Toko Buku ing Amsterdam

Amsterdam Wis sawetara toko buku sing apik, nanging buku Inggris biasane regane larang. Ana telung papan sing luwih apik sing bisa uga golek buku sing dibutuhake: Het Spui, Leliegracht, lan Oude Hoogstraat lan Nieuwe.

Het Spui minangka dalan cilik lan alun-alun ing mburi Kalverstraat, langsung ing Begijnhof, diantrekake karo toko buku lan kafe sastra, sing dadi pusat "adegan sing nyenengake buku" ing Amsterdam.

La librería de América, ing sandhinge Spui, dhuwuré telung crita, kanthi kisaran sing menarik lan diskon sing apik. Lantai ngisor dipenuhi macem-macem publikasi anyar babagan seni lan budaya massal, uga macem-macem majalah ing basa Inggris.

Rantai Waterstone sing cedhak, ing pojok Kalverstraat lan Spui, nawakake macem-macem buku nganggo basa Inggris ing papat lantai sing apik. Ana macem-macem fiksi modern ing level dhasar.

Luwih mudhun ing Kalverstraat, tepat ing Menara Munt kanggo diskon sing metu saka penawaran Toko Inggris Anyar ing sawetara winates. Inventarisasi umume kethokan, nanging bisa nemokake harta karun sing regane murah. buku meja kopi, pandhuan wisata, lan alat tulis minangka sing paling apik.

Lan ing Kalverstraat ing arah liyane, sampeyan bakal nemokake De Slegte, sing duwe macem-macem buku nganggo basa Inggris, ing antarane pilihan Walanda. Rong level pertama didedikake kanggo buku bekas lan ana judhul fiksi sing berkualitas, ing lantai paling dhuwur.

Sampeyan uga bisa nemokake buku bekas sing murah ing ruang paling ngisor. Selexyz-Scheltema bisa uga paling apik ing toko buku Walanda kanthi macem-macem jinis lan daya tarik wis ora ana.

Papan liya kanggo wong sing seneng buku ing Amsterdam yaiku Leliegracht, sawijining dalan kanal kanthi toko buku arsitektur terkenal Archtectura lan Natura lan sawetara toko buku liyane.

Rong dalan cilik - Oude Hoogstrat lan Hoogstrat Nieuwe, ing pinggir distrik lampu merah, ngrampungake gambar adegan buku ing Amsterdam. Buku bekas lan toko cetakan antik A. Kok & Zn lan sawetara toko buku sing luwih cilik kaya toko buku T. Dorsman mesthi nawakake rega diskon sing luwih murah lan pertukaran buku ing Kloveniersburgwal 58 ora bisa dilalekake. Sampeyan bisa ngunjungi kabeh wong ing dalan menyang Omah Rembrandt.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*