10 kutha paling apik ing Maroko

10 kutha paling apik ing Maroko

Kebak warna, anget lan pesona, Maroko nampilake kaendahan, saka Pegunungan Atlas sing dramatis sing nyebar ing saindenging negara, kanthi segara biru sing padhang dipasang ing kuning lan emas saka pasir pasir. Negara kasebut uga dadi kutha sing ora kaetung akeh, saben nambahake lanskap lan budaya unik ing Maroko.

Kita ngadhepi a negara sing kebak sejarah lan budaya sing bisa ditemokake ing saben pojokane, lan utamane, ing kutha-kutha sing paling ndhelik. Yen sampeyan nggoleki papan sing paling apik kanggo dikunjungi utawa nyopot sambungan ing Maroko, iki dhaptar sing cocog kanggo dilacak. 

assila

Asilah ing Maroko

Kutha pinggir segara sing apik Ing pesisir lor negara kasebut, Asilah nduweni sejarah sing sugih lan macem-macem. Kanthi oyot wiwit abad kaping XNUMX, nalika ana ing rute perdagangan utama sing digunakake dening wong Fenisia, mengko dijupuk dening wong Portugis sadurunge dikuasai Maroko ing abad kaping XNUMX.

Saben budaya lan masarakat sing sukses terus menehi kesan ing kutha kasebut, mula saiki assila Iki minangka tampilan unik warisan khas Maroko. Bèntèng Portugis nyandar ing jurang, nalika omah Maroko sing putih lan biru sing apik ana ing dalan.

Chefchaouen

Chefchaouen

Dumunung ing spektakuler Pegunungan Rif ing sisih lor Maroko; Chefchaouen misuwur amarga sawijining omah biru sing mogok dununge ing papan perlindungan ijo lan coklat atap lanskap gunung.

Waterfalls kutha mudhun ing lereng bukit, saben level anyar mbukak bangunan paling unik, tanduran warna-warni, lan kafe sing apik. Sisih lawas kutha iki dipengaruhi banget dening Arsitektur Andalusian lan Islam, saka tembok sing dicet biru lan atap jubin abang, nganti lawang sing bentuke kunci lan ikon dalan liwat kutha.

Sanajan popularitas perdagangan anyar lan tambah akeh turis, Chefchaouen tetep dadi papan sing ideal kanggo ngrasakake Maroko prawan lan unik.

Essaouira

Essaouira

Dumunung ing pesisir kulon Maroko, ing sadawane segara sing sumunar lan pesisir pasir sing alus, Essaouira Iki minangka rahasia paling apik ing Maroko, umume njaga akeh turis sing golek srengenge amarga kahanane bayu. Kejaba kaendahan alam sing ana ing sekitar kutha kasebut Essaouira misuwur amarga bangunan sing narik kawigaten, souk sing apik banget, lan pelabuhan sing rame, kebak prau warna-warni.

Saka plabuhan tembok kutha saya munggah, ing saubengé papan digambar pasar warna-warni, omah-omah putih lan lurung-lurung. Tembok kutha uga nduweni pemandangan sing apik banget ing sekitare, saka bangunan clustered kutha kanggo Piranti Lunak Panjenenganipun punika Ing kadohan.

Fes

Kutha Fes ing Maroko

Kaya dene kutha paling gedhe nomer loro ing Maroko, FesNanging, isih nduweni kabeh pesona lan karaktere kutha sing luwih cilik. Kutha wis rong madya kuno, salah sawijine - fes el bali - Iki wis ditetepake minangka Situs Warisan Donya kanggo arsitektur kompleks, lorong, halaman, uga kanggo universitas paling tuwa ing donya.

Kutha umume duwe akeh conto arsitektur Islam sing luar biasa, wiwit jaman biyen nganti mesjid monumental, kabeh dihias kanthi apik nganggo kothak lan arabesque, nggawe kutha iki dadi museum terbuka.

Ifrane

Ifrane ing Maroko

Ifrane iku salah sawijining kutha sing paling apik tenan ing MarokoKayane kaya kutha pegunungan Swiss luwih saka kutha-kutha gurun lan arsitektur Arab dhewe. Estetika modern kutha utamane amarga Penjajahan Prancis, sing mbangun kutha kasebut minangka papan kanggo uwal nalika musim panas, Ifrane dununge ing Pegunungan Atlas kanthi salju ing mangsa salju.

Uga klompok Pesona saka Chalet sing inspirasi Eropa, kutha kasebut lan misuwur amarga taman lan kebon sing akeh, nggawe oase rasa seneng lan tentrem sajrone rame ing kehidupan Maroko.

Langkawi

Langkawi

Salah sawijining kutha paling populer ing Maroko, Marrakech wis dadi tujuan sing ora bisa dilalekake ing taun-taun pungkasan kanggo sing pengin ngalami kaendahan sejarah lan budaya Maroko. Kutha sing lawas misuwur kanthi pasar sing akeh, kanthi lorong lan souks sing mbukak harta karun anyar saben-saben - kalebu rempah-rempah aromatik, tekstil warna-warni, lampu lan perhiasan sing mewah.

Lansekap ing saubengé kutha iki padha nyengsemake, kaya pasir ing ara-ara samun sing mbentang saka kutha, ngrasakake kepenak Pegunungan Atlas sing katutup salju ing kadohan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*