Nedha bengi Natal ing Holland

Nedha bengi Natal minangka panganan utama sing tradisional dipangan ing wayah Natal utawa Natal. Lan ing Holland iku beda banget karo adat istiadat ing negara-negara tanggané.

Tradhisi khas Walanda yaiku 'gourmet', acara sore sing dawa, ing ngendi klompok cilik njagong bebarengan ngubengi gourmet kanggo nggunakake nampan dhewe lan nggoreng lan ngicipi panganan ing bagean sing cilik banget.

Host wis nyiyapake sayuran sing disigar kanthi apik lan macem-macem jinis daging, iwak lan urang lan udang. Kabeh diiringi macem-macem salad, woh-wohan lan saos. Asal-usul gourmet bisa uga ana ing bekas koloni Walanda ing Indonesia.

Walanda uga luwih seneng nedha bengi Natal tradisional, utamane daging lan game kayata daging sapi panggang, bebek, kelinci lan pheasant.

Biasane disajeni nganggo macem-macem jinis sayuran, kentang, lan salad. Ing taun-taun pungkasan, tradhisi ing negara-negara Anglo-Sachon dadi saya misuwur, utamane kalkun gaya Inggris.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*