Kali Tinggi, alam lan cuplikan

Inggris Iki minangka negara sing duwe pemandangan apik banget, luwih-luwih yen sampeyan seneng kertu pos kanthi tlaga, gunung, kali lan alas. Lanskap sing apik banget yaiku Kali dhuwur.

High River minangka komunitas ing wilayah Alberta, udakara 54 kilometer saka kutha Calgary, lan misuwur banget amarga ing kene akeh serial TV lan film sing wis direkam. Bener, ing High River ana alam lan syuting.

Kali dhuwur

Iki dijenengi kanggo kali sing nyebrang kutha. Penduduk Eropa pertama teka udakara paruh kaping loro ing abad ka-XNUMX, berkembang sithik kanthi sithik karo tambahan sepur, nanging ngalami kemajuan nyata nalika Perang Dunia Pertama. Nalika semana industri didegake.

Untunge, pangembangan iki ora mbayangke kaendahan lingkungan alam lan swasana khusus "Kutha cilik" yen dheweke durung nate ninggal dheweke. Sampeyan bisa ndeleng Rockies ing cakrawala, lan sampeyan meh ora nyetir setengah jam saka kutha paling cedhak.

Kasunyatane, saiki, saka Cargary, tur diatur menyang kutha cilik sing kondhang iki sing diarani «Ngarep Heartland », sabenere amarga dadi lokasi syuting seri CBC sing paling populer: Heartland.

Heartland minangka seri sing nggawe popularitas Sungai Tinggi. Serial kasebut kalebu babagan urip kulawarga desa, munggah-mudhun ing tugas pertanian, kulawarga lan jantung. Iki minangka salah sawijining acara CBC Film paling dawa lan syuting kasebut dipisahake ing set ing Calgary karo studio peternakan ing Heartland.

Tur Heartland ing Kali Tinggi

Kaya sing wis diandharake sadurunge, Kali Tinggi mung setengah jam saka Calgary Dadi, sampeyan kudu tur utawa lunga dhewe. Film kasebut ditindakake wiwit Mei nganti wiwitan Desember lan nalika tekane wong TV, kabeh bakal diowahi. Komunitas crita cilik mlebu dinamis televisi.

Para penggemar Heartland kudu miwiti tur Hudson kanggo Museum Highwood. Pusat Informasi Pengunjung bisa digunakake ing museum iki lan kabeh wong ngerti babagan syuting supaya sampeyan bisa njupuk kauntungan lan ngobrol karo seri kasebut. Konco museum uga diparkir Trailer dadi yen ana syuting sampeyan bakal bisa ndeleng kegiyatan sing nyenengake.

Ditambah maneh, museum kasebut pancen aneh banget amarga ana ing jero Stasiun Kereta Api Pasifik Kanada sing lawas. Lan apik banget amarga ana pameran sing ora mung fokus ing Heartland nanging uga kanggo film utawa seri liyane sing difilemake ing wilayah kasebut kayata Fargo, Sing Revenant utawa Ora Diapura.

Ing Heartland, para pengunjung uga bisa ndeleng akeh kostum seri lan obyek penting ing crita kasebut, kayata omah boneka saka musim 7. Uga, kanggo game sing paling fanatik, ana game tanya jawab sing bisa dibuktekake. Lan mesthine, ana toko hadiah sing bisa tuku topi bisbol, koran, dekorasi kanggo wit Natal lan liya-liyane.

Siji blok saka museum kasebut yaiku Walker Wear Kulon, ing endi didol merchandising resmi seri, kayata kaos, kaos utawa tanggalan. Ing Olive & Fincha, toko liyane, dheweke uga adol barang-barang sing ana gandhengane karo seri kasebut, kalebu kasus iPhone. Toko iki ana ing Avenue 3 lan dalan iki mesthi ditampilake ing sejarah televisi, dadi sampeyan ngrasakake bagean ...

Ing dalan iki uga Makan Malam Maggie, el nedha bengi saka seri. Temenan, iku ora nyata nanging sampeyan bisa ndeleng kaca lan ndeleng set lan operasi sing rumit. Sabanjure yaiku Bartiling and Sons Mercantile lan uga Antique Mall Hudson. Lan luwih adoh ing Agensi Plancongan Van Born kanthi jendela sing apik banget, sing cocog kanggo motret. Ing saindenging dalan ana kantor-kantor Hudson Times lan ngirim koran gratis.

Siji blok liyane yaiku Avenue 4. Mangkene Warung Collosie, kanthi pabrik artisan sirup vanili lan karamel. Dheweke seneng. Ing njaba salah sawijining tembok njaba kafetaria dicet kaya papan tulis mula bisa ditinggalake memori ing kana. Ing jejere cafe kasebut yaiku Evelyn's Memory Line, bar cilik sing isine es krim lan roti lapis lan dekorasi modern banget.

Sawise ngono, ya wis wayahe mlaku-mlaku liwat dalan-dalan liyane. Ing sawetara langkah, langkah-langkah bakal nggawa kita Taman George Lane, situs sing dipilih dening sekolah menengah lokal kanggo nganakake upacara kelulusan, uga ana sing katon ing seri TV. Taman iki nduwe gazebo sing apik lan bagean sing bisa digunakake kanggo area kemah sing bisa dipasang tenda wiwit tanggal 1 Mei nganti 30 September.

Dalan sing metu saka taman kasebut yaiku 5th Avenue lan ing pungkasane, langsung saka Teater Wales sing bersejarah, yaiku Hotel Sungai Tinggi Motor. Motel cilik lan klasik banget sing ditampilake ing seri sing wis dibahas lan ing film Fubar. Kanggo njupuk foto, iku terkenal.

Sanajan High River digunakake banget ing industri hiburan, persentase akeh syuting ditindakake ing peternakan sisih kulon Millarville. Iki minangka papan pribadi supaya sampeyan ora bisa ngakses, nanging Millarville, kutha liya iki, uga nduweni sejarah, mula lokasine dhewe-dhewe, ana gandhengane karo bioskop lan televisi.

Bali menyang High River lan Heartland Ora bisa lunga tanpa nunggang. Seri TV ngubengi jaran mula ora bisa lunga tanpa nyoba eksperimen. Supaya kita bisa nindakake nitih jaran lan dadi a cowboy Suwe-suwe. Anchor D Outfitting Ranch nawakake nyewa jaran lan kabin.

Nitih iki kaping pindho saben dina, saben dina, kanggo wong diwasa lan bocah umur enem taun luwih. Mlaku-mlaku minangka pengantar urip cowgirl nanging uga kanggo ngerti alam sing endah ing saubenge Kali Dhuwur, kalebu Rockies.

Dadi, yen sampeyan menyang Kanada utawa yen ngetutake seri populer iki kanthi online, elinga yen sampeyan bisa ngunjungi iki kutha Kanada sing aneh.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*