Olahraga ekstrem ing Swiss

Snowkiting, olahraga salju anyar sing nyebabake sensasi ing Swiss

Swiss Dheweke bisa uga netral nalika nerangake politik jagad, nanging dheweke mesthi seneng banget olahraga petualangan. Kanthi lanskap sing katon luwih kaya papan dolanan, ora bisa mandheg nggoleki lan nggoleki menyang ara-ara samun putih.

Pancen, ing antarane olahraga salju ekstrem sing populer yaiku:

Snowkiting

Yen sampeyan ora ngerti apa olahraga iki, sampeyan kudu mikir babagan snowboard sing cocog karo tujuan kanggo golek ide salju salju, olahraga musim salju anyar ing endi kabeh gunung dadi taman gaya bebas dhewe.

Ing macem-macem resort ski ing Swiss, macem-macem kursus lan snowkite kanggo para pamula lan maju wis ditawakake.

Skydiving

Iki minangka olahraga liyane sing ora cocog kanggo sing nandhang dhuwur: parasut utawa helidiving. Kasunyatane yaiku Swiss nawakake skydiving tandhing kanggo pemula ing lapangan sing ditandhani kanthi pemandangan panorama Lake Zurich sing apik ing Kanton Aargau. Tanpa mangu-mangu, sampeyan kudu wani metu saka helikopter.

Canyoning

Pancen angel banget ing gunung, nanging salju sing mesthi salju paling angel dipanggoni, ing antarane jurang, lembah lan panji-panji Swiss. Sejatine yaiku ngarai ing Interlaken wis populer. Ana pandhuan profesional sing bakal nyedhiyani tur, instruksi rinci, lan peralatan sing apik tenan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*