Apa sing bisa dak gawa gawan tangan?

Koper tangan

Kita isih terus takon pitakon sing padha saben lelungan: Apa sing bisa dak gawa gawan tangan?. Kaya sing wis dingerteni, ana aturan lan watesan tartamtu sing kudu kita lakoni. Yen ora, kita mung kudu ngenteni supaya bisa tagihan.

El nggawa koper tangan mesthi luwih kepenak. Kita ora bakal ngenteni suwene maneh, uga nalika arep munggah utawa miwiti pesawat. Dadi, supaya bisa ngrasakake kabeh iki, luwih becik kudu jelas babagan pangukuran koper kasebut, apa sing bisa nggawa lan apa sing ora. Dina iki kita njlentrehake kabeh keraguan sampeyan!

Pangukuran barang koper tangan

Ukuran maksimal koper kabin Yaiku: 56 cm x 45 cm x 25 cm. Ing langkah kasebut kabeh kalebu, yaiku gagang koper lan rodhane. Yen ngluwihi iki, sampeyan ora bakal bisa numpak pesawat amarga ora pas ing kompartemen. Saliyane koper iki, sampeyan bisa nggawa tas pribadi. Iki bisa dilebokake ing sangisore kursi ing ngarep. Ing Kelas Pariwisata lan Kelas Bisnis, sampeyan mung bisa mbukak nganggo siji koper, nanging ing Business Plus Largo Radio, Iberia ngidini sampeyan ngakses nganggo rong koper jinis iki, saka kabin. Yen papane luwih sithik, bisa uga barang sing nggawa bagasi digawa menyang pesawat nanging ora dikenani biaya.

Ukuran koper kanggo tas tangan

Gawan tangan plus aksesoris pribadi

Saliyane koper cilik, sing wis kasebut, sampeyan uga bisa njaluk apa sing diarani aksesoris pribadi. Yaiku tas uga tas utawa tas sing luwih cilik supaya sampeyan bisa nyimpen barang cilik sing sampeyan kepengin munggah menyang kabin kaya kasus plancongan plancongan. Sampeyan uga bisa dadi komputer pribadi. Yen sampeyan arep lelungan karo bayi, kanthi logis, para wong tuwa luwih diijini nggawa tas nganggo kabeh kebutuhan kayata panganan utawa ngombe.

Obyek sing ora diijini ing tas tangan

Sanajan minangka aturan umum sing kita bayangake, ora bakal kelingan yen eling. Obyek sing landhep, uga gaman, alat lan unsur kethul kayata klub golf, uga bahan peledak lan bahan bakar asring dilarang. Sanajan ana sawetara sing kudu dielingi.

  • Bisa digawa gunting cilik agul-agul ora ngluwihi 6 sentimeter, uga kabeh sing duwe ujung bunder.
  • Klip kuku, uga pinset, teken, luwih entheng lan cair kanggo lensa sing bakal bisa lelungan karo sampeyan.

Kabin kanggo gawan tangan

Objek elektronik

Sampeyan ora usah kuwatir amarga obyek elektronik uga bisa lelungan karo sampeyan. Mesthine, nalika ngliwati kontrol keamanan, sampeyan kudu nyelehake ing ngarsane ing nampan. Sampeyan kudu nggunakake komputer, tablet utawa ponsel uga nganggo sikat gigi elektronik, silet utawa kamera video. Kabeh sing bakal digawa ing tas tangan, kudu ditampilake.

Mesthi wae, kayane Amerika Serikat lan Inggris ora ngidini obyek elektronik digawa sing amba banget. Iki kedadeyan karo para pelancong sing asale saka tujuan kayata Mesir, Yordania utawa Libanon. Kanthi cara iki, kayata, sampeyan ora ngidini sampeyan ngunggah nganggo laptop utawa pamuter DVD maneh.

Obat-obatan ing barang sing nggawa

Obat-obatan ing barang sing nggawa

Sampeyan bisa ngombe obat ing bentuk pil uga sirup. Sanajan sampeyan lelungan njaba Uni Eropa, luwih becik sampeyan hubungi maskapai kasebut. Amarga kadang bisa uga duwe watesan liyane. Uga obat kasebut kudu ditampilake kanthi kapisah nalika sampeyan ngliwati kontrol keamanan, lan ing njaba tas transparan. Elinga yen kudu nggawa resep, yen wis dijaluk.

Aturan babagan cairan

Salah sawijining prekara utama sing mesthi ditakoni yaiku cairan. Dadi, mesthine manawa barang-barang kebersihan pribadi ora diidini ing barang-barang kabin kita. Mesthi wae, sampeyan bisa munggah nganggo prau cilik. Yaiku, kanthi telpon lelungan kasebut tanpa luwih saka 100 ml. Kabeh komplong kasebut kudu dilebokake ing kanthong plastik transparan kanthi penutupan lan total ora bisa ngluwihi liter. In total, mung siji tas bisa nggawa saben wong. Yen sampeyan butuh jinis cairan sing bisa digunakake sajrone plancongan, kanggo bocah utawa resep, sampeyan kudu nggawa resep utawa prekara sing mbenerake.

Cairan ing gawan tangan

Yen ing toko pesawat sampeyan wis mutusake tuku sawetara hadiah arupa minyak wangi, kita bakal nuduhake sing padha. Luwih becik saben botol ora ngluwihi 100 ml. Kajaba iku, kudu dikemas, nganggo segel lan ora mbukak nganti tekan tujuan sing dituju. Elinga aja mbuwang kuitansi tuku!. Yen ana sing ngluwihi jumlah kasebut, mula kudu faktur. Dadi yen ora gelem, mula ora kena risikone.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*