Warung kopi paling tuwa ing Amsterdam

Kafe Amsterdam

Ibukutha Walanda nawakake sawetara kafe "paling tuwa" sing, yen mlebu, bakal ngeterake pengunjung pirang-pirang abad kepungkur.

Salah siji sing misuwur yaiku Kopi Chris, Kafé paling tuwa ing Amsterdam, nalika dibukak ing taun 1624. Siji crita ujar manawa dibangun minangka "pusat panganan" kanggo para tukang bangunan Westertoren, menara baja.

Crita liyane ujar manawa para buruh nampa upah ing cafe iki. Yen mangkono, ora ana kabar manawa pamindhahan pemasaran sing apik saka pihak sing duwe, utawa mung gampang kanggo kontraktor. Apa wae kahanane, Café Chris saiki misuwur kaya saiki.

Sanajan pub lokal, nanging luwih becik dibukak nalika ing lingkungan Jordaan, utawa sawise ngunjungi Anne Frank House sing cedhak.

Sing bakal sampeyan nemokake yaiku interior gaya kuno - jinis sing 'kafe coklat kondhang, staf sing nganggo basa Inggris, wong sing grapyak, lan pilihan bir sing cukup winates.

Salah sawijining ciri kafetaria sing kepengin weruh yaiku pasokan banyu - lan ngumbah - kanggo kamar mandhi pria ana ing njaba fasilitas toilet, lan ing njero bar kasebut.

Alamat
Bloemstraat 42, Amsterdam


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*