iklan
taj mahal

Sunset

Apa sampeyan kepengin seneng srengenge surup? Iki minangka salah sawijining fenomena alam sing paling apik lan ...

Nepal

Nepal minangka negara cilik sing ana ing tapel wates antarane rong raksasa: China lan India. Kanthi wilayah pegunungan ...