Ringkesan pound Mesir

La itungan Aspek sing penting banget kanggo para turis kudu njupuk perhatian nalika lelungan sawetara negara sing ora dingerteni, wiwit pisanan sampeyan kudu ngerti Nilai ijol-ijolan saka mata uang tujuan babagan mata uang sumber, amarga yen ora, sampeyan bisa uga njaluk kejutan sing ora karu.

En Mesir, contone, itungan iku pound Mesir, sing kudu sampeyan ngerteni kanthi becik supaya ora ditipu, amarga perkara normal nalika nemokake tiket sing ora ngerti yaiku kita ora ngerti langkah keamanane, sing menehi kesempatan kanggo scammer.

Amarga kabeh sing wis dakkandhani, dina iki kita mutusake supaya sampeyan luwih cedhak sawetara informasi dhasar babagan pound Mesir:

Unit moneter yaiku pound Mesir (LE), pecahan dadi 100 piastres. Ana tagihan 5, 10, 25 lan 50 piastres, saliyane dhuwit recehan 5 (emas lan perak) 10 lan 20 piastres, saengga ngrampungake subdivisi pon, saka kene dadi tagihan 1, 5, 10, 20 50, lan 100 pound Mesir, sing terakhir dadi nilai paling dhuwur ing tender legal.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1.   Toni ngandika

    300 pon bisa diijolake ing euro