Aplikasi lan aksesoris sing ora bisa ilang saka ponsel nalika lelungan

Aplikasi penting kanggo lelungan

Thanks kanggo teknologi, nyiyapake lelungan ora kaya mbiyen. Saiki ora mung tuku tiket lan golek akomodasi supaya bisa ngulandara. Dina iki kita bisa nyimpen kabeh barang kanthi apik, nanging tanpa njupuk papan, kanthi cara apa? Ya, matur nuwun kanggo aplikasi sing ora bisa ilang ing ponsel.

Akeh lan macem-macem, nanging dina iki kita bakal nyebutake sing paling penting. Saka sing menehi pendapat babagan papan tartamtu, nganti dheweke nawakake panjarwa utawa konverter mata uang lan akeh liyane sing menarik. Nanging, saliyane kanggo aplikasi kasebut, ana sawetara komplemen sing dadi ponsel paling apik ing ponsel. Apa sampeyan pengin nemokake?

Aplikasi penting kanggo seluler nalika lelungan

Ora ana alesan maneh amarga ora nganggo kabeh sing wis diikat. Saka reservasi, ngerteni babagan carane seneng kutha-kutha gedhe lan jadwal kereta bawah tanah utawa sepur. Kabeh sing sampeyan butuhake perjalanan kita dadi pengalaman sing hebat. Nanging mesthine, kanggo nggayuh iki, kita kudu nggunakake aplikasi ing ngisor iki.

TripAdvisor

Aplikasi seluler TripAdvisor

Salah sawijining aplikasi sing paling sampeyan ngerteni yaiku TripAdvisor. Ora kurang, mula ing kono kita bakal nemokake macem-macem panemu babagan papan tartamtu. Pelancong minangka wong sing ngregani restoran lan hotel lan papan liya sing dikunjungi. Mangkono, sampeyan bakal nggawe ide babagan apa sing bisa ditemokake. Mesthi wae, gambar uga bakal ngrampungake informasi iki. Nanging kita ora mung ngomong babagan masakan utawa akomodasi, nanging uga bakal nuduhake sudhut lan panggonan sing paling disenengi ing kutha pilihan. Salah sawijining aplikasi sing paling lengkap sing ngidini sampeyan nyimpen ide lan uga bisa nemokake hotel utawa penawaran penerbangan.

Google Maps

Aplikasi liyane sing ora bisa dilalekake yaiku Google Maps. Perjalanan kasebut bakal luwih gampang, sanajan sampeyan adoh saka ewonan mil. Apa sampeyan duwe pandhu arah gps, uga informasi babagan lalu lintas papan tartamtu lan mesthine transportasi umum. Kajaba iku, kabeh iki kanthi nyata. Nanging Kajaba iku, sampeyan uga bisa nggoleki restoran utawa bisnis sing sampeyan karepake, kanthi cara sing padha bisa takon karo menu lan uga nggawe reservasi. Kanggo ngrasakake peta, sampeyan ora butuh sambungan internet.

Google Translate

Aplikasi seluler Google Translate

Yen kita arep menyang negara liya, sing ora ngerti basa sampeyan, mula ora bakal dadi masalah. Amarga kita ora prelu mlebu yen duwe Aplikasi Google Translate. Sanajan, sampeyan bisa nulis teks, pilih basa banjur bakal diterjemahake sawetara detik. Nanging sampeyan uga bisa njupuk foto poster lan aplikasi uga bakal nerjemahake menyang basa sampeyan. Mesthi wae, ana pilihan kanggo ngucapake ukara kanthi swara lan aplikasi uga bakal nerjemahake, sanajan mung ing basa Inggris lan Italia

Mata uang XE

Apamaneh nalika lelungan menyang negara sing ora duwe mata uang sing padha, mula kita butuh aplikasi kasebut, XE Currency. Amarga kadang kita ndeleng hadiah, sing katon murah kanggo kita sing ora murah. Dadi kanggo ngilangi keraguan, kita bakal nggunakake konverter iki. Sampeyan bisa milih sawetara mata uang, nulis jumlah lan bakal metu ing macem-macem mata uang. Tanpa mangu-mangu, iki minangka aplikasi liyane sing ndownload paling akeh lan ana alesan. Tukaran mata uang bisa rampung nganggo utawa tanpa sambungan internet.

Wifi Ngendi wae-Analyzer & Monitor

Aplikasi liyane sing uga migunani, lan akeh banget, yaiku. Babagan kekuwatan golek situs kanthi Wi-Fi gratis. Ya sejatine ana akeh hotel sing duwe, nanging yen sampeyan ora ana ing kono lan butuh konsultasi babagan ponsel sampeyan, kita bakal menehi data sethithik kanggo mbukak aplikasi iki lan menehi ngerti Wifi sing dikarepake. Bakal mindai kabeh poin, kacepetan sambungan lan sanajan keamanan utawa ora. Mesthine, siji-sijine nanging mung kasedhiya kanggo iOS.

Wikiloc

King's Path

Ing kasus iki, kita ngadhepi salah sawijining aplikasi sing sampurna kanggo kita kabeh sing seneng kegiyatan ing njobo. Sampeyan bisa nuduhake rute lan nyimpen. Saben wong bakal mlebu kategori kayata hiking utawa bersepeda. Sampeyan bisa seneng ing pirang-pirang basa lan peta.

Aksesoris seluler sing sampeyan butuhake nalika plancongan

Tongkat selfie

Kita kabeh ngerti dheweke lan wiwit iku, kita ora bisa ilang maneh tanpa dheweke. Ing selfie stick minangka salah sawijining aksesoris penting nalika lelungan, luwih-luwih yen kita duwe salah siji saka ponsel kanthi kamera sing apik sing saiki didol lan duwe kamera kompak sing mudhun kanggo tetep ing laci nalika lelungan.

Thanks kanggo tongkat selfie, kita bisa motret dhewe, nanging saka kadohan sing beda lan luwih fokus. Thanks kanggo kasunyatan sing bisa digunakake lan gampang digunakake, minangka aksesoris liyane sing ora bisa dilalekake ing koper.

Tongkat selfie seluler

Tutup kanggo nglindhungi banyu

Kita ora bakal pengin kuwatir terus nganggo ponsel. Nanging sejatine kita kudu ngopeni. Dadi, paling becik milih sing siji tutup khusus kanggo nglindhungi banyu lan banyu. Uga pasir lan faktor liyane sing bisa ngrusak telpon kanthi serius. Sawetara kasus ing pasar ngidini telpon bisa direndhem luwih saka rong meter lan tahan tetes nganti telung meter.

Batere ekstrem

Baterai eksternal mesthi penting. Amarga kita ora mesthi cedhak soket kanggo nyelehake pangisi daya. Nalika lelungan, kita ora ngerteni, nanging batere bisa mlaku. Mula, kita kudu dieling-eling, amarga ora kena ngiwa. Baterai eksternal, saliyane ngisi daya piranti seluler Dheweke uga bakal nindakake perkara sing padha karo piranti elektronik liyane.

Batere eksternal kanggo seluler

Headphone nirkabel

Yen lelungan rada dawa lan pengin adoh, ora ana sing milih headphone nirkabel. Ora prelu kabel bisa njupuk kebebasan gerakan sing sampeyan pikirake prelu. Cara sing sampurna kanggo ngrungokake musik, uga ing njaba omah.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*