Resep kanggo nggawe kentang Walanda

ing kentang biasane nggawe bagean penting kanggo kabeh gastronomies Panganan sing serbaguna, nutritious lan sedhep iki ora mung tuwuh ing endi wae, nanging uga larang banget.

Ing gastronomi walanda Kita uga bisa nemokake sawetara persiyapan sing wis ana kentang minangka protagonis, kayata resep "gorengan walanda”, Sing wis dipilih wektu iki kanggo dituduhake.

Sampeyan kudu nyathet yen persiyapan sing cocog banget, becik kanggo nglumpukake klompok tamu sing apik amarga ana sawetara faktor sing penting banget: murah, gampang ditindakake, lan mbutuhake wektu lan gaweyan sing sithik.

Ingredients:

  • 1 cebolla
  • 1 sendhok mentega
  • 6 kentang sedang
  • 2 sendhok teh peterseli disigar
  • Sal
  • Mrica

Ngrampungake:

  • Cincang bawang bombay lan coklat ing mentega.
  • Kupas kentang, wisuh lan dadu. Tambahake menyang bawang karo peterseli, uyah lan mrico. Tumis sakedap, tutup banyu utawa duduh kaldu panas; Tutup panci lan masak nganti kentang empuk.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*