Asalé saus Carusso

Saus carusso duwe jeneng khas Italia sing aneh banget, nanging saus iki asale saka Uruguay lan pirang-pirang taun kepungkur, saus iki minangka salah siji sing paling khas ing gastronomi Uruguay lan iku salah siji sing ngiringi kabeh pasta saka mi klasik nganti pasta isine kayata cannelloni utawa uga tortelines utawa ravioli, nanging asale saka saus iki asale saka restoran lan ana gandhengane karo penyanyi misuwur asale saka Italia.

Saus Carusso cocog kanggo ngiringi capelettis amarga pengaruh penting para imigran Italia yaiku gastronomi Uruguay Iki nduweni akeh resep khas saka Italia, babagan saus Carusso lan asale, kita bisa menehi komentar yen muncul minangka crita imigran lan musisi Italia sing apik banget, kayadene Enrico Carusso nalika semana, tenor Italia sing penting banget sing nalika semana demo ing Amerika Selatan lan Menyang konser penting ing Uruguay, iki kedadeyan ing wiwitan abad kaping 1915, luwih tepat ing taun XNUMX, tekane penyanyi Italia iki ngasilake akeh pangarep-arep lan supaya bisa nampani dheweke lan suguhan apik, pemilik saka restoran mutusake nggawe saus khusus kanggo ngurmati penyanyi iki.

Saos iki bakal dadi penghormatan kanggo penyanyi iki amarga dheweke nggawe dheweke saos karo bahan-bahan Italia sing nyampur gastronomi Italia sing paling apik, nyampur keju Parmesan, jamur, krim, ham, lan bahan-bahan liyane sing kalebu resep iki, yen pengin nggawe resep saus Carusso kita butuh bahan ing ngisor iki, 100 grs. Saka butter, 100 grs. jamur, 1 cangkir susu, kubus ekstrak daging, 100 g keju Parmesan, 100 grs. ham sing disigar kanthi apik, glepung rong sendok makan, kanthi bahan kasebut, kita bisa nggawe saos karus khas sing asale saka UruguayTanpa mangu-mangu, kenaikan kasebut minangka salah sawijining sing paling populer lan enak ing Uruguay.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*