Plancongan ing September

Plancongan ing September

September wis dadi luwih populer, yen bisa, terus nikmati preinan. Sawetara duwe hak istimewa duwe dina santai ing wulan Juli, liyane ing wulan Agustus lan mesthine akeh liyane ing wulan September. Minangka wulan sing sampurna kanggo lali babagan bali menyang rutinitas lan nikmati sawetara tujuan tanpa kudu ngalami hawa panas sing sedhot.

Uga, kita bakal nemokake awake dhewe kanthi kurang beban wong lan sawetara diskon liyane. Dadi, kaya sing dingerteni wis dadi salah sawijining wulan favorit kanggo akeh wong. Yen sampeyan wis ngerti manawa sampeyan bisa ngrasakake preinan sajrone wulan September, kita menehi sampeyan ide sing sampurna kanggo menehi plancongan sing digoleki lan pantes. Ngendi wae ing ngisor iki sing sampeyan kudu lunga tanpa mikir?

September ing Budapest

Ibukutha Hongaria sampurna sepanjang taun. Kaendahane ora ngerti pirang-pirang wulan, nanging sejatine kita kepengin ngujo dheweke miturut pantes. Mula, nalika musim panas Budapest dadi wilayah sing sempit. Ora mung amarga turis nanging amarga suhune cukup nyesep. Dadi, kanthi cara iki kita ora bakal bisa nikmati maksimal kaya sing dikarepake. Muga-muga ing wulan September suhu udakara udakara 20ºSanajan kita duwe kasempatan udan, ora bakal mbalekake kita.

Lelungan menyang Budapest ing wulan September

Kanthi cara iki, sampeyan bisa ngujo Parlemen Budapest, sing minangka salah sawijining bangunan sing paling penting. Mesthi wae, kita ora bisa lali Kastil Buda uga Jembatan Chain, sing minangka salah sawijining sing paling tuwa. Alun-alun Pahlawan utawa Basilika Santo Stephen dheweke minangka papan sing kudu dipikirake.

Santorini

Salah sawijining papan sing paling apik sing kudu dolan. Yen sampeyan nindakake ing wulan September sampeyan bisa duwe ganti cuaca. Kasunyatane yaiku badai bisa uga ana. Nanging sing biasane yaiku golek kita udakara 24º / 25º, udakara, nalika wengi bisa mudhun udakara 19º.

Plancongan Santorini wulan September

Sing paling pas kanggo ngrasakake papan impen kaya ngene. Sampeyan bisa nyedhaki ibukutha, Fira. Ing kana sampeyan bakal weruh kombinasi omah putih lan atap biru sing wis katon ing gambar. Seneng ing pantai, plancongan boat utawa njelajah situs arkeologiminangka ide sing sampurna kanggo entuk manfaat paling apik. Aja lali nikmati matahari terbenam saka Oia!

Lelungan menyang Barcelona ing wulan September

Barcelona

Kita milih Barcelona kanggo dolan ing wulan September, amarga kaendahane para pihak. Amarga ing tengah wulan, kutha Barcelona nganggo gaun kanggo dadi tuan rumah 'Fiesta de la Mercé' tradisional. Sejatine kita uga bisa nemokake dina sing panas banget. Suhu kasebut bisa suhu rata-rata udakara 26º. Dadi, sampeyan isih bisa njupuk kauntungan saka sawetara pantai. Mesthi wae luwih becik ngrampungake karo arak-arakan lan acara preinan.

Basque pesisir San Juan de Gaztelugatxe

Pesisir Basque kanggo lelungan ing wulan September

Tujuan liyane sing sampurna ing negara kita yaiku pesisir Basque. September bisa dadi wulan turis sing sepi lan uga wektu. Mungkin kita luwih akeh udan ing sisih lor, nanging kaping pirang-pirang uga kaget. Dikandhani yen ing wulan iki cuaca sing ala menehi gencatan senjata. Dadi yen begja, aja lali mampir San Juan de Gaztelugatxe kang dununge ing Bermeo, sawijining kutha ing Biscay. Mlaku-mlaku ngubengi kutha Hondarribia, San Sebastián utawa Mundaka.

Aarhus Denmark

Aarhus ing Denmark

Minangka salah sawijining kutha paling gedhe ing Denmark uga kutha paling tuwa. Asale saka abad kaping XNUMX amarga Viking. Wis 'Modal Budaya Eropa' ing 2017. Dadi akeh tawaran kanggo kabeh jinis turis. Tanpa mangu-mangu, iki bakal dadi perjalanan sing ora iso lali lan uga sampurna kanggo wulan September. Nduwe festival musik, teater, uga pameran lan kabeh iki diiringi gastronomi sing kudu sampeyan coba. Aja kuwatir cuaca amarga ora bakal panas banget. Minangka suhu rata-rata, kita bakal duwe udakara 19º nalika wengi, thermometers bisa mudhun dadi 10º.

Perjalanan Turin

Turin

Kutha iki minangka ibukutha Piedmont, sing dununge ana ing sisih lor Italia. Minangka tujuan liyane sing sampurna sing bisa dinikmati sawetara dina. Ing kana sampeyan bisa ndeleng Kraton uga Katedral Turin utawa uga Museum Mesir sing dianggep minangka salah sawijining sing paling penting lan uga Gerbang Palatine. Ing tengah utawa uga dikenal kanthi jeneng 'Quadrilátero', sampeyan bisa nemokake wilayah sing sampurna kanggo nikmati panganan sing enak. Sampeyan kudu ujar yen ing wiwitan wulan kita bisa duwe suhu udakara 27º. Nanging mbaka sethithik bakal mboko sithik.

Apa sing kudu dideleng ing Mikulov

Mikulov

Kita arep menyang Republik Ceko, nanging ing kasus iki menyang papan sing ajaib. Amarga kakehan kita cenderung fokus ing kabeh tujuan sing wis umum dingerteni. Nanging kita ngomong babagan perjalanan sepisan ing wulan September lan mulane kita tetep karo Mikulov. Asal-usule sing diwiwiti ing abad kaping rolas. Periode ing kraton sing mrentah lan dhasar kasebut, kutha iki didegake. Dina iki kastil iki wis diowahi dadi istana gaya barok sing apik, amarga wis direnovasi amarga ana kobongan. Ing kene sampeyan bakal nemokake poin dhasar kayata sing diarani Walikota Plaza, Greja Santa Ana utawa Greja San Wenceslao, antara liya-liyane. Sampeyan bisa ngunjungi kabeh tanpa masalah suhu utama, amarga udakara jam 21º awan, udakara meh setengah wengi. Plancongan ing wulan September duwe akeh kaluwihan!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*