Apa sing kudu ditindakake ing Oviedo minangka pasangan

Apa sing kudu ditindakake ing Oviedo minangka pasangan

Apa sampeyan arep liburan lan ora ngerti apa sing kudu dideleng utawa ditindakake ing Oviedo minangka pasangan? Kita ngandhani rencana paling apik sing bakal nggawe sampeyan ora bisa ngomong. Amarga ibukutha Asturias iku panggonan adoh saka kaku, ngendi sampeyan bisa seneng bali menyang past thanks kanggo waktu sajarah lan abad tengah, supaya dhewe digawa adoh dening taman lan sudhut kebak alam.

Nanging uga nduweni sisih paling lucu ing wangun panggonan hiburan utawa blanja. Dadi ana papan kanggo kabeh rasa! Yen sampeyan wis siap kabeh, malah mobil, iku wektu kanggo miwiti trip. Mesthi wae ana kedadeyan sing ora dikarepake, nanging yen kedadeyan, sampeyan bisa nyedhaki Carglass ing Oviedo kanggo ndandani kaca ngarep utawa rembulan yen perlu. Sampeyan bakal dilindhungi babar blas lan sampeyan bakal bisa ngetutake rencana sing uga kalebu sakcedhake kutha, kang ora tanpa kaendahan gedhe. Mesthine kanthi nggabungake kabeh sing kudu ditindakake ing Oviedo, sampeyan lan pasangan ora bakal pengin preian rampung. Tulisen itinerary kaya mangkene iki!

Apa sing kudu ditindakake ing Oviedo minangka pasangan: nikmati teras lan pasar ing Plaza del Fontán

Soko sing kita tresnani nalika kita dolan lan liburan yaiku bisa nyenengake warga, teras lan adat. Dadi, nalika sampeyan teka, sampeyan bisa parkir mobil ing salah sawijining parkir ing kutha. Senajan ora amba banget, yen ninggalake iku sethitik luwih, sampeyan bakal duwe mate becik nglaras views lan ora bakal luwih saka 30 menit. Sawise sampeyan tekan Plaza del Fontán, sampeyan bakal kaget ora preduli ing ngendi sampeyan ndeleng. Wis kaendahan khusus, amarga lotenge dihiasi kembang, teras lan swasana sing apik minangka protagonis lan uga, pirang-pirang taun kepungkur ana laguna alami ing wilayah iki.. Kaendahane kaya ngono, mula wong-wong padha ngumpul lan njupuk kesempatan kanggo ngedol produke, sing wis nyebar liwat wektu amarga pasar isih ana. Iki bakal kasedhiya ing akhir minggu.

Katedral Oviedo

A mate liwat kutha lawas lan riko katedral sawijining

Nalika kita takon dhéwé apa sing kudu ditindakake ing Oviedo minangka pasangan, pilihan iki menehi jawaban. Amarga kutha apa wae sing cocog karo uyah bakal nuduhake bagean sejarah, kanthi akeh legenda. Kanthi dalan sing sempit sing ndadékaké kita ngujo siluet katedral lan uga alun-alun. Iku kudu ngandika katedral San Salvador punika gaya Gothic lan ing jerone isine akeh peninggalan. Sanajan wiwit dibangun ing abad kaping XNUMX, nanging tahan luwih saka telung abad. Bangunan sing dikenal minangka Holy Chamber minangka Situs Warisan Donya lan duwe sawetara permata sing dihormati, kayata Victoria Cross lan Angels.

Temokake kabeh patung ing kutha

Momen sing nyenengake bisa dadi, ing antarane mlaku-mlaku, sampeyan nemokake patung. Padha kasebar ing saindhenging kutha, dadi yen sampeyan ndeleng, iku ora babras kanggo njupuk foto karo wong-wong mau. Salah sawijining sing paling dituntut kanggo njupuk gambar yaiku Woody Allen sing bakal sampeyan temokake ing dalan Milicias Nacionales. Nanging aja lali Mafalda sing apik, sing uga duwe patung ing Parque San Francisco. Patung 'La Regenta' utawa tukang susu, minangka salah sawijining sing paling misuwur ing papan kasebut.

Lapangan San Francisco ing Oviedo

Ngaso ing Campo de San Francisco

A dicokot saka alam soko meh wajib nalika kita takon dhéwé apa kanggo ndeleng ing Oviedo minangka saperangan. Kanggo alasan iki, kita duwe Campo de San Francisco, sing minangka salah sawijining taman paling gedhe ing Asturias. Ing kono, sampeyan bakal weruh sawetara mlaku, blumbang lan uga patung Mafalda sing wis kasebut sadurunge. Dicritakake manawa asal-usul papan iki nggawa kita bali menyang abad kaping XNUMX. Sanajan wis ngalami akeh owah-owahan, dina iki isih dadi pusat istirahat ing ngendi sampeyan bisa ngaso.

Seneng cider ing Calle Gascona

Sawise mlaku-mlaku, foto-foto karo patung lan nikmati alam, kita isih kudu mandheg maneh sadurunge bali menyang mobil utawa mulih. Gascona Street minangka salah sawijining pilihan sing apik sadurunge bali menyang rutinitas. Amarga Wis panggonan telas ngendi sampeyan bisa duwe cider apik. Ing meh saben jam sampeyan bakal duwe atmosfer apik kanggo seneng ngombe lan cemilan. Mesthine nalika wektune mulih, sampeyan bakal lunga kanthi kebak wektu sing apik!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*