Papan wisata tur pedesaan ing Brasil

Hiking Brasil

Pariwisata pedesaan menyang Brasil nggambarake macem-macem kemungkinan kanggo nikmati alam lan kegiyatan outdoor. Ing pangertene, papan-papan kasebut kudu dipikirake kanggo plancongan sing ora bisa dilalekake ing negara Samba.

Mlaku menyang Taman Nasional Chapada Diamantina

Hiking ing wilayah iki minangka salah sawijining titik panas ing Brasil kanggo ekowisata lan papan dolanan hiking, cave, nyilem, lan arung jeram. Taman iki kebak atraksi alam kayata gunung, alas, guwa, tlaga lemah, lan air terjun.

Vamos a la playa

Ana akeh pulau lan pantai sing apik ing pesisir Brasil, kalebu resor pantai apik ing Buzios, bohemian Jericoacoara ing negara bagian Ceará, lan dalan pejalan kaki Morro de São Paulo, ing Bahia. Papan selancar kalebu Playa Joaquina ing Pulo Santa Catarina lan Rio de Saquarema.

Air terjun Iguazu

Arung jeram ing ngisor Grojogan Iguazu sing apik banget pengalaman. Dumunung ing tengah alas udan ing Brasil kidul, jawah sing megah kasebut minangka salah sawijining keajaiban Amerika sing hebat. Gugur paling gedhe, Tenggorokan Iblis, sing dhuwure 70 meter.

Paraty Kolonial

Dolan-dalan ing dalan sing bunder ing Paraty dadi kutha pesisir sing apik sing dadi plabuhan penting kanggo ngekspor emas, lan bisa tekan Rio de Janeiro kanthi gampang. Kasugihan kasebut dibayangke ing bangunan kolonial sing apik, kayata Greja Santa Rita, dibangun dening budak sing dibebasake.

Nyilem gisik

Nyilem menyang banyu biru ing pesisir Brasil. Nyilem misuwur banget ing taman laut sing dilindhungi ing Pulo Fernando de Noronha. Pesisir Angra dos Reis ing Rio de Janeiro kebak karo 300 pulau sing wis mateng kanggo eksplorasi banyu ing jero banyu.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*