10 pusat blanja paling apik ing Amerika Serikat

Mal Amerika

Mal Amerika

Sepuluh mal paling apik ing Amerika Serikat minangka asil saka budaya luang lan nyenengake dominan ing kolosus Amerika Utara lan nyebar ing saindenging jagad. Bukti sing apik yaiku jumlah toko sing wis ana ing Spanyol.

Amerika Serikat gedhe kaya bawana lan macem-macem budaya sing ana ing kana. Nanging bagean sing apik saka pedunung duwe cara seneng-seneng. Dheweke dadi pendukung papan luang gedhe ing ngendi dheweke bisa nemokake kabeh, wiwit saka supermarket nganti blanja menyang bioskop, sampeyan bisa nikmati film liwat toko-toko fesyen lan aksesoris utawa kafe lan restoran sing bisa dipangan. Mikir kanthi apik, dudu ide sing ala yen bisa kasedhiya kabeh. Nanging, tanpa mikir maneh, kita bakal nuduhake papan komersial sing gedhe banget iki.

Tur Sepuluh Mal Paling Dhuwur ing Amerika Serikat

Saka New York kanggo Los Angeles lan saka Balikpapan munggah Houston, negara Amerika Utara duwe akeh papan komersial. Nanging sawetara sing misuwur amarga ukurane lan kanggo kelengkapan tawaran. Ayo padha kenal.

Bloomington Mall ing Amerika

Bloomington minangka sawijining kutha cilik ing Kabupaten Hennepin (Minnesota). Nanging, iki duwe salah siji saka sepuluh pusat blanja paling apik ing Amerika Serikat. Nawakake sampeyan 520 toko saka kabeh jinis, udakara sèket restoran lan, kanggo bocah, ing taman hiburan paling gedhe kabeh negara.

Ruang gedhe iki nyebar ing 17 dalan lan ngatur udakara patang atus acara gratis setaun. Kayane kabeh mau ora cukup, ana 14 bioskop, akuarium lan uga lapangan golf miniatur.

Pabrik Sawgrass

Pusat gedhe iki dununge ing kutha Sunrise, Broward County, udakara patang puluh menit drive saka kutha Miami. Nggabungke papan komersial ing, sing diarani Sawgrass Mall, karo wong liya ing njobo wilayah sing dikenal minangka Oasis. Kajaba iku, wis instalasi kaping telu, diarani Colonnades ing Sawgrass Mills, ing endi merek paling larang ing donya nawakake produke kanthi rega diskon.

King of Prussia Mall

King of Prusia Mall

King of Prusia Mall

Sampeyan bisa nemokake ing pinggiran kutha Filadelfia, ing Pennsylvania. Ing meh XNUMX meter persegi, miturut pamiliké, pusat blanja paling gedhe ing kabeh pesisir wétan Amerika Serikat.
Nduweni 450 toko, bar lan restoran, sawetara merek terkenal kayata Apple, Burberry, Louis Vuitton utawa Sephora, lan ana sekitar rong puluh yuta pengunjung taun

Toko ing Columbus Circle

Dununge ana ing dalan kanthi jeneng sing padha, dununge ing jantung Manhattan, New York, lan ing njero Wektu Warner Center, klompok pencakar langit sing duwe sawetara hotel, bar lan restoran. Ing pusat blanja iki sampeyan bakal nemokake toko kanthi merek paling bergengsi lan larang kayata Swarovski, Armani utawa Thomas Pink.

Ing antarane restoran dhewe sampeyan duwe sawetara koki Saben se, sing nduweni telung lintang Michelin, lan masa, Masakan Jepang lan dianggep paling larang ing kabeh kutha New York. Kajaba iku, yen sampeyan pengin mlaku-mlaku kanggo nyepetake panganan, mung adoh saka rong puluh meter, sampeyan bakal duwe sing terkenal tengah Park.

Liwat Bellagio, canggih ing antarane sepuluh pusat blanja paling apik ing Amerika Serikat

Iki kalebu bagean saka kompleks Hotel Bellagio, ing Las Vegas. Arsitektur sing apik lan dekorasi sing apik bakal menehi sampeyan ide babagan fasilitas sing bisa ditemokake: toko sing paling larang ing donya lan ekspresi mewah utama. Merek kaya Yves Saint Laurent, Chanel, Hermes, Gucci utawa Prada duwe toko ing Via Bellagio.

Ing babagan liyane, bar lan restoran uga kasedhiya kanggo kabeh selera lan kanthong. Nyatane, sampeyan bisa mangan udakara rong puluh lima dolar. Ing antarane perusahaan perhotelan ing pusat blanja iki, kita bakal nyebutake kafe Gelato lan Bellagio, Michael Mina utawa Shintaro.

Blanja ing Columbus Circle

Toko ing Columbus Circle

Galleria

Sampeyan bisa uga pusat blanja sing paling misuwur ing Houston lan uga kabeh negara bagian Texas. Dumunung ing antarane rong lingkungan sing paling eksklusif ing kutha kasebut, Memorial lan River Oaks, dudu papan sing paling apik kanggo golek produk sing murah.

Ewadene, iku luar biasa, kanthi atusan toko, akeh restoran, rong hotel, kolam renang lan uga bank. Uga duwe taman ing sacedhake, khusus Gerald D. Hines Waterworld, ing endi sampeyan bisa ndeleng fitur banyu sing paling populer ing Houston.

Tysons Corner

Ana ing kutha cilik McLean duweke negara saka Virginia lan nduwe papat lantai toko, bar lan restoran. Antarane merek sing duwe lokasi ing pusat iki yaiku Adidas, Apple, Disney, Gucci, Diesel, Lego utawa L'Occitane en Provence.

Minangka kanggo restoran, toko panganan cepet kayata MacDonald's utawa Shake Shack akeh, uga masakan Meksiko utawa Asia liyane kayata Panda Express.

Pusat Sudut Tysons

Tysons Corner

The Grove, asli ing antarane sepuluh mal paling apik ing Amerika Serikat

Pusat sing apik iki dununge ing Los Angeles, California, duwe orisinalitas babagan liyane. Lan ditemokake ruangan, kayadene mung lingkungan liya ing kutha kasebut. Khusus sampeyan bakal nemokake ing Road Drive, sing uga ora kalah populer Pasar Petani, luwih fokus ing panganan.

Nalika mlaku-mlaku ing dalan-dalan sing ana ing The Grove, sampeyan bakal mikir yen sampeyan wis bali menyang wiwitan abad kaping XNUMX amarga wujud omah lan dekorasi toko. Antarane, Anthropologie, Australia UGG, Madewell lan Johnny Was, ing sandhinge ana akeh restoran lan wolulas bioskop.

Mal ing Bukit Pendek

Dununge ing kutha cilik kanthi jeneng sing padha yaiku ing kabupaten Essex, kalebu negara bagian New Jersey. Nduwe toko merek terkenal lan kondhang kayata Cartier, Louis Vuitton Dior utawa Dolce & Gabbana. Lan karo patbelas restoran sing nawakake panganan cepet, nanging uga panganan sing disiapake kanthi rinci lan malah panganan vegan. Antarane jeneng kasebut, Primo Mercato, Nordstrom Marketplace Café utawa Forty Carrots.

Entrance Pantai Selatan

South Coast Plaza

South Coast Plaza, seni ing salah siji saka sepuluh mal paling apik ing Amerika Serikat

Kanggo ngrampungake tur ing sepuluh pusat blanja paling apik ing Amerika Serikat, bakal dikandhani babagan sing dununge ing Costa Mesa, Orange County, California. South Coast Plaza bisa digunakake ora luwih saka 230 toko lan 30 restoran, uga pusat seni Segerstrom, koliseum sing penting sing nawakake konser lan acara liyane.

Antarane bekas, merek kayata Alexander McQueen, Hugo Boss, Balenciaga, Carolina Herrera, Ermenegildo Zegna lan Christian Louboutin duwe papan ing pusat blanja iki.

Minangka kesimpulan, kita wis nuduhake sepuluh pusat blanja paling apik ing Amerika Serikat, negara sing akeh banget saben kutha cilik duwe dhewe. Lan iku konsumsi ana ing padha cara urip amerika utawa cara urip Amerika.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*