Jalur hiking paling apik ing China

singshou

Mlaku minangka olahraga wis dadi salah sawijining kegiyatan sing paling populer ing jagad lan "pejalan kaki" lunga saka kene menyang kono, ngerti macem-macem lanskap. Sejatine, mlaku-mlaku minangka cara paling apik kanggo ngerti papan anyar lan rumangsa cedhak.

Kita bisa ngomong kaya ngono ing China ana patang rute utama kanggo para pendaki: ing China tembok sing apik, cedhak Beijing, Pagunungan Kuning ing Huangshan, Kali Li lan Yangshuo, ing Guilin lan Tenggorokan Macan, ing Linjang. Ayo goleki rute-rute kasebut:

  • Rute hiking ing sadawane Kali Li lan Yangshuo: Guilin temtu dadi salah sawijining tujuan wisata paling akeh ing China, sanajan ora adoh saka Beijing. Kali Li minangka arteri ing deso iki lan dhaerah sing paling apik yaiku bagean kali sing diwiwiti saka Yangdi nganti Xingping amarga ngliwati lanskap sing apik lan alas pring sing asri banget. Urip desa, lanskap klasik, ora ana sing luwih apik.
  • Rute mendaki liwat Pegunungan Kuning: sesawangan ing kene uga asri amarga ana watu sing bentuké aneh, alas pinus, mega abadi, sumber banyu panas lan salju ing mangsa adhem. Wilayah iki nduweni limang mujur nengen khusus lan para pendaki sing jaga-jaga kudu ketemu nalika teka, ing antarane desa, pendakian curam lan keturunan mbebayani. Ana wisata patang dina.
  • Rute hiking liwat Tenggorokan Macan: tenggorokan iki Iki minangka salah sawijining canyon paling jero ing China lan ing saindenging jagad lan ana dalan sing nyebrangi Kali Yangtze lan duwe sawetara akomodasi murah sing bisa sampeyan bengi. Rute iki dianggep minangka salah sawijining rute hiking paling apik ing China amarga kaendahan lanskap. Udakara 17 kilometer Secara total, durasi canyon lan dipérang dadi telung sektor, sing pertama dadi sing paling angel amarga bisa mlaku kanthi sepi.

Rute Tembok Agung tetep ing jalur pipa, nanging kita wis mbahas sadurunge lan minangka sing paling populer ing kabeh. Bagean sing paling akeh dibukak wiwit Mutianyu menyang Jinshaling, saka kene menyang Simaitai lan saka Gubeiko nganti Jinshanling.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*