Sierra Magina

Carane njaluk menyang Sierra Mágina

La Sierra Magina yaiku wilayah pegunungan sing ana ing sistem subbetic. Iki nyebar liwat propinsi Jaén lan kasusun saka area sing ngluwihi 2000 meter. Khusus, sing diarani Pico Mágina udakara 2.167. Mesthine, ing jejere ana pucuk liyane kanthi ukuran sing padha.

Wilayah sing dilindhungi lan dijenengi minangka Taman alam Sierra Magina. Flora lan fauna ing papan iki menehi kaendahan, yen bisa. Area kanggo lelungan lan nikmati saben bagean. Dadi dina iki kita bisa menehi kabeh babagan sing sampeyan kudu nemokake supaya bisa urip kanthi maksimal.

Carane njaluk menyang Sierra Mágina

Wilayah taman kasebut dununge udakara 40 kilometer sisih wetan Jaén. Mulai saka iki, kudu disebutake yen duwe akses sing beda. Salah siji sing paling misuwur yaiku dalan saka dalan A-44 tumuju dalan A-324 (Cambil-Huelma). Nanging sampeyan uga bisa liwat dalan A-401 sing ngliwati kotamadya Jódar.

Sierra Magina

Critane

Papan iki cocog kanggo latihan olahraga tartamtu kayata hiking. Luwih saka kabeh, amarga matur nuwun marang dheweke, kita bisa lali ora bisa ndeleng panorama sing luar biasa. Amarga medan lan kahanan iklim, dudu papan sing bisa dipanggoni manungsa, nanging dheweke bisa nikmati kanthi cara sing beda. Ditulis manawa wilayah iki minangka wates antarane kerajaan Arab lan Kristen jaman biyen. Mula, wilayah sekitar isih duwe sentuhan abad pertengahan sing nyengsemake. Ing benteng lan istana sing bisa ditemokake ing dalane, uga minangka bagean dhasar saka kunjungan iki.

Tur menyang Sierra Mágina

Sampeyan bisa miwiti lelungan menyang Sierra Mágina ing kilometer 17,5 dalan A-324. Mesthi wae, kaya sing wis dituduhake, ana sawetara bidang sing kudu dipikirake. Ing kene kita antarane Cambil lan Huelma. Ing papan dununge Ermita de Fuensanta, wis ana dalan sing ditemtokake kanthi tandha sing cetha menyang Pico Mágina. Nindakake jalur kasebut, kita wis nemokake dalan sing duwe informasi babagan bagean kasebut. Sampeyan bisa ninggalake mobil ing kene utawa terus munggah menyang Cortijo de Tosquilla. Ing papan iki, ana area sing amba kanggo diparkir.

Tur menyang Sierra Mágina

Ing kana sampeyan kudu munggah sawetara kilometer lan tindakake rekomendasi sing dituduhake ing pratandha. Uga ana tandha-tandha kayu kanggo mbantu sampeyan nemokake dalan. Sampeyan bakal tekan garpu yen sampeyan duwe kemungkinan kanggo nengen utawa nengen. Yen sampeyan njupuk pilihan pertama, sampeyan bakal entuk Miramundos papan perlindungan dene sing liyane nggawa kita menyang Pico Mágina. Yen sampeyan mbukak dalan menyang pucuk, sampeyan bakal nemokake munggah uga turune, nanging mesthi ditandhani kanthi apik. Babagan pungkasan meh pirang-pirang jam mlaku-mlaku sing paling larang. Sawise rampung, sampeyan bakal duwe tampilan istimewa sing wis digoleki.

Yen sawise teka ing kene, sampeyan pengin golek papan perlindungan Miramundos, sampeyan kudu golek dhewe. Luwih saka apa-apa amarga ing wektu iki sampeyan bakal nemokake sawetara wilayah watu. Sampeyan kudu mudhun kanthi sithik, nanging tetep nyoba. Kita butuh total luwih saka rong jam. Dadi, yen nambah lelungan menyang Puncak lan papan perlindungan, kita bakal ngomong luwih saka 4 jam. Yen sampeyan ora pengin petualangan, sampeyan bakal mesthi tur menyang taman. Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu menyang pusat pengunjung sing ora liya yaiku Bèntèng Jódar, cedhak banget karo bale kutha.

Padepokan Bedmar

Apa sing kudu dideleng ing sacedhake Sierra Magina

Miwiti saka papan utama iki, kita ora bisa kliwat Adelfal Gambar. Cuadros minangka kali lan oleanders minangka tanduran sing duwe kaendahan gedhe. Wilayah iki cedhak karo kutha Bedmar lan dalan sing cedhak karo kali kasebut. Kita uga bisa nikmati Air terjun Zurreón yaiku kéwan banyu sing ing mangsa adhem biasane beku. Ing kasus iki, kita nyelehake sak kilometer saka area rekreasi Fuenmayor. Kajaba iku, sampeyan ora bakal bisa kejawab pusat kutha sing wis kasebut.

Cambil minangka salah sawijining kutha ing sisih kidul Jaén sing mesthi mandheg mandheg. Iki nduweni warisan arsitektur sing apik ing ngendi kita nyorot Greja Inkarnasi. Iki dibangun ing abad kaping-XNUMX. Saliyane iku Bélmez. Papan sing luwih dingerteni masarakat umum amarga telpon kasebut "Praupane Bélmez". Kastil lan greja uga pantes dikunjungi. Ing Bedmar, kita duwe bètèng lan kastil sing bakal nggawa kita menyang jaman liya lan mesthine uga ora bakal ilang. Bèntèng kasebut diarani dibangun ing abad kaping-XNUMX.

Kotamadya Cambil

Data sing kudu dipikirake

Sing paling cedhak karo Sierra Mágina, ing prakara bis, taksi utawa kreta yaiku Jódar. Kanggo mlebu taman, kabeh bakal diwenehi tandha kanthi sampurna, mula sampeyan ora bakal nemoni masalah. Kajaba iku, cedhak banget sampeyan bisa ngrasakake gastronomi ing papan kasebut utawa golek akomodasi. Ora mung ing kutha-kutha sing disebutake uga omah-omah khas deso. Ana area sing duwe area piknik uga toilet lan area parkir. Kegiatan sing beda sing bisa sampeyan nikmati ing wilayah kaya iki wiwit hiking nganti menek utawa wani nganggo pit.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*