Flora saka Mesir

Nymphaea caerulea

Nymphaea caerulea

Nalika pisanan kita menyang negara sing ora dingerteni, kabeh anyar: lanskap, bangunan, lan mesthine ing tanduran. Kanggo wong Mesir, iki penting banget, amarga saka wong kasebut, ora mung entuk panganan, nanging uga obat alami kanggo penyakit sing bisa diduweni.

Dadi, dina iki kita bakal luwih ngerti babagan flora Mesir.

Phoenix dactylifera

Phoenix dactylifera

Mesir, kanthi iklim sepi, sayangé ora duwe macem-macem tanduran endemik. Nanging, kita bakal nemokake sawetara, kayata lily banyu biru sing bisa dideleng ing gambar sing judhul artikel, utawa kurma kurma (gambar ndhuwur). Tanggal digunakake kanggo nggawe akeh piring, kayata tanggal makroud utawa boneka. Nanging ana sawetara tanduran liyane sing bakal ditemokake ing acara iki, kayata ...:

Balanytes aegyptiaca

Balanytes aegyptiaca

Balanytes aegyptiaca

Wit iki tahan banget kanggo kekeringan, lan sing paling penting banget! Wiji sing bisa dipangan, kulit kayu bisa diusir kanggo keong, lan kanggo ndhuwur iku duwe khasiat obat: ngatasi sirah. Wis dihargai, wis ing Dinasti XII dheweke wiwit entuk manfaat saka sifat sing luwih apik.

Tortilla akasia

Tortilla akasia

Tortilla akasia

Spesies Acacia iki kalebu salah sawijining luwih misuwur ing ara-ara samun Saka Egipt. Iki minangka wit parasol sing biasa ditemokake ing dokumenter Afrika, saka endi kucing gedhe nglindhungi awake dhewe saka srengenge. Amarga tuwuh lan tuwuh, mula bisa piknik kulawarga.

Nanging yen ngomong babagan tanduran sing dienalake, ing kebon sampeyan bakal nemokake macem-macem macem-macem: wit buah, tanduran tropis, lan liya-liyane sing bakal manggon ing negara sing apik iki pengalaman sing ora iso lali.

Manungsa mesthi gumantung karo tanduran kanggo menehi panganan, marasake awakmu, utawa mung kanggo nglindhungi kita saka srengenge. Ing Mesir, kanthi suhu sing ekstrem banget, dheweke minangka bagean dhasar saka lanskap.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*