongan ing September

Plancongan ing September

Aja kantun pilihan tujuan plancongan ing wulan September sing bakal ngejutake sampeyan. Sampeyan bakal nemokake papan unik kanggo nikmati wulan kasebut!

Reruntuhan Herculaneum

Reruntuhan Herculaneum

Vesuvius ngupayakake kabeh. Ing tangan siji, dheweke ngubur Pompeii, nanging iki dudu siji-sijine. Reruntuhan Herculaneum uga ngalami duraka sing padha lan saiki, kita lelungan menyang dheweke kanggo ngerti kabeh kaendahan lan legenda kasebut. Apa sampeyan bakal kangen ?.

Apa sing kudu dideleng ing Verona

Apa sing kudu dideleng ing Verona

Sampeyan ora bisa kejawab apa sing bakal katon ing Verona. Papan-papan simbolis sing kebak romansa lan bakal nggawa kita menyang jaman biyen bebarengan karo sejarah Romeo lan Juliet

Italia, tujuan turis jagad

Lokasi menarik ing Italia

Papan sing apik kanggo dikunjungi nalika lelungan menyang Italia. Situs ikon kayata Roma, Sisilia, Florence lan apa sing bakal ditemokake ing saben situs kasebut.

Tipping ing Italia

Italia, tip utawa ora

Apa sampeyan ngerti manawa ing Italia sampeyan kudu menehi tip? Ing kene dakkirimake menyang ngendi, kapan lan kenapa.

Pesisir Ravenna, ing Italia

Sanajan sejatine yen ngrujuk menyang Italia, kita bisa nyebut tujuan sing ora kaétung kabeh jinis kayata seni ...

3 kopi misuwur ing Roma

Kafe minangka papan sing unik, mesthi raket, grapyak, sing ngajak sampeyan santai sawetara. Lan ing kasus ...

Cuaca ing Italia

Kepiye kahanan cuaca ing Italia? Ya, gumantung banget karo wilayah kasebut, apa gunung utawa ...

Sunset ing Venesia

Ora diraguhi, salah sawijining kutha sing paling apik lan romantis ing Italia yaiku Venesia. Mbok kulo gondola ...

Collodi, kutha Pinokio

Apa sampeyan ngerti sapa sejatine Carlo Lorenzini? Panulis dongeng Pinocchio sing misuwur, yaiku klasik bocah-bocah kabeh jaman. Wétan…

Asal jeneng Italia

Apa sampeyan wis kepingin weruh saka endi jeneng Italia? Ya, ora dingerteni persis lan ana ...

Lombardy lan kutha-kuthane

Salah sawijining wilayah sing paling akeh penduduk ing Italia yaiku Lombardia, ing sisih lor negara kasebut. Ibukuthané canggih lan ...

Akomodasi atipikal ing Italia

Apa sampeyan arep menyang Italia lan mikir yen nginep ing hotel bisa ngganggu lan malah mboseni? Apa sampeyan duwe ...

Kuil Saturnus, ing Roma

Yen sampeyan mlaku-mlaku ing dalan-dalan ing Roma, kurang luwih ing pungkasan Forum Romawi, sampeyan bakal nemokake ...

Sejarah Bari

Kita wis rinci babagan rute salah sawijining wilayah sing paling apik ing kabeh Italia. Lan kita ora deleng ...

Menu Italia

Yen sampeyan manggon ing Amerika lan keturunan Italia, sampeyan wis biasa karo panganan ing negara iki, nanging ya ...

Bar ing Italia

Kanggo wong Italia, bar minangka salah sawijining pusat urip sosiale. Dheweke biasane marani dheweke kaping pirang-pirang ...

Kaca Murano

Ya, jinis kristal iki misuwur, iya? Kita kabeh wis krungu bab dheweke nanging kasunyatan ...

Aturan panganan Italia

Ing babagan panganan sampeyan bakal nemokake manawa wong Italia duwe akeh aturan lan yen ana sing ngilangi ...

Pulo Capri

Keindahan pulau lan daya tarik kasebut mesthine yaiku, sabenere diubengi segara lan ...