Alasan lelungan tanpa koper

Kaluwihan lelungan tanpa koper

Lelungan tanpa koper minangka ide paling apik sing bisa ditemokake. Amarga nalika arep miwiti preinan, kabeh bakal optimisme nganti saiki kudu siyap. Ora mung kanggo langkah iki, nanging mikir babagan dalan sing kudu diseret.

Ora preduli sarana transportasi sing dituju, amarga kabeh mau bisa uga rumit. Yen pirang-pirang dina lumaku, mesthine ora bakal nggawa koper mung siji, mula keprigelan saya mundhak dadi loro. Dina iki kita duwe sawetara alesan lelungan tanpa koper lan ing kene, kita bakal crita babagan dheweke. Apa sampeyan pengin lelungan sing luwih nyaman lan bebas kuatir?

Kebebasan gedhe

Minangka kita wis miwiti kanthi becik, salah sawijining sing hebat masalah nalika lelungan, yaiku pamikiran nggawa seri koper. Kabeh mau bakal duwe ukuran gedhe lan bobote padha. Dadi munggah-mudhun tangga wis dadi Odyssey. Kita mesthi kudu ngerti rute uga dalane, amarga yen kesasar bisa nyebabake bejat.

Keuntungan ora lelungan nganggo koper

Cekakipun, kita bakal kaiket yen nggawa koper nalika lelungan. Nanging pikirake sadhela yen lelungan kasebut ora ana. Ya, iki lega banget. Mula, salah sawijining sebab utama plancongan tanpa koper yaiku kebebasan sing dibutuhake. Kita bakal tanpa bobot, tanpa tanggung jawab kudu waspada saben detik lan kita bakal luwih seneng lelungan.

Nyaman plancongan tanpa koper

Yen kebebasan gerakan minangka salah sawijining sebab gedhe, rasa lega bakal dadi sebab liyane. Sampeyan ora kudu ngenteni maneh antrian dawa kanggo mriksa yen sampeyan numpak pesawat, utawa nyelehake ing bolongan masing-masing yen lelungan numpak sepur utawa bis. Amarga alasan iki gabung karo sing sadurunge, amarga yen kita lunga, dheweke ora kepenak uga ora duwe kebebasan amarga koper kasebut. Saiki kabeh iki bisa diganti!

Kirim layanan kurir barang

Sampeyan bakal ngirit akeh wektu

Kaya sing wis diomongake, yen lelungan, wektu iku dhuwit. Mula kita ora kudu kelangan perkara kaya mengkene. Sing paling apik yaiku pindhah menyang stasiun utawa bandara, goleki dalan kita metu lan sarana transportasi sing dipilih. Semono uga !. Amarga cara liyane lan nganggo koper, saliyane ngenteni ing tagihan, sawise teka, kita kudu ngenteni maneh kanggo njupuk.

Pamit barang sing ilang

Bener, ora kedadeyan asring lan matur nuwun. Nanging yen lelungan tanpa koper, mula ora sithik. Ing koper ilang pancen cukup angel kanggo kabeh wong sing urip. Siji tangan, amarga dhuwit luwih akeh kanggo tuku klambi lan peralatan liyane ing tujuan kasebut. Utawa, kudu nganggo sandhangan sing padha suwene pirang-pirang dina utawa nganti masalah ditanggulangi, yen sampeyan ora bisa mbayar luwih sepeser.

Koper utawa tas nggawa

Yen sampeyan pengin nggawa, nanging tanpa nggawa koper, sampeyan bisa milih tas sing luwih cilik. A gawan tangan ing endi, percaya utawa ora, luwih akeh perkara sing bisa dibandhingake tinimbang sing sampeyan bayangake. Kita mung kudu golek kuncine. Kanthi nyelehake klambi lan aksesoris, kaya sing ditampilake ing video, kita bisa entuk koper mini kanthi kabeh sing dibutuhake sajrone sawetara dina. Kanthi cara iki, kita bisa ngeterake luwih apik, tanpa bobote nanging nganggo kabeh sing bakal digunakake. Apa sampeyan wis ngemas koper kanthi cara iki?

Lali babagan mbayar tas sampeyan luwih akeh

Apamaneh nalika lelungan kanthi pesawat, Nyemak wis nambah rega tiket. Mula, yen ora nggawa koper, mula bisa ngirit sithik dhuwit. Ana prekara sing ora nate lara lan mengko, kita bisa nandur modal ing perjalanan. Tanpa mangu-mangu, dadi alasan liyane kanggo lelungan tanpa koper, apa ora?

Lelungan tanpa koper

Kiriman barang

Ana pilihan liyane sing uga luwih disaranake. Yaiku, kita ngomong babagan lelungan tanpa koper lan kita bakal njaga. Nanging yen sampeyan butuh, mula kudu mikir babagan rencana alternatif. Mula, iku paling apik milih layanan kurir kirimna menyang aku. Mula, kita ora prelu nyeret, nanging nalika tekan papan sing dituju, dheweke bakal ngenteni ing papan sing dipilih. Wis akeh perusahaan sing duwe layanan kaya iki. Saka 'Correos Express' nganti 'Seur'. Sampeyan mung kudu menehi alamat kanggo koleksi, banjur tujuan supaya bisa ngirim lan mesthi ngukur koper kasebut.

Keuntungan lelungan tanpa koper

Iki dudu layanan larang regane, saka pengalamanku lan paling ora sampeyan bisa nggunakake kauntungan sing kasebut ing ndhuwur yaiku kenyamanan utawa kebebasan kasebut. Mesthi wae tas sampeyan bakal teka tanpa masalah. Layanan kaya iki sampurna yen sampeyan bakal lunga saka omah suwene pirang-pirang minggu. Sanajan uga yen sampeyan sawetara wong sing lelungan. Sampeyan ora bakal nggawa bobot apa wae, sampeyan bakal nyegah antrian lan mbuang-buang wektu, nalika tas sampeyan udakara 24 jam ing papan sing sampeyan pilih.

Lelungan tanpa koper sing akeh

Apa wae sing dipilih, sing paling apik yaiku aja kakehan nganggo barang. Ya, tugas sing kadang dadi luwih rumit tinimbang sing dibutuhake. Amarga kita pengin ngisi koper utawa tas kanthi luwih akeh tinimbang sing sejatine dibutuhake. Tansah milih jinis kasebut sandhangan dhasar sing bisa kita gabungake kanthi gaya lan tampilan sing beda. Celana denim, blus utawa kaos kanthi warna dhasar lan sandhangan anget. Sanajan kanthi logis, kita uga kudu adaptasi karo wektu nalika plancongan. Riset sadurunge, babagan iklim papan sing bakal dikunjungi lan sampeyan bakal bisa ngerteni luwih gampang. Sampeyan ora prelu nganggo tampilan saben dina, amarga sampeyan bisa nggunakake umbah-umbah lan kanthi mangkono ngirit ruangan ing koper.

Lelungan tanpa mriksa

Iki uga bakal kedadeyan karo alas kaki. Mesthi luwih becik milih sing paling kepenak, amarga kita butuh kanggo tamasya. Yen sampeyan nginep ing hotel utawa hostel, sampeyan bakal nemokake produk sing dibutuhake kanggo kebersihan, mula ora prelu nggawa kanthong jedhing gedhe saka omah. Aja lali ponsel sampeyan Nanging aja nggawa kabeh piranti sing ana ing omah, amarga sampeyan ora bakal nggunakake pungkasane. Sampeyan kudu prioritas lan mulane, luwih becik nggawe dhaptar prekara sing dibutuhake lan liyane kanggo opsional. Ing wektu saka kanggo ngemas Kita bakal nyelehake sing pertama lan yen ana kesenjangan, mula kita bisa njupuk salah sawijining dhaptar nomer loro. Sawise iki, sampeyan bakal luwih siyap kanggo miwiti lelungan!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*