Yen sampeyan rencana kerja ing Norwegia

Landskap Norwegia

Norwegia Iki minangka negara sing apik banget kanthi mujur nengen, fjords, kualitas urip sing apik banget, lan uga sithik pedunung, sing dadi tujuan sing nyenengake kanggo wong-wong sing pengin golek gaweyan. Kanggo menehi ide, ekstensi luwih kurang kaya Italia, nanging luwih sithik wong sing urip tinimbang ing Komunitas Valencian. Wilayah metropolitan Oslo, ibukutha yaiku papan sing paling akeh konsentrasi, 1,5 yuta jiwa lan sanajan iki papan sing paling akeh wong neneka sing golek gaweyan cenderung mudhun, sing sejatine akeh uga kesempatan sing luwih cilik kutha-kutha, kayata Stavanger, ibukutha minyak Norwegia, lan mula dadi kutha sing dinamika ekonomi gedhe.

Norwegia minangka negara nomer loro, ing mburine Swiss, kanthi gaji rata-rata paling dhuwur ing saindenging jagad, sing regane luwih saka 5.000 euro saben wulan lan tingkat pengangguran mung 4,1%, angka kanggo 2015. 

Sadurunge tekan Norwegia

lowongan kerja ing Norwegia

Meh kabeh penting kudu ngerti basa NorwegiaSampeyan bisa sinau sadurunge teka (sing paling disaranake) utawa nindakake ing sekolah sing pamrentah Norwegia nawakake magang kanggo para imigran kanthi gratis.

Aja lali nerjemahake kualifikasi pendhidhikan menyang Inggris utawa Norwegia. Nggawa sumber sing cukup kanggo nyukupi kebutuhan sampeyan nalika golek gaweyan ing Norwegia, lan negara iki ora murah.

Minangka turis, sampeyan duwe hak tetep ing Norwegia suwene 3 wulanIki cara sing biasane sampeyan lebokake, nanging yen pengin luwih saka 3 wulan iki, sampeyan kudu ndhaptar karo polisi lan entuk dokumen identitas sing valid. Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu luwih dhisik ndhaptar kene  banjur menyang kantor polisi sing paling cedhak kanggo ngrampungake registrasi.

Pajak sing sampeyan bayar ing Norwegia, nalika sampeyan kerja, bisa dikurangi nganggo kertu nyuda pajak.

Norwegia lan Uni Eropa

Uang uang khas Norwegia

Norwegia dudu duweke Uni Eropa, nanging kalebu wilayah Schengen lan kerja sama, sing adhedhasar Prajanjian Schengen 1985. Norwegia gabung ing taun 2001. Ing kabeh negara sing ngakoni, gerakan bebas wong bisa dijamin, mula prosedur lan aturan umum ditrapake babagan visa sing ora suwe, aplikasi suaka lan wates kontrol

Yen jarene, ing kantor Spanyol apa wae sampeyan bisa nyedhiyakake CV menyang Norwegia liwat program EURES, yaiku jaringan kerja sama sing digawe kanggo nggampangake gerakan bebas para pekerja ing negara-negara UE, saliyane Swiss, Islandia, Liechtenstein, lan Norwegia.

Profesi sing paling dituntut

Profesi sing paling dikarepake ing Norwegia yaiku:

- Kesehatan, utamane perawat

- Pendhidhikan.

- Teknik (utamane ing wilayah sing gegandhengan karo minyak lan sektor maritim).

- Staf IT (posisi kasebut mbutuhake tingkat Norwegia sing dhuwur).

- Buruh konstruksi.

- Koki lan koki kue.

- Karyawan industri (tukang pipa, tukang las, penambang ...).

Babagan jam kerja, ing Norwegia sampeyan bisa kerja maksimal 9 jam saben dina utawa 40 jam seminggu. Lan sampeyan duwe hak plancongan 26 dina setaun, lan sawise umur 60 taun duwe seminggu maneh. Yen sampeyan pengin kerja ing posisi sing gegandhengan karo pariwisata, wektu sing paling apik kanggo golek pekerjaan yaiku saka pungkasan wulan April.

Gaji ing Norwegia

buruh ing pabrik norway

Sanajan sadurunge aku menehi tokoh sing gaji umume paling dhuwur nomer loro ing donya, 5.000 euro, iki ora dadi. Pelayan, petugas ing toko sandhangan, grosir lan posisi sing ora mbutuhake kualifikasi nampa gaji rata-rata 2.500 euro saben wulan reged, mula sampeyan kudu nyuda paling ora 30% pajak. Gaji wiwitan insinyur udakara 4.000 euro. Eling ngono ing Norwegia sampeyan bakal ngisi makutha, yaiku mata uang lokal.

Sampeyan kudu eling ora ana upah minimal, lan gaji tetep dibayar antarane perusahaan lan karyawan nalika mlebu kontrak. Nanging de facto ing sawetara lapangan kerja kayata konstruksi, pertanian utawa ngresiki, upah minimal ditindakake.

Yen dheweke ora ngandhani liyane, wis ditandatangani dening gaji saben wulan, sing dibayar sampeyan kaping pindho saben wulan.

Cara ngirim CV

aku kerja ning norway

Kurikulum Vitae tanpa foto lan ora kudu ngluwihi 2 kaca. Format Eropa dijupuk, kanthi introduksi cekak babagan katrampilan, katrampilan lan target profesional ing jangka menengah. Sampeyan uga adat yen kalebu minat lan hobi sing paling penting ing pungkasan.

Babagan basa, luwih becik ditindakake ing basa Inggris tinimbang ing basa norwegian sing ala.

Yen sampeyan milih nulis surat panutup, sing ora wajib, nanging biasane katon apik, mesthine ora ngluwihi 5 paragraf, ing endi sampeyan nerangake asal usul lan kenapa sampeyan mutusake golek gaweyan ing Norwegia. Sampeyan uga luwih becik njaluk referensi saka perusahaan sampeyan sadurunge.

Ing situs web resmi pamrentah Norwegia ana dhaptar lengkap kanggo nyiyapake CV sing apik.

Sawetara portal lapangan kerja Norwegia

Kene Aku menehi portal proyek sing bisa mbantu sampeyan golek proyek ing Norwegia, saliyane EURES:

- NAV 

- Pakaryan FINN 

- Karriere Miwiti

- Karir Jet 

- lowongan IKT

- Pakaryan Direkte

- jobylon

- TU (Pakaryan teknis)

- Jobbnorge

- Ayub 24 

- Link Karriere 

Kajaba iku, koran utama uga duwe edisi digital kanggo golek gaweyan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

106 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1.   gonzales cahya ngandika

    Halo, aku manggon ing Spanyol lan aku arep rancang lunga menyang Norwegia enggal kerja, aku duwe kewarganegaraan Spanyol. Aku pengin ngubungi wong sing bisa nuntun babagan proyek lan pensiun. Matur nuwun

  2.   wafer ngandika

    Hai, aku kepengin kerja ing Norwegia, nanging aku ora ngerti, amarga aku Guatemala, aku bisa ngetik utawa ora utawa makalah apa sing kudu dakkirimake ing negara iki supaya bisa kerja. Tulung wangsulan, aku bakal ngurmati kabeh urip ... Matur nuwun !!

  3.   Felipe ngandika

    Hai, aku Spanyol lan aku pengin golek kesempatan kerja ing Norwegia, aku tukang game bata sing duwe pengalaman sing bisa dideleng, ayo goleki manawa aku duwe bathi yen ana wong sing nulungi aku, aku ora ngerti babagan Norwegia, salam, matur nuwun

  4.   Felipe ngandika

    Sugeng enjing aku budhal menyang Norwegia, delengen aku bisa mancing Aku dadi tukang batu bata lan formworker, ayo ndeleng manawa ana wong sing menehi informasi yen sampeyan pengin mbayar, nanging ujar, aku ora ngerti apa sing kedadeyan nanging ora ana sing pengin menehi telpon matur nuwun awit kawigatosan

  5.   Liliana solis ngandika

    .. Halo, aku saka Paraguay lan aku pengin lunga menyang Norwegia. Aku duwe sederek Paraguayan sing wis warga negara Norwegia. Dheweke ngandhani yen kanthi kontrak kerja aku bisa lunga. Minangka pengasuh, apa bener?

  6.   IBN AYOUB ABDELOUAHID ngandika

    Halo, aku asal Spanyol saka Maroko aku seneng ngerti Norwegia lan aku bisa kerja, aku bisa kerja dadi pengurus kewan minangka petani, aku uga bisa dadi sopir pangiriman supir wong, matur nuwun

  7.   wong suci ngandika

    Aku wong enom sing duwe khayalan bisa makarya ing Norwegia, lulus ing bidang pariwisata lan aku luwih saka 5 basa

  8.   Kari Moran ngandika

    Halo, sing bisa nulungi aku, aku wong enom saka Ekuador, aku manggon ing Spanyol lan duwe kertu papan permanen, aku arep lelungan menyang Norwegia, kanggo golek sing anyar, ana sing bisa nulungi aku ngerti carane mlebu lan menyang endi, supaya bisa urip lan makarya ing Norwegia, bakal luwih migunani manawa ana wong sing bisa nulungi aku, aku matur nuwun banget.

  9.   Miguel ngandika

    Aku pengin ngerti, amarga wis makarya ing macem-macem sektor kayata panganan, otomotif lan listrik, apa kesempatan kerja sing dak duweni ing Norwegia. Matur suwun sadurunge.

  10.   MICHAEL ngandika

    Aku seneng golek gaweyan ing sisih wétan, uga minangka truk, ngenteni utawa agrikultur nomer telpon 617935217

  11.   MICHAEL ngandika

    Wong sing bisa nuntun aku kepiye aku bisa kerja lan urip ing wayah wengi. ORA GOLEK APA KERJA, YEN SOPO NGANGGO KABEL IKU IKI NOMOR 617 935 217 Matur Nuwun Luwih Luwih

  12.   Angeles ngandika

    Halo, aku kesengsem karo kepiye Norwegia nalika ndeleng laporan nanging aku pengin ngerti
    manggon lan langsung, yen ana wong sing wis kesah utawa saka negara kasebut
    tulisen marang aku supaya entuk ide lan bisa lelungan ..

    matur suwun kanca

  13.   Pedro Rojas ngandika

    Aku arep lunga menyang Norwegia

  14.   Ed ngandika

    Kanggo kabeh wong sing kepengin menyang Norwegia, aku mung bisa ngomong siji ... saben kasus unik, lan macem-macem syarat ditrapake kanggo saben negara utawa negara khusus, utawa status perkawinan, jenis kelamin, lan uga meteng utawa dudu wanita sing njaluk. . Sing paling tepat yaiku golek kedutaan Besar Norwegia utawa Swedia sing paling cedhak lan tekan kono kanggo takon babagan syarat sing dibutuhake kasus tartamtu sampeyan. Salam.

  15.   Pineti ngandika

    Ing Trondheim, apa sampeyan bisa golek gaweyan ??… Aku kepengin banget ninggalake September setaun. Yen sampeyan bisa menehi informasi… .merci !!!!!

  16.   Natalia ngandika

    Halo, jenengku Natalia, aku bojo Rusia lan Spanyol. aku duwe bocah wadon loro, aku arep lunga kerja ing norway. Ing kene ora bisa urip. Yen ana wong sing bisa nulungi kita, mula akeh.

  17.   denis ngandika

    Halo, aku duwe anak wadon karo bapak Norwegia lan aku wong Venezuelan, nanging aku teka ing Spanyol, aku kepengin menyang Norwegia lan sinau basa ing kana, nanging yen aku pengin urip ing Norwegia lan anakku wadon bisa tuwuh nganggo basane lan budaya

  18.   MIGUEL ANGEL ngandika

    hello,
    Aku Spanyol lan aku wis mikir arep lunga ing Norwegia sawetara wektu. Sejatine aku ora ngerti arep lunga ing endi, utawa nginep ing endi, utawa ing endi bisa golek gaweyan dadi fotografer, profesi. Mbok menawa aku duwe kaluwihan yen nganggo basa Inggris kanthi lancar lan ora angel kanggo aku sinau basa sanajan iki angel banget.
    Oalah, aku rumangsa ilang nalika nyambut gawe lan nginep. Minangka kanggo makalah, aku wis maca manawa ora rumit banget.
    Muga-muga ana wong sing nulungi aku lan nuntun aku ing petualangan iki sing pengin daklakoni.
    salam. ciao

  19.   Adelaida Paniura Huaysara ngandika

    Halo, piye kabarmu? Jenengku Adelaidad Aku saka Peru enggal aku bakal lelungan menyang Norwegia kanggo kerja dadi aupair ing Bergen. Aku ora duwe kulawarga utawa kanca Aku golek kanca, aku dadi guru basa Inggris ………… … Aku nganggo basa Spanyol Quechua Inggris lan Jerman ing basa Norwegia, aku bakal sinau basa Norwegia …………. ngenteni pesenmu

  20.   jhon jairo castano cardona ngandika

    Aku duwe kabangsaan Kolombia, aku manggon ing Spanyol lan duwe kertu jangka panjang lan pengin lelungan menyang negara kasebut, aku ora ngerti basa kasebut lan aku kerja ing konstruksi lan aku ora ngerti kepiye lelungan yen ana sing menehi informasi kula kepiye carane nindakake kanthi sepenuh ati aku matur nuwun

  21.   TERE FERNANDEZ lan RAMIREZ ngandika

    HELLO, AKU IKU MEXICAN, AKU KANGGO HIDUP ING NORWAY SATU TAUN, AKU KRAFMEN GLASSWORKS LAN KANGIS ING METAL. Nuwun Aku Nunggu JAWABAN.

  22.   gina zarate ngandika

    Aku duwe omah jangka panjang ing Spanyol lan bocah lanang umur 2 taun lair ing Spanyol. Aku dadi ibu tunggal. Aku pengin lunga ing Oslo, kerja lan bisa menehi anakku urip sing luwih apik. Apa bisa ?

  23.   Luis Perez ngandika

    Salam Aku wong Meksiko lan kerjaanku mesthi ana ing cabang ngebur minyak ing darat lan segara, lan aku pengin urip ing Norwegia lan bisa kerja ing Laut Lor, aku bisa basa Inggris

  24.   talab moha ngandika

    Halo kanca-kanca sing apik, aku Talab, aku manggon ing Spanyol, aku pengin kerja ing Nerwega, muga-muga bisa dadi kentut sing apik..sampeyan bisa nulungi aku duwe tanggung jawab kulawarga ... aku Spanyol nanging Urejen Maroko aku ngarep-arep kerja dadi restoran Aku wong Cosiniro ngerti banget basa Spanyol ... Maroko lan Prancis, uga ora duwe tugas, edemas aku ngomong basa Inggris. Uga minangka pelayan aku profesional ... Aku kerja ing endi wae .. Aku umur 47 taun wong bebas ,, lan uga wong sing ngarsane apik .. iki telponku .. tulung 0034658019448 .. Gracas Dios que bendega ,, bay m3a salama

  25.   sandra ngandika

    Halo! Ing wulan Juni aku arep lunga menyang Norwegia sawetara wulan kanggo kerja. Aku wong Kolombia, aku manggon lan sinau ing Spanyol lan aku duwe papan sawayah-wayah kanthi wewenang kerja. Aku pengin ngerti apa aku bisa kerja ing Norwegia lan apa ora angel yen kerja angel tanpa kontrak. Matur suwun sanget!

  26.   aziz garred ngandika

    Hai, jenengku Aziz, aku wong Maroko. Aku manggon ing Spanyol. Aku pengin kerja ing Naruega, lan aku ora ngerti aku bisa kerja ing kono utawa ora?

  27.   aziz garred ngandika

    Halo, jenengku Aziz, aku Maroko lan urip ing Spanyol. Aku bakal lunga menyang Naruegapa kanggo kerja. Aku ora ngerti aku bisa kerja ing kono utawa ora, kuwi TVku: 0034610028548

  28.   digoleki bukit ngandika

    Wah !! kabeh pengin kerja ning norway !! LOL
    Aku pengin lunga, nanging karo akeh wong sing bakal plancong mrana, aku malah ora mikir !!!
    muga-muga purun

  29.   mateo ngandika

    Halo, jenengku Guillermo. Aku duwe kanca ing Norwegia sing umure 25 taun. Ing kana, aku duwe kertu permanen saka Spanyol. Kandhani apa bisa dadi koneksi sing apik kanggo golek gaweyan.

  30.   laly gutierrez mora ngandika

    Aku ora peduli karo kerja keramahan, pawon, perawatan taman, animasi, sanajan profesional kanggo keramik, modeling lan lukisan.

  31.   mardika ngandika

    Halo ... Aku warga Argentina lan aku wis urip ing Spanyol suwene 5 taun, aku duwe kertu omah Spanyol ... nanging aku kepengin banget kerja ing Norwegia. Aku pengin ngerti kemungkinan apa sing kudu daklakoni negara, sing kudu dakkirimake ... lan ngerti kepiye kahanane saiki ..

  32.   Halo, aku warga Meksiko lan aku kepengin kerja ing Norwegia. Aku pancen bilingual lan mulang basa Inggris ing Meksiko. ngandika

    Aku pengin informasi babagan cara kerja ing Norwegia liwat jaringan

  33.   jabry ngandika

    Halo! Wangsulan: Bab ingkang sapisanan aku pengin lelungan kanggo ngerteni papan lan kutha Bergen Kertu apa sing sampeyan butuhake kanggo lelungan saka Barcelona, ​​sing endi aku karo makalah penduduk, lan tanggal kanggo budhal yaiku sawetara dina lan aku ora duwe wektu kanggo ngandhani kantor Norwegia ing Spanyol, aku kepengin ngerti apa aku bisa mbukak bisnis ing Nruega (NORG) apa makalah sing dakkarepake para ahli kanggo nerangake. Aku manggon ing Barcelona Sincerely!

  34.   Jose Omar Mendoza ngandika

    kepiye aku bisa kerja ing norway, aku dadi mekanik pemeliharaan industri

  35.   Jose Omar Mendoza ngandika

    Aku mekanik pemeliharaan lan pengin kerja dadi mekanik pemeliharaan ing Norwegia

  36.   ANONYMOUS ngandika

    Halo kabeh… Aku bubar saka Norwegia… .kanggo kabeh sing pengin kerja ing Norwegia, sampeyan kudu mikir kanthi apik, amarga ing kana dheweke kerja akeh nanging akeh…. Omah kasebut ora diwenehake yen sampeyan ora duwe kontrak kerja tetep yen sampeyan nuduhake yen sampeyan ngluwihi € 3000 saben wulan, yen sampeyan ora nambah kesehatan, utawa pitulungan nanging isyarat kasebut ora teka saka negara Uni Eropa, sampeyan ora duwe kamungkinan nemokake apa-apa ing sektor apa wae, amarga yen pemilik utawa pengusaha ngrekrut, dheweke kudu ngurus kabeh sing liya lan tanggung jawab kanggo urip, mula dheweke ora nyewa wong ireng amarga jaksa teka. cepet lan dilebokake ing kunjara ing kono. Ana kabeh sing mbayar lan larang, mung pajak yaiku 36% ... Yen sampeyan ora duwe kontrak tetep saka negara sing sampeyan tinggal ing kono, sampeyan ora bakal nemokake yen ora nganggo basa Norwegia. Sampeyan ora bisa duwe apartemen sewa yen sampeyan ora duwe omah lan kontrak kerja, lan sithik banget Sampeyan ora bisa tuku kamar kanggo disewa ... Aku menehi selamat kanggo wong Norwegia kanthi kabijakan sing diduweni ... Aku nerangake kahanan kasebut tanpa nesu karo sapa wae ... Aku ana ing kana kanggo ndeleng apa aku bisa mbukak bisnis. Salam kanggo kabeh

  37.   jose ngandika

    halo aku lelungan ing wulan Januari 2012 anoruega alesum aku pengin ngubungi sawetara Spanyol utawa wong sing ngomong basa Spanyol amarga aku bakal kerja supaya bisa nuntun aku babagan legalisasi makalah sing dakkarepake kanthi sah ing norway.

  38.   abdul ngandika

    hola

  39.   Gambar placeholder Josefina Fernandez ngandika

    Norwegia pancen ayu banget sing tak senengi

  40.   Marisol ngandika

    Halo jenengku Marisol Aku wong Peru Aku umure 27 taun lan aku kepengin makarya dadi pengasuh ing Norwegia. Muga-muga tanggepan mengko Matur nuwun. salam!

  41.   nina ngandika

    HELLO, AKU GEORGIAN, MUNG NYAWANG ING SPAIN LAN KADANG KARTU RESDIDEN PANJANG LENGKAP LAN GOLONG KERJA ING NORWAY.

  42.   JULY ngandika

    HELLO, AKU MEXICAN LAN LINGKUNG ING negara-negara serikat sing wis luwih saka 10 taun kepungkur lan aku kepengin lelungan nganti saiki amarga alasan kerja. MEDIUM Yen ana wong sing bisa nulungi aku.

  43.   Milagro ngandika

    Yen ana wong sing kepengin sinau sethithik basa Norwegia, iki kontribusi sing daklakoni kanthi semangat banget, kanggo dituduhake karo wong-wong sing kepengin. Matur nuwun

  44.   Felipe ngandika

    Halo Ajaib, sampeyan bisa menehi nomer ing Norwegia, sing paling penting kanggo mbela dhewe kanthi nomer, mesthi nomer, salam lan matur nuwun, ayo ndeleng manawa aku arep menyang Norwegia saiki,

  45.   Felipe ngandika

    Halo kabeh, aku Spanyol lan aku golek gaweyan, ing Norwegia, aku tukang game bata, bisa uga ana sing menehi alamat utawa tautan kanggo njaluk kamar utawa apartemen, matur nuwun

  46.   JACKIE ngandika

    HELLO, AKU SAKING PARAGUAY, SING DUWE 5 taun kepungkur, aku arep kerja ing NORWAY, KANGGO ORA RUMAH OLEH-RENI OLEH, ORA KANG GOLEK ING kene BEKERJA MUNG KANGGO KRISIS TEMA ANA. Yen ana wong PARAGUAYER sing precaya marang GUSTI, urip ing wayah awan aku arep matur nuwun kanggo menehi tangan. Matur nuwun KOMPATRIOT.

  47.   ANA ISABEL ngandika

    HELLO, AKU NGANGGO SPANIS, aku NGALAMI KANGGO ING NGOMPUTER INGGRIS INGGRIS INGGRIS lan GERMAN INTERNIEDIATE. Aku nembe wae teka saka LONDON, ing kana aku entuk ULCER lan uga ana sing bisa nduwe jeneng liyane karo doktin sing bakal menehi pinunjul karo pandhita Lan aku luwih akeh tinimbang sing luwih penting. WULAN Karo kabeh nyeri sing ditindakake, FORTUNYATE WIS KANGGO Obat-obatan sing dak rasane luwih apik lan kanca bakal njupuk aku tanggal 6 iki kanggo nggawe aku ECHO.
    Aku ING dina libur ing wayah awan lan LANDSCAPE apik banget, aku uga pengin golek gaweyan lan kasus kasebut bakal bisa kerja amarga SPAIN karo ZAPATERO wis ngatasi kita lan saiki lagi nyalahke pamrentah anyar.
    MOHO KOWE ING KANGGO INFORMASI AKU KANGGO Golek HOTEL KANGGO GAWE UTAWA GANDA SAIKI KAYO BENAR-BENAR AKU ORA NGOMONG APIK APIK KANG NORWEGIAN Sanajan bocah-bocah lanang iku kawicaksanan wiwit aku branget. Ora mung srengenge sing menehi ME URIP KANGGO KANGGO EXPESRIENSI BARU DI NEGARA LAIN
    Nuwun sewu KANGGO)
    GRACIAS

  48.   ANA CECILIA RUIZ MARRIAGA ngandika

    HI! Aku COLOMBIAN. Aku duwe omah permanen. Aku ahli teknologi, teknisi kanggo ngobati obat-obatan tambahan. Gawe ING TELEPON SPAIN 678313464-anace.22@hotmail.com, INGKANG KUNCI ING WENGI WONG ORA WONG SING WIS WIS INGKANG LANANG BISA NULANG AKU, AKU SALURA.

    Tulus,

    ANA CECILIA RUIZ MARRIAGA

  49.   langit33 ngandika

    HELLO OLEHELE SOPRAN AJA NULANG AKU, AKU KUDU metu saka kahanan iki EH NAMPAK GAMPANG GANTI GOLEKKU GOLEK ING WENGI UTAWA ING BANYU SENI AKU SANG BISA BISA KANG ANAK ANAK, Matur nuwun, GUSTI YESUS NAMPAKKE KAMU GUSTI YESUS

  50.   sebastian ngandika

    Halo, sing dakkarepake yaiku wong sing bisa nuntun aku supaya bisa tetep ing Norwegia amarga aku ngomong basa Inggris lan Spanyol kanthi sampurna, aku ora duwe kekarepan Norwegia bisa kerja, aku duwe akeh lan aku kerja apa wae sing luwih dhisik

  51.   NACHO LOPEZ ngandika

    HELLO, AKU BASA SPANIS. Aku NGOMONG, NULIS lan MACA BASA INGGRIS TANPA SING GOLEK AKHIR KERJA ING NEGARA KAYA CANADA, USA, AFRIKA SELATAN, INGGRIS LAN HOLLAND. AS KANGGO SITUASI KERJA ING SPAIN LARU, MUNG KANGGO Golek KERJA ING WENGI. AKU KULIT, uga HOSPITALITAS lan AGRIKULTUR. KABEH KABEH KERJA YANG AKU DIKETEMU NORWAY KANGGO KANG TEKNIK ATAU SPESIALIS. Apa ana wong sing nuntun aku ana tim sing nawakake gaweyan kerja sing durung padha? Nuwun ING MUA. NACHO

  52.   PAUL ngandika

    Aku dadi Ekuador duwe kertu Spanyol permanen sing pengin dolan menyang Norwegia kanggo kerja, apa syaratku?

  53.   PAUL ngandika

    Aku dadi Ekuador duwe kertu permanen Spanyol. Aku pengin kerja ing Norwegia. Apa sarat sing dibutuhake?

  54.   Mauricio Pozo Ruz ngandika

    Halo, aku warga Argentina duwe kertu omah permanen Spanyol. Aku pengin kerja ing Norwegia. Apa sarat sing dibutuhake? Matur nuwun.

  55.   Luis Bayardo ngandika

    Hai, muga-muga bisa nemokake pandhuan. Aku manggon ing Spanyol. Umurku 40 taun. Aku Rumangsa LELAKI LATIHAN PROFESIONAL Wiwit SEBUAH LISTRIK PLUMBING MASONRY lan sing dak goleki yaiku sawetara sekolah basa berbahasa NORWEGIAN ing MADRID GRATIS utawa mbayar aku pengin sinau LATTLE TRANSLATE ING BAHASA INGGRIS INGSUN KANGGO KANGGO WONG SING PUNYA Nuntun Aku Matur Nuwun

  56.   LOUIS BAYARDO ngandika

    BISA WONG SENG NGOMONG APIK APIK KANGGO KANGGO PELAJARI ACA NORWEGIAN ING MADRID GRATIS UTAWA KURSUS BAYAR Matur Nuwun

  57.   oscar ngandika

    Aku minangka sopir truk Spanyol umur 36 taun, aku golek gaweyan ing Norwegia, aku kepengin ngerti manawa lisensi nyopirku apik lan langkah utawa perusahaan transportasi apa sing bisa dakatasi.
    Matur nuwun.

  58.   karpet george ngandika

    Hai, aku George saka Rumania. Wis 10 taun aku ing Spanyol, nanging saiki amarga krisis aku ora duwe kerja. Aku kerja ing struktur kasebut lan ing feralla, aku dadi pejabat kelas loro, aku kepengin kerja ing Norwegia, yen ana sing butuh aku, hubungi aku ing nomer 645784786/675382310.

  59.   fadie ngandika

    Hai, aku duwe kertu CE jangka panjang yen duwe kontrak kerja ing norega, yen bisa menehi kertu Norwegia.

  60.   Felipe ngandika

    Aku Spanyol lan golek gaweyan dadi tukang batu bata, uga menehi pengalaman minangka atap, watu marmer, matur nuwun kanggo tautan utawa alamat apa wae, salam

  61.   vasil ngandika

    Sampeyan bisa nulungi aku golek gaweyan ing Pertanian, nglumpukake woh lan sayuran.
    Aku pengin kerja bareng bisa nglumpukake woh lan sayuran (stroberi, apel, persik, lsp), kanggo musim panas iki.
    Negara sing disenengi yaiku: Denmark, Finlandia, Norwegia, Jerman, Swedia lan Spanyol
    Ora preduli ing endi, nanging tulung aku kerja ..
    Matur nuwun kanthi sanget, lan nuwun sewu amarga ora kepenak
    Aku pengen mangsuli.
    Salam

  62.   María ngandika

    Halo kabeh. Aku wis urip ing Norwegia telung taun lan aku wis omah-omah karo wong Norwegia. Aku pengin mbenerake bagean informasi sing diwenehake nalika wiwitan. Pamrentah nawakake kelas gratis, nanging mung kanggo para pengungsi / asyle utawa sing wis nikah karo warga negara Norwegia. Para imigran liyane kudu mbayar. Universitas iki uga nyedhiyakake kursus, nanging mung kanggo siswa. Sing bener tenan yaiku yen dheweke ketat banget nganggo basa kasebut. Yen sampeyan ora bisa basa Norwegia, paling ora menengah, bisa uga ora cepet golek kerja. Meh kabeh proyek mbutuhake sampeyan nganggo basa Norwegia.
    Salam, Maria.

  63.   ARNOBY ngandika

    Aku wong Kolombia kanthi tergeta omah permanen, aku wis wolung taun ana ing Spanyol lan pengin nggolek cakrawala sing luwih apik, aku kerja ing pipa pipa pabrik lan pabrik termosolar, tanduran oksigen, lsp. pengalaman sing bisa ditampilake, serius banget lan tanggung jawab, lan aku kepengin duwe landasan supaya bisa kerja ing Norwegia. Salam, lan matur nuwun kanthi sanget

  64.   VICTOR HUGO ngandika

    Halo, aku wong Bolivia, aku manggon ing Spanyol kanthi dokumentasi kanthi tertib. Aku SEISMIK ING MINYAK LAN GAMBAR GAS, NGALAMI NGALAMI NGERAM ING MINING, QUARRIES, TUNNELS, ROADS AND PREPARATION FOR PIPES, I am A LOADER MACHINER AND A PERFORISTA AKU Duwe PERFORIST 37 TUMBUH, MIEFO 0034. 639619897 fildan_victor@hotmail.com Aku kasedhiya

  65.   Bernardo Blasco Beth ngandika

    Jenengku Bernardo Aku golek kerja ing Norwegia, aku duwe Perusahaan ing Spanyol Majelis, Instalasi lan Layanan Teknis Mesin kanggo Perhotelan, Panganan. Pendingin Udara, Dingin Industri, Dingin Komersial, Plumbing Energy Solar, Pemanas, Aku duwe Lisensi Pemanasan Instalasi nganti 77 KW.
    Aku duwe Kartu Driver Truk, A2-BTP-B + E-C1 + E-C + E.
    Kasedhiya kanggo ngganti Residence.

  66.   janneth ngandika

    Aku Kolombia, aku duwe kewarganegaraan Spanyol, aku kepengin ngerti kepiye golek gaweyan ing Norwegia, aku dadi pelayan, nanging aku ora bisa basa Inggris utawa Norwegia, aku duwe 2 anak lan kahanane ing Spanyol saya parah amarga krisis.

  67.   pigura prajurit ngandika

    Halo, aku lair ing Venezuela lan urip ing Spanyol suwene 20 taun, aku mung duwe kertu panggonan permanen lan aku pengin ngerti apa gunane babar pisan nalika njaluk panjaluk omah ing Norwegia supaya bisa kerja, matur nuwun, salam .. .

  68.   carlos ngandika

    Aku duwe tiket sesuk lan ora duwe tujuan kanggo tekan Stavanger, ana sing menehi kabel

  69.   Gustavo ngandika

    Aku manggon ing Argentina, nanging aku seneng kerja ing Norwegia kanthi sementara, umurku 46 taun, bisa kerja ing bagean gastronomi, barmanager lan barista (kantin. Aku ora duwe masalah adaptasi karo jinis pekerjaan liyane.

    Salam Gustavo

  70.   Bernardo Blasco Beth ngandika

    Aku golek kerja dadi Supir Truk, Campuran Beton, Crane, Limusin, Taksi, Ambulans, Supir Pribadi, Kurir.
    Aku duwe Karnet - A2- B + E- BTP - C1 + E- C + E, Kertu Digital Tachograph.
    Avaibilitas kanggo ngganti omah
    Kasedhiyan Plancongan Nasional utawa Internasional.
    Kasedhiya 24 Jam.
    Ponsel 696536258.

  71.   victor manuel belmonte lopez ngandika

    Halo, aku wong Meksiko, aku pengin ngerti kepiye supaya sampeyan bisa kerja ing Norwegia amarga apik banget ing kabeh aspek, luwih migunani yen sampeyan bisa menehi tahu cara nggawe utawa menyang endi. saged makarya rumiyin, matur nuwun sanget

  72.   Alejandro ngandika

    Aku warga Meksiko lan golek kerjaan ing prau mancing ing Norwegia, aku duwe pengalaman dawa sajrone 15 taun ing Alaska. Aku fasih berbahasa Inggris lan duwe kasedhiyan dhuwur kanggo sinau basa Norwegia

  73.   ANDREW ngandika

    OLA TO SADAYAKU EKUADORIAN LAN KUDU KEBANGSAAN SPANISI sing DINGGER ING MADRID, INGGRIS TRAVEL TO NORWAY ING NEMPEN KERJA XQ ING KENE ING SPAIN, ORA KANGGO KERJA LAN KANGGO DINA KONSTRUKSI, AKU Duwe 3 Bocah-bocah ing kene, ora duwe Sapa wae sing ana ing SPAIN. Tangan ING WENGI INGGRIS INGGRIS MENGUCAP Nuwun Saka Kabeh Ati Nuwun Salam marang Kabeh Wong

  74.   ANDREW ngandika

    HELLO KABEH KANGGO EKUADORIAN LAN KUDU BANGSA SPANISI sing NGELAMU ING MADRID, INGKANG TRAVEL TO NORWAY ING NEMUKI JOB XQ ING KENE ING SPAIN, ORA ANA KERJA LAN KERJA KONSTRUKSI, AKU Duwe 3 Bocah-bocah ing kene PUI ing SPAIN, aku ora duwe wong liya. A Tangan ING WENGI AKU NINGGUR NUWUN NGASIMA NING ATU SAKING AKU SECOND55@HOTMAIL.ES Salam kanggo KABEH

  75.   Amit ngandika

    aku seneng kerja ing norway

  76.   Yuliana ngandika

    HELLO SADAYAKU COLOMBIAN DENGAN KEBANGSAAN lan PANGANTEN BASA SPANIS, KAMU PUNYA LORO GADIS AKU SING GOLEK DATENG NORWAY, NANGING ORA KITU KANGGO ISU KANGGO NEMU PROBA, AKU NGALAMI Akeh Pengalaman ing Hotel-Hotel lan bojoku PELAJARI. Matur nuwun sanget.
    SALAM SAKA SPAIN VALENCIA

  77.   victor manuel belmonte lopez ngandika

    Aku pengin ana wong sing nulungi aku pindhah menyang Norwegia, kepiye carane bisa kerja utawa kepiye carane ngubungi wong sing bisa nulungi aku supaya emigrasi aku kepengin banget mrana lan aku kepengin nyambut gawe kanthi konstruksi kanthi tangan, matur nuwun sanget

  78.   janneth ngandika

    Wis pirang-pirang wulan kepungkur aku nulis lan ora ana sing wangsulan kepiye kerja lan urip ing Norwegia. Matur suwun

  79.   Bernardo Blasco Beth ngandika

    Aku golek kerja dadi Supir Truk, Mixer Beton, Crane, Limusin, Taksi, Ambulans, Driver Pribadi, Pesen.
    Aku duwe Karnet - A2- B + E- BTP - C1 + E- C + E, Kertu Digital Tachograph.
    Avaibilitas kanggo ngganti omah
    Kasedhiyan Plancongan Nasional utawa Internasional.
    Kasedhiya 24 Jam.
    Ponsel 696536258.

  80.   manual ngandika

    Halo, aku bocah sing rajin, aku kepengin menyang Norwegia kanggo kerja dadi pelukis konstruksi lan dekorasi, paling ora nalika musim panas aku ora bisa basa, nanging basa Spanyol, kesempatan apa sing bakal dakwenehake, matur nuwun.

  81.   Oscar Guedes ngandika

    Hai, aku Oscar, aku urip ing Kolombia nanging aku Spanyol. Aku bakal enggal menyang Norwegia.
    Maksudku yaiku sinau basa. Lan bisa kerja bebarengan, nanging yen ora bisa. Aku bakal sinau ing kursus sing ditawakake pamrentah Norwegia, nganti rampung. Lan terus sinau basa, sanajan sampeyan kudu mbayar. Bisa nggabungake karo masarakat Norwegia lan bisa kerja.
    Aku bakal ngormati kabeh informasi sing bisa ditindakake.

    Sambutan sing apik.

    Gracias

  82.   Irma ngandika

    Irma
    Halo, aku lulusan Venezuelan dadi guru, amarga akeh masalah lan kahanan ora stabil ing negaraku. Aku pengin duwe kesempatan ing negara sing apik iki. sing bisa nulungi aku matur nuwun.

  83.   Irma ngandika

    Kind regards

    thanks.

  84.   Vanessa ngandika

    Halo Rubén, aku saka Las Palmas, aku wis kerja ing Norwegia rong taun kepungkur lan saiki aku duwe kerja liya. Sing paling angel yaiku golek omah ing Trodheim. Yen sampeyan ngerti, sampeyan bakal ngucapake matur nuwun. Yen sampeyan isih ana sing jelas

  85.   Abderrahman ngandika

    Halo, aku seneng banget bisa dadi negara sampeyan dadi kanca kerja, aku Maroko, aku duwe kewarganegaraan Maroko, keahlianku ing aluminium, kanthi windows lan lawang lan balkon ...... kabeh aluminium iku ana apa wae kemungkinan dheweke kerja, pancen apik banget.faf 00212652271674, matur nuwun kanggo kabeh.

  86.   Alejandro ngandika

    Salam, aku kepengin kerja ing Norwegia, aku basa Spanyol umurku 51 taun lan profesi pipa panas lan panas. Yen ana wong sing bisa nulungi aku, tulis menyang tremps7777@gmail.com

  87.   sliramu ngandika

    Halo jenengku saiki Aku Spanyol karo asal Maroko Aku wis 24 taun ing Spanyol, umurku 32 taun, aku pengin kerja ing sopir, tukang kebon, resik, reresik umum, pengisian ulang supermarket, kasir,

  88.   Karolina ngandika

    Halo, aku wong Kolombia. Aku kepengin kerja ing Norwegia kanggo macem-macem perdagangan. Kasedhiya saiki. Nomer telponku 3162612643

  89.   bobkar ngandika

    hello jenengku boubkar saka oregin marouqui aku umure 38 taun aku pengin kerja ing naruega tugasku yaiku pelayan restoran playulista lan plester supir lan gracais

  90.   Laura ngandika

    HELLO NICOLAS, KABEH APA? AKU ARGENTINA, Kepiye KANGGO ING NORWAY? IKI KANGGO NGAPAK? KERJA NAMPAK? AKU KANGGO KELUARGA LAN IKI SESAK ,,,, Matur Nuwun, WUJUD!

  91.   Rodrigo Adrian Benitez Quevedo ngandika

    Wong apik ... Aku saka Paraguay lan aku bakal kepengin urip lan makarya ing Norwegia… amarga aku jomblo lan aku pengin ngowahi adegan lan miwiti urip anyar ing negara kasebut ... jenengku Rodrigo

  92.   Margarita ngandika

    Sugeng enjing, aku bocah wadon umur 27 taun sing manggen ing Ekuador suwene 6 taun, nanging sadurunge aku urip ing Spanyol suwene 10 taun, aku wis lulus ing kana aku duwe Gelar Pertengahan Administrasi lan Manajemen Bisnis lan ing Ecuador aku wis ngetutake sawetara kursus lan pelatihan, saiki aku ora duwe lowongan kerja lan kertu warga asingku ing Spanyol lagi proses amarga aku kelangan amarga wis nginep ing Ekuador luwih saka wektu sing wis ditemtokake, nanging aku kepengin lunga menyang Norwegia amarga aku wis ngerti babagan kesempatan kerja sing apik. Nalika arep menyang kedutaan, dheweke menehi serangkaian makalah, lan aku kepengin entuk kerja sing jujur ​​ing negara kasebut, nanging aku ora ngerti kepiye .. Aku duwe level menengah saka Inggris aku bisa mbela awake dhewe .. yen sampeyan ngerti kepiye bisa entuk kerja kanggo plancongan ing kana, aku bakal ngormati, aku kepengin maju kanthi tujuan profesional.

  93.   roberto garcia ngandika

    Aku seniman plastik lan aku nggawe karya seni minyak lan akrilik,
    Aku bisa kerja dadi guru seni ing negara kasebut, utawa ngetrapake lan nggawe karya seni saka negara kasebut, nggarap galeri Norwegia.

  94.   Juan Oliva ngandika

    Halo, aku duwe kertu nie, ing Spanyol jangka panjang (permanen) pitakonku yaiku apa sing kudu aku lakoni menyang Norwegia lan kerja ing kana, apa langkah-langkah sing kudu ditindakake? Matur nuwun

  95.   Norma ngandika

    Halo, aku saka Guatemala, aku pengin pindhah menyang Norwegia nanging aku ora ngerti kepiye

  96.   mostafa ngandika

    Halo, aku duwe omah jangka panjang UE sing bisa kerja lan Norwegia _-

  97.   Maria ngandika

    Salam, aku 24 taun Spanyol.
    Aku ora duwe 3 subjek kanggo ngrampungake Gelar Hukum saka UNED.
    Aku pengin nggawe Master ing Hukum Maritim ing Oslo.
    Aku duwe C1 Inggris lan Prancis lan Jepang.
    Aku duwe pengalaman kerja minangka Claims Handler lan liya-liyane.
    Aku pengin kerja ing Oslo lan sinau basa Norwegia.
    Gracias

  98.   Siap Florencio ngandika

    Dina iki, aku kepengin kerja ing Norwegia, kepiye prosese ... aku tukang las

  99.   Javier Sanabria (+56934850975) ngandika

    Halo, piye kabare? Apa ana sing menehi kontak kanggo bisa kerja ing Norwegia, aku tukang las TIG lan aku uga ora nemoni masalah ing konstruksi. Aku manggon ing Chili kerja nanging aku saka Paraguay

  100.   Wellington Sosa ngandika

    Halo, aku Ekuador, umur 43 taun, profesi tukang las API, sopir trailer bis, aku arep kerja ing Norwegia

  101.   mayra ngandika

    Aku pengin kerja ing Norwegia karo kulawarga, aku wong Peru} Nyuwun tulung

  102.   Pedro ngandika

    Aku Pengin Urip NORWAY… .. Aku Pengajar Seni Visual

  103.   PEDRO ngandika

    Aku pengin manggon ing Norwegia
    Aku dadi profesor Seni Plastik

  104.   Carlos Wells ngandika

    Halo Sugeng siang, aku asale saka Meksiko, pilot helikopter kanthi pengalaman 16 taun ing macem-macem jinis pesawat, aku kepengin kerja ing Norwegia, yen ana wong sing menehi saran, aku bakal ngurmati. Aku ing layanan sampeyan.

  105.   Andres Felipe Larrahondo Morales ngandika

    Halo, sugeng siang, aku wong Kolombia, aku pengin ketemu karo wong-wong sing urip ing Norwegia, negara sing apik kanggo kerja, urip lan sinau

  106.   Sabrina ngandika

    Aku warga Argentina lan pengin kerja ing Norwegia. Aku fotografer lan teknisi kesehatan. Aku ora ngerti carane entuk visa kerja. Salam.