Tim editorial

Absolut Viajes minangka situs web Blog Aktualidad. Situs web kita darmabakti kanggo jagad lelungan lan ing kono kita menehi saran tujuan asli nalika arep menehi kabeh informasi lan saran babagan lelungan, macem-macem budaya ing donya lan tawaran paling apik lan pandhuan wisata.

Tim editorial Absolut Viajes kasusun saka lelungan hasrat lan globetrotters kabeh jinis seneng nuduhake pengalaman lan ilmu karo sampeyan. Yen sampeyan uga pengin dadi bagean, aja ragu-ragu nulis liwat formulir iki.

Penyunting

  • Susana godoy

    Wiwit aku isih cilik, aku yakin yen tugasku dadi guru. Basa wis mesthi dadi kekuwatanku, amarga impen liyane sing apik yaiku kanggo ngubengi jagad iki. Amarga ngerti macem-macem bagean ing planet iki, kita bisa sinau luwih akeh babagan adat istiadat, wong lan awake dhewe. Investasi ing lelungan nggawe paling akeh wektu!

  • Daniel

    Aku duwe luwih saka 20 taun pengalaman profesional ing jagad pariwisata, sing padha kaya nalika maca buku lan ngunjungi papan sing luar biasa ing saindenging jagad.

  • Luis Martinez

    Gelar Filologi Spanyol saka Universitas Oviedo. Semangat babagan lelungan lan nulis pengalaman sing apik banget. Kabeh iki kanggo dituduhake lan kabeh wong duwe informasi sing relevan babagan papan sing paling apik ing planet kita. Dadi, yen sampeyan ngunjungi, sampeyan bakal duwe pandhuan lengkap babagan sing ora bisa sampeyan kejawab.

  • maruuzen

    Aku Sarjana lan Profesor Komunikasi Sosial lan aku seneng lelungan, sinau basa Jepang lan ketemu wong-wong saka saindenging jagad. Nalika lelungan aku mlaku-mlaku banget, aku bakal kesasar ing endi wae lan aku nyoba kabeh rasa, amarga kanggo aku, lelungan tegese ngowahi pakulinan aku sabisa-bisa. Jagad iki apik banget lan dhaptar tujuane ora ana watese, nanging yen ana papan sing ora dak tekani, aku bakal nulis kanthi nulis.

  • Isabella

    Wiwit miwiti lelungan ing perguruan tinggi, aku seneng nuduhake pengalamanku kanggo mbantu para wisatawan liya golek inspirasi kanggo perjalanan sing ora iso dilalekake mengko. Francis Bacon biyen ujar manawa "Plancongan minangka bagean saka pendhidhikan nalika remaja lan kalebu pengalaman nalika saya tuwa" lan saben kesempatan sing daklakoni, aku luwih setuju karo tembunge. Plancongan mbukak pikiran lan menehi semangat. Ngalamun, sinau, urip pengalaman unik. Yaiku rumangsa ora ana lahan sing aneh lan kudu terus mikir babagan jagad kanthi tampilan anyar. Iki minangka petualangan sing diwiwiti kanthi langkah pertama lan sadhar yen perjalanan paling apik sajroning urip sampeyan durung teka.

Mantan editor

  • Kaki Alberto

    Panulis sing seneng lelungan, aku seneng nangani papan eksotik minangka sumber inspirasi, seni, utawa kreativitas. Ngerti papan sing ora dingerteni iku petualangan sing apik lan ora bisa dilalekake, salah sawijining papan sing ora bakal bisa urip.

  • Susana Maria Urbano Mateos

    Aku seneng lelungan, ngerti papan liya, mesthi diiringi kamera lan notebook sing apik. Utamane kasengsem njupuk lelungan kanthi ngoptimalake anggaran, lan uga bisa nyimpen yen bisa.

  • Ana L.

    Nalika aku mutusake dadi jurnalis nalika isih cilik, aku mung motivasi lelungan, nemokake lanskap, adat istiadat, budaya, musik sing beda. Kanthi lumakune wektu, aku wis nggayuh impen kasebut, kanggo nulis babagan lelungan. Lan maca yaiku, lan miturut dakcritakake, papan liyane kaya apa ana cara ing kana.