Napa New York dadi ibukutha donya

Apa sampeyan kepingin weruh kenapa mayoritas maskapai beroperasi penerbangan murah menyang New York? Ya, amarga iku minangka salah sawijining tujuan sing paling dikarepake ing jagad iki, kanggo para pelancong bisnis lan para plancong sing plancong.

New York Iki minangka modal ekonomi-budaya sing paling penting ing jagad iki. Kutha iki nawakake swasana sing unik.

Pengalaman sing ora boros yaiku: nekani Broadway kanthi musikal sing apik banget, sewengi turu ing Times Square, numpak prau ngubengi Manhattan, mlaku ing Jembatan Brooklyn, gawe jadwal dina blanja kanggo Kalima Avenue lan mirsani makelar saka wall Street.

Nalika nerangake babagan mangan, ing New York, kabeh jinis opsi bisa uga kanggo kabeh anggaran. Ing pangerten iki, kita ora bisa ngomong kaya ngono New York Kutha iki regane larang, amarga yen sampeyan pengin mangan dhuwit sithik, ing kene bisa ditindakake. Rong panganan fast food ing dalan yaiku asu panas lan pizza. Nanging ana uga akeh restoran khusus kanggo masakan internasional.

New York Iki minangka tujuan sing apik banget karo tawaran turis sing apik banget ... Apa sing dienteni kanggo ngunjungi?

Foto liwat:flickr


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*