Sawetara aktor misuwur saka Maroko

Gambar | Minangka.com

Bioskop Maroko minangka industri gedhe ing Afrika sing duwe talenta banget kanggo nyritakake crita sing nyenengake, nyenengake lan unik. Para pelaku kalebu salah sawijining sing paling sukses ing bawana lan akeh sing mutusake nggawe kabisat menyang Eropa kanggo golek proyek anyar kanggo nggedhekake karir lan dadi dikenal internasional.

Ing artikel iki, kita bakal ngomong babagan lintasan sawetara Aktor Maroko sing misuwur banget, sukses banget lan mbesuk ing industri film sing sampeyan wis ngerti amarga ndeleng dheweke ing pirang-pirang produksi film, televisi lan teater. Yen sampeyan kepengin banget babagan bioskop lan sistem bintang, aja nganti lali!

Tambang El Hammani

Dheweke lair ing taun 1993 ing Madrid nanging asale saka kulawarga keturunan Maroko. Amarga dheweke isih cilik, Mina El Hammani (27 taun) mesthi ngerti yen dheweke pengin ngaturake awake dhewe kanggo jagad akting. Saka wong tuwa, dheweke sinau budaya gaweyan kanggo nggayuh impen, mula dheweke wiwit kerja ing umur 16 taun ing restoran panganan cepat saji lan uga minangka pambuka Palacio de los Deportes ing Madrid kanggo mbayar pasinaon ing jagad iki. bioskop olahraga.

Sanajan dheweke wis main panggung ing pirang-pirang acara kanthi "Inside the Earth" dening Paco Becerra (2017) utawa nampilake maca drama 'De mujeres sobre mujeres' ing Ellas Crean Festival (2016), adhedhasar teks saka macem-macem penulis main kayata Dakota Suárez, Sara García, Laila Ripoll, Yolanda Dorado lan Juana Escabias.

Nanging, Mina El Hammani dadi wajah akrab kanggo masarakat umum saka penampilan televisi pertamane ing seri «Centro Médico». Banjur tampil kaping pisanan kanggo seri Telecinco sing sukses "El Príncipe" (2014) ing ngendi dheweke menehi urip Nur ing musim kaping loro, protege Fatima (Hiba Abouk) sing dikepengini Mina minangka referensi ing jagad akting lan akting ikon multikultural.

Konsolidasi ing layar cilik teka ing 2017 nalika dheweke dadi peran utama ing seri «Servir y Protecte» (2017) dadi Salima ing salah sawijining plot karo Pepa Aniorte.

Serial nalika Mina El Hammani entuk ketenaran yaiku "Elite" (2018) nalika main dadi Nadia, siswa sing duwe beasiswa sing mlebu sekolah ing kelas eksklusif eksklusif iki nalika ing omah, dheweke nggunakake pendhidhikan Muslim sing ketat sing ditrapake dening wong tuwane, sing nggawe bisnis sing asor. Ing plot kasebut, busur karaktere minangka salah sawijining sing paling sugeh amarga ana konflik sing digawe kaloro jagad kasebut.

Sawise ngliwati "Elite", aktris keturunan Maroko bakal melu "El Internado: Las Cumbres" (2021) ing Amazon Prime Video lan uga dirilis minangka gambar saka merek Guerlain. Aktris keturunan Maroko iki nganggo basa Arab, Inggris lan Spanyol.

Adil koukouh

Gambar | Europa Press

Adil Koukouh (umur 25 taun) lair ing Tetouan ing 1995. Bebarengan karo kulawarga, dheweke pindhah menyang Madrid ing papan dununge wiwit umur 9 taun. Wong enom kasebut pengin dadi model, nanging ing sekolah Javier Manrique, A Pie de Calle, dheweke ndeleng potensine ing ngarep kamera lan nggawe percoyo dheweke yen akting iku pancen cocog karo dheweke. Dheweke nggatekake dheweke lan pungkasane sinau Seni Dramatis, sing ndadekake dheweke dadi aktor wahyu lan janji interpretasi ing Spanyol.

Akeh aktor enom wiwit njupuk langkah pertama ing layar cilik supaya bisa mbukak film mengko. Uga kasus Adil Koukouh sing njupuk langkah pertama ing akting ing musim pertama seri "B & B: de Boca en boca" (2014), ing ngendi para aktor kayata Belén Rueda, Macarena García, Fran Perea utawa Andrés Velencoso melu.

Dheweke uga melu seri Telecinco "El Príncipe" (2014), sing ngilangi rekor pamirsa ing musim pertama. Ing kana dheweke main Driss, bocah lanang Maroko sing ngimpi dadi pemain bal-balan. Ing seri iki, dheweke nuduhake tagihan kasebut karo bintang-bintang kayata Rubén Cortada, Alex González, Hiba Abouk, José Coronado, Thaïs Blume utawa Elia Galera.

Ing televisi, dheweke bubar dadi bagean saka seri kayata «Vis a vis» (2015) dening Antena 3, «El Cid» (2019) dening Amazon Prime Video utawa Entrevías (2021) dening Mediaset Spanyol.

Adil Koukouh uga melu bioskop, khusus dadi paraga utama film "A secretly" (2014) sing disutradarai lan ditulis dening Mikel Rueda kanggo Vertigo Films. Film iki ditampilake kaping pisanan ing Festival Film Malaga. Ing aktor kasebut, aktor Maroko enom iki nyedhiyakake sepatu ing Ibrahim, bocah lanang sing crita katresnan karo bocah lanang liyane sing jenenge Rafa. Tanpa mangu-mangu, iki minangka peran rumit kanggo wong anyar sing kudu nggawa bobot peran utama ing film kasebut. Piyambakipun ndhampingi film kasebut dening para paraga kanthi watak Germán Alcarazu, Álex Angulo lan Ana Wagener.

Sanajan isih enom, dheweke uga wis munggah panggung kanggo melu main "Rashid and Gabriel" (2019), dening Gabi Ochoa minangka paraga utama.

Nasser saleh

Gambar | Antena3.com

Nasser Saleh (umur 28 taun) yaiku aktor Spanyol keturunan Maroko sing wiwit cilik wis makarya ing sawetara produksi fiksi Spanyol sing paling sukses. Dheweke miwiti karir ing televisi ing seri "HKM" (2008) dening Cuatro sing menehi urip marang Moha lan banjur ngalami "La pecera de Eva" (2010) karo Alexandra Jiménez kanggo main Leo. Nanging, dheweke dadi kondhang nalika dheweke dadi bagean saka pemeran "Fisika utawa Kimia".

Ing taun 2008, "Física o Química" main ing Antena 3, salah sawijining seri remaja paling penting ing taun-taun pungkasan ing negara kita. Fiksi minangka tambang akeh aktor enom kayata Nasser Saleh, sing ing musim kaping lima main Roman dadi wong Maroko enom sing diadopsi dening salah sawijining guru Zurbarán.

Sawise seri pemuda iki, dheweke miwiti proyek liyane kayata "Imperium" (2012) nalika main Crasso (budak ing omah Sulpice), "Toledo: nyebrang takdir" (2012) (ing endi dheweke duwe peran Abdul) utawa "Pangeran" (2014). Dheweke uga tampil ing «Tiempos de guerra» (2017), produksi Antena 3 liyane kanggo televisi.

Saliyane nyambut gawe ing televisi, karier dheweke saya akeh dadi peran film ing film-film utama kayata "Biutiful" (2010) Disutradarai dening Alejandro González Iñárritu lan dibintangi Javier Bardem utawa "Ora bakal ana katentreman kanggo wong duraka" (2011) sing disutradarai dening Enrique Urbizu lan ing endi dheweke nuduhake layar karo José Coronado.

Gad Elmaleh

Gambar | Netflix.com

Gad Elmaleh (umur 49 taun) yaiku aktor lan pelawak Maroko sing lahir ing Casablanca sing sukses banget ing Prancis. Hadiah interpretasi lumebu ing urat amarga bapake minangka mimik. Ing taun 1988 dheweke kesah saka Maroko menyang Kanada, lan dheweke urip patang taun. Ing kana dheweke sinau ilmu politik, makarya ing radio, lan nulis pirang-pirang monolog sing ditindakake ing klub-klub ing Montreal.

Pirang-pirang taun mengko, aktor Maroko iki lelungan menyang Paris lan njupuk kursus Le Cours Florent lan nulis acara sing diarani 'Décalages' sing nyritakake babagan pengalaman ing Montreal lan Paris ing taun 1996. Telung taun sabanjure, dheweke nampilake pertunjukan solo sing nomer loro sing diarani 'La Fri Normale'.

Gad Elmaleh dadi pelawak bergengsi bergengsi nanging dheweke uga dadi aktor hebat sing main ing pirang-pirang film Prancis kayata "The Game of Idiots" (2006), "A Luxury Dec fraud" (2006), utawa "Midnight in Paris" (2011). Dheweke uga wis nggawe langkah kaping pisanan minangka panulis skrip lan minangka sutradara. Kajaba iku, dheweke keturunan Yahudi lan bisa nganggo pirang-pirang basa kalebu Arab, Prancis lan Ibrani.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*