Aktris Bollywood Paling Apik

Gambar | Republik

Bollywood minangka istilah sing diwenehake ing taun 70-an kanggo industri film ing India, sing dununge ing Bombay lan basa sing digunakake yaiku Hindi. Tembung iki asale saka campuran antara jeneng Bombay lan Hollywood, mekah bioskop Amerika sing ana ing Los Angeles.

Film Bollywood misuwur ing saindenging jagad kanthi nomer musik sing luar biasa, diisi karo koreografi warna-warni sing ditindakake para aktor kanthi musik tradisional sing dicampur karo pop Barat. Uga kanggo para aktor lan aktris, sing nggabungake bakat lan kaendahan, uga mayuta-yuta pengikut ing negarane lan njaba watese.

Ing kesempatan iki, kita nggawe review dening sawetara aktris paling apik ing Bollywood sing melu akeh film lan serial televisi. Sapa sing paling misuwur?

Aishwarya Rai

Aishwarya Rai minangka aktris sing paling berpengaruh ing India, kanthi kehadiran lan prestise paling internasional. Kaya aktris India liyane, Rai uga dadi model lan dinobat dadi Miss World ing taun 1994.

Sawetara taun mengko, dunia bioskop ngerteni dheweke lan dheweke debut ing pungkasan taun 90an. Dheweke asring melu macem-macem produksi India, menang sawetara penghargaan saka Akademi Film India kanggo film kayata "Hum Dil De Chuke Sanam" ( 1999) karo Salman Khan lan "Devdas" (2002) ing kana dheweke nuduhake hal sing penting karo Shahrukh Khan.

Internasional, aktris India Aishwarya Rai uga melu pirang-pirang film utamane ing Amerika Serikat. Film pertamane ing luar negeri yaiku "Pernikahan lan Prasangka" (2004), adaptasi lucu saka klasik sastra Jane Austen "Pride and Prejudice."

Banjur dheweke melu film sejarah karo aktor Inggris Colin Firth sing diarani "The Last Legion" (2007). Film liyane sing misuwur ing luar negeri yaiku "The Pink Panther 2" (2009), sekuel "The Pink Panther." Sawise plancongan kasebut menyang Hollywood, aktris India bali kerja ing negarane.

Kajaba iku, dheweke wis nindakake macem-macem kolaborasi minangka model pariwara kanggo merek fashion lan kosmetik sing beda-beda.. Dheweke uga wis tampil ing pirang-pirang sampul majalah mode sing mahkota dadi ratu ing Bollywood.

Deepika Padukone

Gambar | Outlook India

Aktris Denmark keturunan India minangka salah sawijining aktris paling apik ing Bollywood saiki lan salah sawijining aktris paling karismatik kanthi 56,2 yuta pengikut ing Instagram.

Dheweke mlebu dunia bioskop kanthi sengaja sawise karier dadi model kampanye pariwara kanggo merek komersial paling bergengsi ing India. Dheweke langsung dadi salah sawijining wajah paling anyar lan paling populer ing negara kasebut lan ora suwe nggawe fashion internasional kanthi melu dadi duta besar merek perhiasan lan kosmetik terkenal.

Sawise syuting video musik Himesh Reshammy "Naam Hai Tera", para direktur ndeleng dheweke, lan dheweke langsung ditawani tawaran kanggo tampil ing jagad bioskop. Sanajan Deepika ora duwe pengalaman akeh ing industri iki, pengin nambah awake dhewe lan ndaftar ing akademi akting sing bisa njupuk kelas kanggo nambah katrampilan ing ngarep kamera.

Dheweke miwiti debut dadi aktris ing komedi romantis "Aishwarya" (2006) lan film kasebut dadi misuwur ing box office lokal. Film liyane sing ditampa kanthi resensi ing Bollywood yaiku "When One Life Is Little" (2007). Amarga main ing film kasebut, dheweke nampa Filmfare Award Film India lan nominasi aktris paling apik.

Banjur dheweke nggawe sawetara film tanpa ana gandhengane nganti taun 2010 sukses ngetok maneh lawange karo komedi "Housefull" anggitane Sadij Khan. Ing 2015, Deepika main karo aktris Priyanka Chopra ing drama sejarah "Bajirao lan Mastani", sing dadi film India paling dhuwur nomer papat.

Internasional, aktris kasebut uga kerja ing Hollywood ing 2017 ing film "Three X: World Domination" ing kana dheweke nuduhake layar karo Vin Diesel.

Priyanka Chopra

Gambar | Vogue Mexico Roy Rochlin

Priyanka Chopra minangka salah sawijining aktris Bollywood sing paling apik lan salah sawijining sing paling populer ing jaman saiki. Dheweke dadi misuwur internasional kanthi seri Amerika "Quantico" (2015), ing ngendi dheweke main dadi agen FBI sing kudu nemokake penulis serangan teroris ing Grand Central Station nalika curiga isih ana. Ing Hollywood, dheweke uga nggawe film liyane kayata "Baywatch: Los Vigilantes De La Playa" (2017), "Superniños" (2020) lan "Tigre Blanco" (2021).

Nanging, dheweke sadurunge melu akeh film Bollywood kayata "Don" (2006) ", film thriller karo Shah Rukh Khan minangka bintang co-star; "Krrish" (2006), crita pahlawan super karo Hrithik Roshan; "Fashion" (2008), film sing digawe ing jagad model lan mode; "Kaminey" (2009), film aksi karo aktor Shahid Kapoor; "Barfi!" (2012), "Gunday" (2014) utawa "Mary Kom" (2014), film biografi babagan petinju Olimpiade iki saka Manipur.

Priyanka Chopra uga model misuwur nalika menang gelar Miss World ing taun 2000, dadi model India kaping lima sing diproklamasikan dadi pemenang ing kontes kecantikan populer iki.

Saiki dheweke duwe akeh penghargaan kanggo kredit lan ing Instagram dheweke duwe meh 62,9 yuta pengikut.

Kareena Kapoor

Gambar | Masala!

Aktris Kareena Kapoor keturunan saka kulawarga seniman (simbah, bapak lan mbakyune uga dadi aktor) mula bakat mbukak urat.

Dheweke wiwit kerja ing ngarep kamera nalika isih enom, muncul ing macem-macem iklan televisi. Minangka kanggo bioskop, dheweke debut ing taun 2000 kanthi film "Pengungsi", sing entuk tinjauan apik saka publik lan media khusus lan penghargaan pertama yaiku Filmfare kanggo penampilan debut wanita paling apik.

Ing taun candhake, dheweke melu film "Kabhi Khushi Kabhie Gham" sing dadi film paling dhuwur ing India ing pasar internasional.

Ing taun-taun candhake, supaya ora main pigeon ing peran tartamtu, aktris kasebut milih nampa peran sing luwih nuntut, mula kaget karo fleksibilitas dheweke Ing film kayata "Chameli" (2004) nalika main pelacur, dheweke menangake Filmfare Award kaping pindho kanggo Prestasi Khusus Terbaik lan film kayata "Dev" (2004) lan "Omkara" (2006) dheweke menang loro liyane Penghargaan Pengkritik kanggo Aktris Paling Apik.

Komedi "Jab We Met" (2007) sing disutradarai dening Imtiaz Ali maneh entuk Kapoor dadi Penghargaan Aktris Terbaik kanggo Filmfare. Wiwit kuwi, dheweke duwe karier sing dawa lan sukses lan entuk tresnane kanggo masarakat, mula dadi salah sawijining aktris Bollywood kontemporer paling apik kanthi luwih saka 6 yuta pengikut ing Instagram.

Bipasha Basu

Gambar | Vogue India

Bipasha Basu minangka aktris India liyane sing paling bergengsi lan diva seluloid India sejati sing duwe bakat lan kaendahan wis bisa nglintasi watese. Saiki dheweke duwe meh 9 yuta pengikut ing Instagram.

Kaya aktris Bollywood utama liyane, Bipasha nggawe langkah pertama ing jagad mode lan miwiti karir sukses ing industri iki enom banget, umure mung 17 taun. Ing taun 90-an, dheweke menang ing kompetisi Supermodel saka Cinthol Godrej lan kompetisi supermodel Ford internasional sing misuwur. Iki nggawe dheweke bisa dadi model ing New York, nalika dheweke mlebu ing agensi Ford, lan tampil ing luwih saka 40 sampul majalah mode.

Minangka aktris, dheweke debut ing layar lebar kanthi film "Ajnabee" (2001), sing entuk penghargaan Filmfare kanggo debut wanita paling apik. Setahun mengko sukses komersial pertama karo film horor "Raaz" (2002) lan dheweke nominasi penghargaan Filmfare ing kategori aktris paling apik.

Banjur dheweke uga melu film liyane sing akeh dhuwit ing India kayata komedi "No Entry" (2005), "Phir Hera Pheri" (2006) lan "All the Best: Fun Begins" (2009).

Sajrone taun kasebut, dheweke uga nampa pujian amarga penampilane ing film horor Aatma (2013), Creature 3D (2014) lan Alone (2015) lan ing komedi romantis Bachna Ae Haseeno (2008). Sawetara karya paling anyar ing Bollywood yaiku Humshakals (2014) lan Creature (2014).


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

46 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1.   yaenia ngandika

    Ya Aishwaria iku ayu lan aku wis krungu, nanging kanggoku Kajol isih dadi aktris Indu sing paling ayu lan paling apik ...

  2.   rikardo ngandika

    Aishwaria iku lucu nanging Kajol luwih ayu lan bakat

  3.   brendu ngandika

    yen dakpikir padha
    Kajol ngungkuli sampeyan, nanging ora prelu lair maneh ing kana yen bakal luwih ayu, ha ha, apa banyolan, apa ora?

  4.   MARCO ngandika

    kajol kembang mawar sing paling ayu

  5.   ermion ngandika

    Aku ora pengin mbatalake kualifikasi sapa wae utawa mbandhingake amarga ora ana perbandingan. Kajol dadi aktris pancen nyengsemake amarga dheweke nggawe kabeh karakter sing dimainake dipercaya lan ayu banget dadi wanita daging lan getih, brabo polos prafabrik kanggo sampeyan kajol

  6.   yu ngandika

    kajol minangka aktris paling apik sing dak tresnani nalika ndeleng dheweke ing katresnan pertamane karo sharuck khan apik tenan

  7.   evelyn ngandika

    apik kanggo aku kajol sing paling apik ing bioskop hindu lan ayu aku tresna marang film tresnane marang kajang tkm sing kuru lancip, kowe iku favoritku ok

  8.   swarna ngandika

    Aishwarya Rai minangka aktris favoritku ing kabeh India
    Aku seneng dadi aktris Bollywood kaya dheweke

  9.   swarna ngandika

    Bombay paling apik !!

  10.   milen ngandika

    tanpa mangu-mangu ora ana titik pambandhing amarga bakat kajol lan kaendahane ora ana sing ngluwihi uga jagad saya sing ngerti

  11.   MARISABEL ARACA ngandika

    KAJOL PALING LUCU ………… BERSIH SIIIIIIII

  12.   MARISABEL ARACA ngandika

    HELLO WULANG.
    KAJOL IKU KANGGO FAVORIT AKU LANJUTU ORA SHARUKH KHAN, AKU KANGGO KANGGO LORO

  13.   milen ngandika

    Ayo kabeh ngerti lan nampa, mung Kajol sing paling apik yen …… ..

  14.   maria ngandika

    film kajol lan sharukan ayu banget nggawe pasangan sing ayu

  15.   maria ngandika

    aktris sing paling ayu yaiku kareena kapoor, aishwarya rai, kajol

  16.   Manuk camar ngandika

    Kajol minangka wanita sing ayu banget lan kondhang lan lengkap nganggo kharisma sing lengkap.
    Aku pancen penggemar penggemar Kajol, uga duet karo SRK
    banget, aku uga seneng bioskop Hindhu, aku prakteke ngujo kabeh wong

  17.   martin ngandika

    Dheweke paling apik. kirim foto liyane lan anekdot sampeyan

  18.   jeng karol ngandika

    kajol iku paling ayu-ayuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ora ana sing kaya kowe

  19.   karen ngandika

    Kajol ayu banget lan aktris sing apik, lucu, nari apik banget .. dheweke paling apik!

  20.   ERIKA GUSMAN ngandika

    LINDA KAJOL MAXIMUM

  21.   KAREN GUSMAN RAMOS ngandika

    KAJOL KAMU PEMAIN PEMIMPIN CINEMA HINDU Karo CHARISMA ANDA LAN GAMPANG KANGGO NGAKAKAKAKAKU KASIH LANJUT LAN FILM KANG SHARUKH HEBAT… .SETEMON KAJOL… KANGGO NGGawe CUPLE CANTIK APA KANE SESUWIS KANGENE NIKAH…

  22.   mika ngandika

    Akeh sing ujar yen sampeyan paling ayu amarga dheweke ndeleng kaendahan njaba sing ora bisa didhelikake nanging lali ngerti kepiye sejatine sampeyan minangka wong lan sing penting, ora becik tresna sisih njaba yen dudu batin kaya sing wis daklakoni. Sampeyan minangka aktris paling apik ing kabeh India wiwit sampeyan nindakake kanthi perasaan, sawijining prekara sing wis dilalekake ... uga, akeh sambutan Ibu Kajol Devgan, akeh sukses lan sing paling apik kanggo sampeyan lan kulawarga , aja lali para pemuji saka saindenging jagad. jagad lan sing paling penting saka para penggemar sing setya iki ... Aku ngarep-arep dina sing bisa teka ing Peru lan kanthi mangkono bisa nemu rasa seneng ketemu sampeyan kanthi pribadi amarga yen ana ing aku, aku bakal nindakake apa-apa supaya mung 1 menit ing sisihmu .. bye ... muga-muga sampeyan bisa maca pesen iki sedina wae .. ati-ati atte miki

  23.   Eliama Gaviota ngandika

    Ya pancen kanthi ayu banget lan kanthi cara iki saya fanatik banget ing bioskop Hindu, lan saya bakal nonton premier kanggo kabeh aktris aktor kayata Kajol, Ash, Preity, Rani lsp, pria SRK, Roshan, Salman, ing nyatane aku dadi penggemar kabeh aktor lan aktris sing aku kenal lan ngerti banget
    Rangkulan Natal sing nyenengake kanggo kabeh
    bayangan manuk camar

  24.   sandrita ngandika

    Aku ora ngerti apa sing dideleng Kahol, nanging siji yaiku miss world lan model ing antarane liyane lan liyane yaiku dheweke seneng
    kenapa dheweke menehi lara ing filme?
    nanging kanggo kula lan kanggo lan kanggo mayoritas, mung aishwarya rai yen ora mbandhingake foto lan liya-liyane

  25.   estefani ngandika

    Aswaira minangka asQo! 100% KAJOL .. lan zi stuviera RANI bakal menang kabeh :)!

  26.   BEATRIZ ngandika

    HELLO NULIS KANGGO BOLIVIA KANGGO KAJOL IKU PALING CANTIK LAN AKTIVI PALING APIK Amarga ORA ORA KANG DI PRESUMI LAN KOQUETA SIIIIIIIIII MOHO ORA KUDU CAEEEEEEEE Yen ORA GOLEKE ORA KANGGO ORA KANGGO ORA KANGGO GOLEKE ORA KANGGO ORA KANG GOLEK. BENER BENER

  27.   milen ngandika

    oh iya ps lan kanthi cara kajol nggawe pasangan sing apik banget karo shahrukh khank
    Dheweke pancen kompatibel dadi aktor apik lan kudu diwujudake ing film pungkasan sing ditindakake kekarone nggawe dheweke dadi unik

  28.   claudia ngandika

    Sapa jenenge aktris? Apa sing sampeyan lakoni?

  29.   john ngandika

    Halo kabeh; Kanggo kula, Kajol paling apik ora mung amarga kaendahane, nanging amarga kualitas interpretasi. Aku seneng banget ndeleng tumindak dheweke lan ing musik sing kudu ana ing bioskop induksi.

  30.   Maria Rahmat ngandika

    kanggoku katon apik, kalorone tumindak sing luwih apik ing film kanggo aku, dheweke kabeh ayu

  31.   nadeshco ngandika

    sing paling ayu yaiku kajo tanpa mangu-mangu ray ews cute nanging dheweke ora duwe awak dheweke kaya tongkat nanging kajol minangka dewi kanthi pasuryan sing awak dheweke sampurna

  32.   beatriz ngandika

    Aku mikir yen kajol, dadi aktris paling apik

  33.   yordan ngandika

    uga kajol luwih ayu lan aktris sing apik

  34.   Ernesto ngandika

    Kajol luwih ayu ing njero njero njaba!

  35.   MARI MAR ngandika

    AKTOR paling apik yaiku SHARUKHAN LAN KAJOL KANGGO AWES
    Wong-wong mau nggumunake lan akeh banget sing seneng banget

  36.   JOSE ngandika

    KAJOL sing paling apik lan paling mbebayani tumrap kabeh tumindak, ALLAH mberkahi kowe kabeh, luwih-luwih mripatmu

  37.   cahya herlinda ngandika

    Kanggo aku, dheweke kabeh duwe talenta nanging aku mikir sing paling apik yaiku kajol lan sing paling disenengi karo dheweke yaiku praupane

  38.   milen ngandika

    apik banget yen duwe aktor sing apik kayata kajol lan sharukhan

  39.   maria gomez ngandika

    Kanggo kajolku paling apik kaya praupane aktris sing ayu banget lan aku seneng filme

  40.   lucero martin ngandika

    olz kajol aku pengagum paling gedhe

  41.   GINO ngandika

    Kaendahan sing sumunar ing endi wae lan profesionalisme minangka tandha kekaguman sing ora bisa mandheg, luwih-luwih yen dheweke pancen wanita sing cerdas, alhamdulillah amarga wis ngutus wanita sing ayu lan cerdas menyang jagad iki. Sugeng lan sampeyan isih ayu kaya sampeyan, aku penggemar nomer 1, ambungan

  42.   sara ngandika

    hl jenengku sara lan kanggo aku kabeh indu akrisaz ayu lan seneng film indu sing dak tresnani

  43.   ARIS OCHOA ngandika

    BOLLYWOOD sing paling apik yaiku kAJOL, AKTIVI LENGKAP, lan sing PALING CANTIK, SAYA NAMPILake Akeh Film HINDU lan ora nate ndeleng aktris kaya dheweke lan kursus, film paling apik yaiku sRkAJOL sing paling apik banget COUPLE.

  44.   john velarde ngandika

    Saka Peru, Kajol minangka aktris film Indu sing paling ayu lan lengkap, amarga saliyane kanggo akting, dheweke nembang lan nari kanthi hebat banget.

  45.   aris ngandika

    Dina iki aku ndeleng PYAAR TO HONA HI THA, karo Kajol lan Ajay, aku mesthi ora ngerti apa sing kudu dakkandhakake babagan Kajol, aku wis mesthi ujar manawa dheweke dadi karakter ing pagelaran kasebut, dheweke dadi aktris sing saben karakter cocog karo dheweke, dheweke pancen karismatik, seger, endah, sampurna. Aku wis ndeleng akeh film dheweke lan Ajay minangka aktor sing apik banget, mesthine pasangan sing hebat SrKAjol, ujarku kanthi dhasar, dheweke yaiku RATU DIVA ICON, aku sangsi nanging angel golek aktris sing nduweni kabeh sing kaya Kajol, muga-muga bisa mbalek maneh dheweke kanggo nonton film anyar lan aku seneng banget karo dheweke ……

  46.   Marcelo ngandika

    Saka Iquitos-Peru Kajol iku sing paling apik. Aku wis ngetutake dheweke sajrone 20 taun wiwit ndeleng filme kuch kuch hota hai.