Peringkat saka 5 universitas paling apik ing Walanda

universitas Amsterdam

Yen sampeyan pengin sinau ing Walanda, aku bakal ngandhani yen sampeyan minangka negara pertama sing ora nganggo basa Inggris kanthi program pendhidhikan ing basa kasebut, uga institusi pendidikan tinggi duwe luwih saka 1.500 kursus akademik internasional sing ditawakake 100% ing basa Inggris.

Sinau ing Walanda tegese ngakses sinau adhedhasar pemecahan masalah, siswa diwenehake alat analisis lan katrampilan kanggo nanggapi kanthi cepet lan mandiri.

Aku nglewati sampeyan limang omah sinau Belanda paling apik, miturut peringkat Universitas QS World University:

La Universitas Amsterdam Iki dianggep nomer 1 ing Walanda lan nomer 62 ing saindenging jagad. Udakara 32 ewu siswa sing sinau ing kana, lan anggaran taunan udakara 600 yuta euro. Iki minangka salah sawijining universitas paling lengkap ing Eropa sing khusus kanggo riset.

La Universitas Leiden peringkat nomer loro ing dhaptar universitas paling apik ing Walanda lan nomer 75 ing saindenging jagad. Iki minangka omah panelitian pertama sing diadegake ing Holland, didegaké ing 1575; lan utamane fokus ing riset.

La Universitas Utrecht iki bakal dadi omah pasinaon paling nomer telu. Iki nduweni tingkat kelulusan paling dhuwur ing Walanda lan diakoni global kanggo kualitas riset lan pengajaran. Menehi program sarjana lan lulusan.

Posisi kaping papat dikuwasani dening Universitas Rotterdam Erasmus. Program akademik utamane berorientasi ing manajemen, perawatan kesehatan, lan organisasi lan kabijakan umum. Populasi siswa udakara 20 ewu siswa.

Lan pungkasane ing tur iki yaiku Universitas Teknologi Delft, dikenal kanthi jeneng TU Delft. Saka 17 ewu siswa, 16% minangka siswa asing.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*