Isabella

Wiwit miwiti lelungan ing perguruan tinggi, aku seneng nuduhake pengalamanku kanggo mbantu para wisatawan liya golek inspirasi kanggo perjalanan sing ora iso dilalekake mengko. Francis Bacon biyen ujar manawa "Plancongan minangka bagean saka pendhidhikan nalika remaja lan kalebu pengalaman nalika saya tuwa" lan saben kesempatan sing daklakoni, aku luwih setuju karo tembunge. Plancongan mbukak pikiran lan menehi semangat. Ngalamun, sinau, urip pengalaman unik. Yaiku rumangsa ora ana lahan sing aneh lan kudu terus mikir babagan jagad kanthi tampilan anyar. Iki minangka petualangan sing diwiwiti kanthi langkah pertama lan sadhar yen perjalanan paling apik sajroning urip sampeyan durung teka.