Pantai meneng

Pasisir Asturias

Ana akeh wilayah pantai sing bisa disorot Laut Cantabrian, nanging Pantai meneng bakal mesthi ana ing antarane posisi paling dhuwur. Amarga iki minangka salah sawijining wilayah sing paling apik ing sekilas lan menehi swarga perdamaian, kapan wae kita pengin seneng dina ing pantai utawa mlaku-mlaku.

Ketenangan lan dununge nggawe lingkungan mewah, dihargai wong akeh. Dumunung ing pesisir kulon Asturias, mula wis nambah kaendahan ing papan kasebut, kabeh sing ditawakake tanah iki, sing ora sithik. Apa sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan swarga ing bumi iki?

How to get to Playa del silencio?

Papan iki dununge ana ing kutha Castañeras, sing Dumunung ing dewan Cudillero (udakara 15 kilometer). Cukup kanthi nyebutake wilayah kasebut, kita ngerti manawa bakal ngadhepi papan impen. Akeh sing ngerti Cudillero mesthi uga padha mikir. Supaya bisa tekan pantai sing dimaksud, luwih dhisik kudu golek kutha Castañeras. Saka ing kana, bakal ana indikasi lan sampeyan kudu mbukak dalan sing sempit banget, nanging bakal migunani.

pantai meneng

Sakcepete sadurunge teka, kita bakal nemokake parkiran mobil, nanging ing prekara iki dikenani biaya. Iki bakal menehi pitunjuk manawa pantai wis cedhak banget. Kita bakal terus lan saiki dalan mung ana arah siji. Dadi kita bisa parkir ing sisihane. Mesthine, yen sampeyan ora bisa nemokake, mula sampeyan kudu menyang parkiran mobil sing wis kasebut. Sawise diparkir, sampeyan kudu mlaku udakara 10 menit. Iki minangka wilayah sing miring nanging duwe undhak-undhakan kanggo nggayuh pantai. Malah lumaku iki pancen larang!

Apa sing bakal ditemokake ing pantai iki

Sawise ana ing kana, kaendahan kasebut katon apik lan angel diterangake. Nanging ya, elinga manawa bakal ana sawetara 300 kilometer saka pantai dawa, amarga jembaré luwih cilik. Pantai prawan bakal udakara 30 meter. Papan kanggo santai lan nikmati, sanajan ing musim panas ora mesthi sibuk banget. Blok watu gedhe kasebut nyawang dheweke ing watu karang lan islet, nutupi papan iki lan menehi privasi luwih gedhe.

pantai cudillero

Nanging uga watu kasebut uga ana ing wedhi, apa maneh, sing pertama bakal luwih protagonis tinimbang sing liyane, sanajan ing pantai. Mesthine, ing banyu uga ana ing bentuk platform. Nanging matur nuwun, kombinasi karo segara, ngidini kita nikmati warna sing luwih alami, luwih jelas lan sampurna. Iki kalebu warna pirus lan zamrud sing nggawe sampeyan krasa ana pantai pesisir kaya sing sejatine.

Sudut pandang lan pandangane menyang pantai

Salah sawijining sudut pandang utama yaiku cedhak karo parkir mbayar sadurunge tekan pantai. Sampeyan bakal weruh kepiye kurva dalan lan ing kana sampeyan bakal nemokake cara kanggo nemokake visi anyar ing papan iki. Foto panorama ora bisa ditinggalake ing Pantai Silence. Mesthi wae, sawise sawetara arah menyang sudut pandang, kita bakal ketemu liyane. Nanging ing kasus iki, ora ana tandha-tandha sing bisa nggawa kita. Dumunung ing sisih kiwa lan yen sampeyan nemokake, sampeyan uga bakal bisa ndeleng kaendahane papan kasebut, saka sudut pandang liyane.

asturias pantai perawan

Mesthi uga ana jalur liyane, salah sawijine arah mangulon lan saka sudut pandang pantai, sing bakal nggawa kita menyang lepen lan menyang watu gedhe sing bisa dideleng ing pantai iki, kanggo ngenalake kita liyane: Pantai La Barquera. Sanajan ora bisa ngetrapake, kita bakal njupuk gambar sing spesial. Katon yen teluk tangan ing panggonan iki, nawakake acara sing paling apik.

Praktek olahraga

Ing papan kaya iki, pancen sejatine kita ora mesthi golek akeh wilayah pasir sing bisa sunbathe. Dadi latihan olahraga tartamtu luwih umum. Ing jero banyu utawa olahraga mancing Yaiku prekara sing digabungake ing wilayah kaya Playa del silencio. Siji tangan, amarga perairan biasane tenang, sing nggawe praktek macem-macem kegiatan luwih kondusif. Kajaba banyu kasebut bening banget jernih. Yen sampeyan seneng nyilem mula bakal dadi papan sing cocog kanggo sampeyan. Sampeyan bisa miwiti ing sisih tengen pantai, muter jurang sing bakal nggawa sampeyan menyang sawetara pulau. Ing kana sampeyan bisa nyelehake lan nemokake kabeh segara sing segara, sing ora sithik, lan kebak kaendahan.

Tips kanggo nimbang

Elinga yen biasane kedadeyan karo pantai ing umum, sampeyan kudu mbedakake saka pasang surut utawa pasang surut. Sing terakhir duwe wilayah wedhi sing luwih sithik nanging luwih endhek, tanpa kudu mlaku banget ing watu sing ana ing kana. Nalika pasang surut, mula bakal akeh pasir, nanging kanggo mlebu banyu luwih becik diwenehi jarahan. Sampeyan bakal bisa ngrasakake sawetara ruang sing mbukak ing antarane watu lan sing bakal nggawe formasi asli sing anyar. Yen sampeyan adhem utawa adhem, mula bakal mikir kaping pindho babagan mlebu segara, amarga banyune cenderung adhem.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*