Perahu omah Amsterdam, cara liya kanggo ngenggoni kutha kasebut

prahu omah

Kita wis ngerti manawa Amsterdam minangka kutha kanal, ana 165 lan padha dilayani (lan isih bisa digunakake) kanggo stimulasi perdagangan lan mbantu transportasi, uga, saliyane iki Saluran kasebut nduweni fungsi minangka dhukungan saka omah-omah sing ngambang, sing udakara ana 2.500 omah.

Ya, nalika maca, ing Sabuk banyu iki sing ngliwati kutha lan ing taun 2010 dijenengi Situs Warisan Dunia kulawarga, pasangan, jomblo lan sampeyan uga bakal bisa nemokake hotel lan bar.

Gagasan wiwit tetep numpak kapal lan prahu umah teka saka Walanda sawise Perang Dunia II, nalika ana kekurangan omah. Bebarengan karo kahanan kasebut, kedadeyan armada kargo wis dimodernisasi, mula akeh kapal sing kasedhiya lan bisa digunakake kanggo omah.

Sing paling wani ngrebut omah-omah iki yaiku hippies taun 60-an lan 70-an.

Ing wektu iki ora ana maneh papan kanggo nyetir perahu omah sampeyan, lan cara urip iki wis dadi daya tarik liyane ing kutha kasebut. Rega kapal sing wis dipasang ing salah sawijining saluran luwih murah tinimbang omah, amarga tegese biaya perawatan luwih larang. Lan sampeyan kudu eling yen asring banget, coba ucapake saben 4 taun suwene sampeyan kudu mriksa lan revisi ing salah sawijining galangan kapal.

Kaya sing dakkandhani, cara urip iki pancen wis apik banget Ana museum perahu, museum perahu, kapal, Hendrika Maria, sing wiwitane dadi kapal kargo dibangun ing taun 1913 lan digunakake kanggo omah nganti taun 1997. Ing njero, sampeyan bisa ndeleng kepriye sebarane, (sing ora ana tembok) utawa perabotan ing ruang tamu, sing ora ana bolongan. Kajaba iku, ing museum sing ngambang iki, sampeyan menehi katrangan babagan kahanan urip ing kanal-kanal kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*