Pariwisata agama ing Peru

kamulyan

Agama sing paling wiyar ing Perú yaiku Katulik lan salah sawijining aspek sing paling apik sing bisa dihargai budaya negara iki minangka wujud saka fe liwat ngormati banget adat sing wis ditularake kanthi turun temurun.

Salah sawijining ekspresi religius sing paling simbol yaiku sing misuwur kirab Del Gusti Kaelokan. Iki minangka acara sing diarep-arep banget dening masarakat sing ana ing Lima saben taun sajrone wulan Oktober. Ing acara perayaan sing gedhe iki, kenaikan sing signifikan bisa diamati ing cadangan hotel ing ibukutha (atusan turis lelungan asal nasional kanthi kepinginan kanggo melu ing kirab).

Gambar iki dianggep minangka kawujudan saka fe paling akeh ing donya kanggo Pengawas Romawi wiwit 1993.

prawan-chapi

En Perú, conto pengabdian salib liyane uga disorot, liwat demonstrasi lan acara sing ana gandhengane karo Prawan Carmen, ing Perawan Chapi, ing Prawan Awan, ing Prawan Pintuantara liya.

Saben kutha dununge akeh candhi lan santeria endi turis lan warga lokal teka supaya bisa entuk gambar, medali lan munggah souvenir agama minangka souvenir papan kasebut.

Yen sampeyan duwe kesempatan kanggo ngunjungi sawetara gereja sing paling misuwur ing Lima utawa saka sawetara liyane kutha peruvian, critakake kesan sampeyan.

Foto 1 liwat:flickr
Foto 2 liwat:flickr


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1.   apples ngandika

    Kayane negara sing apik banget lan apik banget
    kaya tradhisi

  2.   zaida ngandika

    Negara iki duwe akeh papan Katulik, agensi pariwisata kudu nerbitake liwat macem-macem media populer ing papan-papan sing bisa nggawa kita saben taun, ora prelu preinan, lan yen bisa menehi paket sing nyenengake, ana akeh kulawarga sing pengin ngunjungi ing ngendi Virgin kita cilik.
    Pesen-pesen kasebut mbantu kita kabeh supaya luwih apik saben dinane lan nyingkirake tumindak ala sing mengko bisa mratobat, pandonga minangka hadiah sing paling apik kanggo Ibu Kecil ing Swarga. Sugeng ..