Distrik Lampu Merah Amsterdam, kalebu telu sing paling populer ing saindenging jagad

Red District Light, utawa kenalan Kabupaten lampu abang Kanggo sing durung ngerti, iku lingkungane Amsterdam sing misuwur kanthi urip liberal sing aktif, kalebu jinis ing papan sewaan (hotel pelacur, klub strip, toko seks, omah film diwasa, lsp).

Istilah kasebut asale saka tradhisi Tiongkok nggantung lentera kertas abang ing njaba perusahaan kasebut, lan meh kabeh kutha ing saindenging jagad paling ora duwe siji wilayah kasebut.

Nanging kanggo ekonomi, wong kudu ndeleng kabupaten lampu merah sing paling misuwur ing saindenging jagad ing Amsterdam, ing wektu sing padha kabeh seksual bisa teka kanthi rega sing akeh.

Pancen, Distrik Lampu Merah Asterdam kalebu salah siji saka telu sing paling populer ing donya ... lan sing paling larang. Ditututi dening  Patpong, Thailand. Ing kana bar nuduhake yen jinis kasebut regane cukup murah, lan uga "macem-macem" gaya animasi wanita. Kasunyatane dadi pusat atraksi turis.

Distrik lampu merah sing populer liyane sing dilengkapi perlindungan polisi lan uga klinik kesehatan yaiku saka Kutha Bocah en Nuevo Laredo, Meksiko Ana area sing ora ngombe alkohol utawa ora pengin mbayar regane larang regane ing bar nalika melu hiburan ing wayah sore.

Pungkasane, zona abang sing paling murah yaiku ing Kamathipura, India. Murah, rame, nanging reged banget ing saben tembung kasebut. Ing kene sampeyan bakal nemokake kabeh sing bisa dijaluk, lan ora mbayar apa-apa, sanajan tarif infeksi HIV kanggo para pekerja seks dipercaya 40% utawa luwih saka sisi positif.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.