Bar ing endi ganja ngrokok ing Amsterdam

Pariwisata Amsterdam

Ana bar tartamtu ing Amsterdam diijini ngrokok mariyuana, nanging dudu Toko Kopi. Sampeyan bisa duwe gulma bir lan ngrokok nanging ora bisa tuku ing kana.

Het Elfde Gebod
Ing cedhak Distrik Lampu Merah, bar iki minangka papan sing apik kanggo nongkrong. Biyen, wilayah kasebut rada atos ing wayah wengi, nanging kanthi anané polisi luwih aman maneh. Sisih ngarep yaiku 'bar' lan area mburi uga dadi restoran.

Dheweke duwe ton bir sing beda-beda, sing mesthi dadi tandhane apik. Umume warga lokal digunakake ing Heineken, Grolsch utawa Dommelsch. Staff grapyak. Ing wayah awan sing apik, teras cilik dadi papan sing apik kanggo santai lan ngobrol karo kanca. Jam buka: Minggu - Kamis: 16: 00-01: 00, Jumuah - Setu: 16: 00-03: 00
Zeedijk 5

Diep
Nduweni interior coklat kanthi lampu gantung kristal lan pencahayaan disco sing seragam, umume kitsch nanging mesthi kebak para mudha. Bar kasebut nduweni pilihan wiski lan bir (putih) sing apik. Minangka bar cilik nanging nyenengake banget lan mesthi dadi papan sing apik kanggo dikunjungi nalika sampeyan ngombe. Jam buka: Senin - Kamis: 17:00 - 01:00, Jumuah - Minggu: 17: 00-03: 00
Nieuwezijds Voorburgwal 256

Miturut Isih
Iki minangka papan sing cocog kanggo nongkrong, bar iki duwe luwih saka 500 jinis wiski sing pancen unik. Staff grapyak, bartender ahli kanggo ngombe minuman. Wong sing misuwur ing antarane turis lan warga lokal, saben dina Kemis wulan kaping 3 duwe jazz langsung
Spuistraat 326-A

Bar Lux
Iki minangka bar / disco cedhak Leidseplein. Kanthi interior mewah kaya tembok warna teyeng, wallpaper funky lan layar proyeksi nduweni swasana santai. Wong-wong sing ngunjungi Bar Lux kalebu warga lokal lan turis, akeh wong sing campuran. Seniman kaya panulis, pelukis lan desainer teka ing kene kanggo duwe bir lan ndeleng film lan mode ing sekitare.
Marnixstraat 403


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*