Ngunjungi Sri Lanka: apa turis Spanyol butuh Visa?

Sri Lanka minangka salah sawijining negara sing wis entuk relevansi ing taun-taun pungkasan minangka tujuan wisata. Negara kasebut, sing dikenal minangka "luh India" amarga posisi geografise, bisa nggawe turis sing nginep sawetara dina ing wilayah kasebut jatuh cinta. sing mujur nengen pegunungan burik dening kothak teh utawa kutha kolonial nyengsemaken sawijining minangka sawetara atraksi utama.

Nanging negara iki uga duwe macem-macem kewan sing urip ing alam bébas ing taman nasional, kayata gajah lan macan tutul. Patung-patung Buddha sing diukir ing watu-watu lan pesisir liar ing sisih kidul sing sampurna kanggo surfing minangka sawetara unsur sing nggodha turis sing saya tambah akeh saben taun.

Nanging apa turis Spanyol butuh Visa kanggo mlebu Sri Lanka?

Kanggo ngunjungi Sri Lanka, apa amarga alasan turis, bisnis utawa transit menyang negara liya, sampeyan kudu entuk visa Sri Lanka sing ngidini sampeyan mlebu lan nglampahi wektu ing negara kanthi sah. warga Spanyol kudu nglamar Visa sadurunge ngunjungi Sri Lanka, saliyane bisa nduduhake syarat liyane sing dibutuhake negara kanggo wisatawan internasional.

Visa kanggo mlebu Sri Lanka, uga dikenal minangka ETA, dibutuhake kanggo kabeh wong sing lelungan. Iki minangka wewenang sing sah kanggo siji entri menyang negara lan sampeyan bisa entuk sawise pesen penerbangan, nanging sadurunge mlebu ing negara kasebut. Sampeyan uga kudu mbuktekake marang pejabat imigrasi yen sampeyan duwe bukti dhukungan finansial kanggo tetep ing negara kasebut, uga nuduhake paspor sing sah paling ora 6 wulan wiwit sampeyan mlebu ing negara kasebut.

Syarat liyane kanggo sing mlebu Sri Lanka, salah siji kanggo pariwisata utawa kanggo alasan bisnisIki minangka reservasi penerbangan bali menyang negara liya utawa mbayar visa bisnis khusus yen sampeyan mlebu ing negara kasebut kanggo bisnis, kerja utawa tuku lan adol produk lan / utawa layanan.

Prosedur sing perlu kanggo mlebu negara

Wong Spanyol sing arep ngunjungi Sri Lanka kudu entuk ETA Sri Lanka sadurunge mlebu negara kasebut. Sampeyan bisa njaluk kanthi njaluk langsung ing kedutaan Sri Lanka ing Spanyol, nanging sing paling disaranake yaiku nindakake liwat Internet. Lan negara Asia saiki ngidini proses kasebut ditindakake kanthi online kanggo nggampangake akses pariwisata menyang negara kasebut.

Sampeyan kudu ngetutake langkah-langkah kanggo ngrampungake formulir, sing sampeyan butuh saran profesional. Babagan biaya kanggo entuk ETA Sri Lanka, Dikira kira-kira 45 euro miturut data paling anyar sing diwenehake dening Sri Lanka, Senajan bisa beda-beda ing wektu sampeyan ngatur trip. Biaya ETA Sri Lanka amarga alasan bisnis bisa uga duwe biaya tambahan dibandhingake karo ETA amarga alasan pariwisata.

Biasane ing jinis proses iki yaiku nampa tanggapan resmi liwat saluran komunikasi, kayata email. Surat iki biasane ditampa ing 7 dina, supaya iku penting kanggo nindakake ing wektu sadurunge tanggal entri kanggo negara kanggo mesthekake yen sampeyan duwe nalika wektu teka. Begjanipun ana agensi lan perusahaan sing nawakake kanggo nindakake jinis prosedur iki kanggo lelungan supaya padha ora perlu sumelang ing bab.

Yen sampeyan arep mlebu Sri Lanka kurang saka 7 dina lan mbutuhake wewenang ETA kanthi cepet, bisa uga diproses nanging sampeyan kudu nunjukake ing panyuwunan yen iku prosedur sing penting lan iki bisa duwe biaya ekstra, wiwit padha kudu proses request ETA ing wektu akeh kurang saka biasanipun.

Kaya sing bisa dideleng, wong Spanyol kudu nglamar Visa supaya bisa mlebu ing Sri Lanka kanthi alesan lelungan, apa kanggo lelungan pariwisata utawa bisnis. Prosedur sing dibutuhake sing nggampangake transit kanggo turis nalika tekan bandara lan ngidini negara kasebut duwe kontrol luwih gedhe kanggo wong-wong sing mlebu ing wilayah kasebut lan ngliwati watese.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

bool (bener)