Cara entuk lisensi nyopir internasional

Rega lisensi nyopir internasional

El lisensi nyopir internasional Sampeyan perlu, yen sampeyan menyang negara sing dudu anggota Uni Eropa. Dadi, yen sampeyan salah sawijining wong sing plancongan ing saindenging jagad lan pengin nyopir ing kabeh papan kasebut, sampeyan kudu ndhaptar idin iki. Amarga mung wektu iku, sampeyan bakal bebas lan ayem saka masalah apa wae utawa masalah sing ditambahake.

Dadi, lisensi nyopir internasional bakal sah setaun. Sampeyan bisa ngetokake ing negara sampeyan lan udakara 16 kaca. Ing data kasebut, data sampeyan bakal ditampilake ing macem-macem basa, uga ijin sing sampeyan jaluk. Apa sampeyan pengin ngerti kepiye carane bisa entuk?

Dokumentasi kanggo aplikasi lisensi nyopir internasional

Kaping pisanan, kita bakal ndeleng apa dokumen utawa makalah kasebut sing kudu bisa njaluk ijin iki:

  • Sampeyan bakal nyedhiyakake a dokumen resmi. Sampeyan kudu ndownload saka web www.dgt.es. Sanajan ana ing Markas Lalu Lintas, dadi sampeyan bisa ngrampungake saka omah.
  • DNI utawa Passport Valid.
  • Foto anyar, 32 x 26 mm. Latar mburi kudu jelas lan lancar. Sampeyan ora bisa nutupi sirah utawa nganggo kacamata peteng.
  • Fotokopi saka Lisensi Driver sing uga kudu dileksanakake. Ora susah yen nggawa sing asli yen prelu.

Yen sampeyan arep ngolah ijin nanging sampeyan dudu pemilik, mula kudu nggawa KTP menyang wong tuwa, uga kuoso saka pihak sing kasengsem kanggo nindakake prosedur kasebut. Tanpa lali, mesthine kabeh sing kasebut ing ndhuwur.

Cara entuk lisensi nyopir internasional

Langkah-langkah kanggo aplikasi lisensi nyopir internasional

Wangsulan: Bab ingkang pisanan yaiku nggawe janjian ing Markas Lalu Lintas sing cocog karo sampeyan. Yaiku, sing paling cedhak karo papan dununge. Kanggo ngerteni, sampeyan bisa ngetik www.dgt.es. Sawise ana ing kono sampeyan bakal weruh tab 'Ngarep' lan ing jejere 'Prosedur lan denda'. Kita klik ing sisih pungkasan lan telusuran 'Janjian'. Ing kono sampeyan kudu njaluk janjian kasebut kanthi milih kantor lan ing jejere, sampeyan bakal duwe pilihan kanggo milih prosedur sing pengin ditindakake. Kaya sing diandharake situs web, janjian kasebut bakal ditindakake sajrone 15 dina sabanjure kaya panjaluk sampeyan.

Sampeyan kudu nyelehake informasi pribadhi, nanging Kajaba iku, sampeyan uga bisa nulis saka wakil kasebut. Iki, anggere sing ora bisa melu janji kasebut. Saiki bakal wayahe milih dina lan wektu. Sampeyan bakal ditampilake sawetara sing kasedhiya lan sampeyan mung kudu milih sing paling cocog karo sampeyan. Pungkasane, kabeh data sing sampeyan lebokake bakal katon lan sampeyan kudu verifikasi manawa ditulis kanthi bener. Yen mangkono, sampeyan bakal klik 'Konfirmasi' lan sampeyan bakal duwe janjian ing Kepala lalu lintas.

Lisensi nyopir internasional

Tanggal janjian

Nalika dina janjian sing wis disetujoni, sampeyan kudu teka ing wektu sing dipilih. Sampeyan bakal mbukak area informasi lan nerangake sebab kunjungan sampeyan. Amarga bakal ana ing wilayah iki sing bakal menehi sampeyan peran kanggo dheweke pambayaran ragad. Dadi, langkah sabanjure yaiku mbayar lisensi nyopir lan ngenteni giliran sampeyan maneh. Nalika nelpon sampeyan, sampeyan kudu nuduhake KTP, uga kuitansi wis mbayar, formulir sing sampeyan lakoni saka omah uga lisensi nyopir. Sampeyan bakal weruh sawetara menit, sampeyan bakal duwe lisensi nyopir internasional sing anyar.

Nyopir ing negara manca

Apa regane kanggo ndhaptar lisensi nyopir internasional?

Inggih ijin regane 10,30 euro. Mesthi wae, sampeyan ora bakal bisa mbayar kanthi awis. Wujud pembayaran yaiku liwat internet ing web sing wis kasebut. Yen luwih gampang kanggo sampeyan, sampeyan uga bisa mbayar nganggo kertu ing Kantor Pusat dhewe, utawa liwat biaya akun bank. Saiki sampeyan bisa drive liwat kabeh negara sing dibukak!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*