Asal-Usul lan keanehan merek Heineken

Heineken_pengalaman_amsterdam

Heineken minangka salah sawijining merek terkenal ing pasar bir dunya, Lan dina iki aku arep ngandhani kepiye carane kedadeyan lan sawetara khasiat emporium bir penting iki.

Aku bakal miwiti ing wiwitan minangka situs web resmi merek sing nyritakake. Tanggal 30 Juni 1863, Gerard Adriaan Heineken, sing umur 22 taun, mutusake tuku pabrik bir ing Amsterdam sing diarani Haystack.

Sing anyar yaiku Gerard Heineken yaiku dheweke menehi fermentasi sithik. Ing taun 1886 ana murid Pasteur, H. Elion, ngembangake "Heineken A yeast", sing isih dadi bahan utama ing bir iki nganti saiki.

Nanging bali menyang pendiri, su Gagasane yaiku nggawe budaya bir ing kafe-kafe Amsterdam kanggo elit seni lan intelektual kutha kasebut, lan ayo, ayo ngomong lan negesake manawa dheweke entuk, lan uga bisa dadi sugih. Bir kasebut tekan Pameran Dunia ing Paris taun 1889, ing endi entuk Grand Prix Diplome, wis duwe medali emas, uga dipikolehi ing ibukota Prancis lan diploma kehormatan saka Amsterdam.

Wiwit pangadeg perusahaan tilar donya, perusahaan wis ing tangan turunane, Dheweke duwe pengalaman bisnis lan pengalaman kanggo adaptasi karo pasar lan ngenalake inovasi penting.

Salah sawijining ciri pemasaran perusahaan iki yaiku wiwit awal fokus ing merek lan ora ing pariwara produk, ana sing anyar banget ing pertengahan abad rong puloh.

Sajrone puluhan taun, Heineken lan Amstel, merek Walanda sing kuwat liyane, saingan kanthi ketat. Sing terakhir luwih kuat ing bir sing peteng. Nalika Amstel diserep karo Pabrik Bir Sekutu multinasional, perusahaan kasebut mung kudu kerja sama karo dheweke.

Ing taun 1999, merek kasebut Heineken dijenengi dening sektor komersial Walanda minangka Brand of the Century lan Alfred Heineken dadi Pengiklan Abad. Dina iki keturunane pangadeg, antara liya, tetep njabat direksi perusahaan gedhe iki, nerusake tradhisi kulawarga ngatur perusahaan kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*