Landskap ing Australia

Minggu rampung lan nganti dina Senen, kita ora bakal ketemu maneh karo warta, berita, wisata lan lanskap ing tanah sing apik iki yaiku Australia. Pramila aku milih nutup dina kanthi seri gambar lanskap sing apik sing diduweni Australia kanggo kabeh pengunjung. Mesthi isih akeh maneh, pantai, pesisir, jurang, alas ijo sing asri, kutha, ara-ara samun. Nanging aku iki telu minangka wakil sing paling apik sing duweni saka bawana iki, dipanggoni karo wong-wong sing seneng banget sing pengin seneng-seneng.

Foto pertama langsung nuduhake wong asli Australia lan mitologi. Uluru utawa Ayers Rocks, kaya sing sampeyan seneng, iki minangka papan sing ajaib. Sampeyan bisa menek ing watu aneh lan abang iki ing sadawane dalan sing diwenehi tandha tandha. Sampeyan ora bisa ngliwati Australia tanpa ngerteni. Foto kapindho lan kaping telu minangka conto kepiye asale gisik Australia. Sampeyan duwe kabeh saka pantai pasir putih lan vegetasi tropis nganti pantai pasir emas lan segara atos ing endi warga Australia seneng nikmati surfing.

Great Barrier Reef, akeh pulau sing duwe hotel lan pelayaran, alas udan sing ana air terjun lan kali, taman nasional sing megah, Australia katon terus-terusan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*