10 kutha paling apik sing manggon ing Walanda

Voorschoten, sawijining desa ing Walanda Selatan

Voorschoten, sawijining desa ing Walanda Selatan

Saben taun majalah kasebut Elsevier gawe dhaptar 50 papan sing paling apik sing bisa dienggoni Holland adhedhasar kinerja dewan lokal, fasilitas sing ditawakake, lapangan kerja, kesempatan rekreasi, 'iklim konvivial', ketenangan, aksesibilitas lan alam.

Iki dhaptar 10 kutha Walanda paling apik sing bisa urip:

1. Rozendaal, Gelderland

2. Naarden, Holland Lor

3. Haren Groningen

4. Blaricum, Nood-Holland

5. Heemstede, Holland Lor

6. Laren, Holland Lor

7. Bloemendaal, Noord Holland

8. Hattem, Gelderland

9. Voorschoten, Holland Kidul

10. Muiden, Noord Holland

Dhaptar lengkap minangka pelajaran geografi sing apik ing papan sing durung nate dingerteni.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1.   Enid Martinez ngandika

    Aku sumpah yen Amsterdam bakal metu !!