3 perkara sing kudu ditindakake ya utawa ya kanggo lelungan

Apa kanggo nggawa ing koper

Saiki kahanan sing disebabake dening pandemi katon alon-alon bali menyang normalAkeh sing nyiapake awake dhewe, ing preian sabanjure, kanggo lelungan sing bisa dicopot saka stres lan kuatir. Kanggo nindakake iki, kita kudu kasebut kanthi teliti, rencana rute turis kanggo tindakake karo kang kanggo mesthekake kita wacana liwat papan lan papan wisata paling penting saka tujuan sing arep kita lelungan.

3 barang sing kudu digawa ing koper

Aspek liyane sing kudu digatekake yaiku barang-barang sing kudu digawa nalika lelungan. Ana akeh persiapan sing, kaping pirang-pirang, kita rampungake kepunjulen lan packing salah lan ing menit pungkasan. Kanggo ngindhari kahanan kaya ngono, kita bakal menehi dhaptar sampeyan ing ngisor iki 3 iku sampeyan kudu njupuk karo sampeyan kanggo pindhah ing trip.

Siapke sandhangan sing bakal sampeyan gunakake

Sanajan wis jelas, kita kudu duwe Sandhangan sing bener kanggo pindhah minangka nyaman sabisa kanggo tujuan wisata kita. Ngluwihi jeroan sing bakal kita gunakake, kita kudu ngganti pilihan karo iklim sing bakal kita temokake ing kana: yen sampeyan ngenteni suhu sithik, nyiyapake sarung tangan, topi, selendang lan sweatshirts; ing nalisir, yen sampeyan ngenteni dadi panas tenan sak trip, lengen dhewe karo kathok cendhak, kaos lan kaos lengen huruf. Yen cedhak pantai, aja lali klambi renang!

Kanggo nggampangake pilihan sandhangan kanggo digawa ing koper, disaranake sampeyan milih set sandhangan sing bisa digunakake lan beda-beda sak dina Tetep. Yen tetep luwih suwe, bukak nganggo T-shirt, celana lan sepatu kabeh jinis.

Aja lali elektronik sampeyan

kemajuan teknologi sing muncul ing taun-taun pungkasan wis nyebabake akeh piranti elektronik sing migunani banget. Bypassing ing smartphone lan kanggo pangisi daya, kita kudu nggawe manawa ing koper kita nggawa kamera, laptop lan baterei eksternal kanggo ngisi daya piranti yen baterei entek.

Nalika ngeterake piranti kasebut, penting banget Pack wong sabisa kanggo nyegah rusak nalika transportasi. Kanggo nindakake iki, coba gawan ing tas gawan utawa ing tas ransel sing kapisah kanggo njamin perlindungan. Yen sampeyan rumangsa kudu ngeterake ing koper, mesthine kudu dilebokake area bagasi tengah.

Njamin karesikan karo produk kebersihan

Paling kamungkinan, nalika sampeyan teka ing panggonan wisata, sampeyan bakal tetep ing a hotel sing nawakake pelanggan kabeh jinis perlengkapan reresik. Nanging, yen sampeyan ora ngerti kanthi pasti apa alat kasebut sing bakal kalebu ing akomodasi, utawa yen sampeyan ngerti nanging sawetara dhasar ora ana, sampeyan kudu njupuk  Tas dandanan karo koper sing cocog: sikat untu, deodoran, pelembab, tisu, sabun ... lan liya-liyane.

Wiwit padha produk kanggo njamin ing kabersihan saka macem-macem bagean awak, kita kudu nggawe manawa cukup uga katahan kanggo nyegah wong-wong mau saka reged. Ing kasus kaleng produk, ora perlu, nanging sampeyan bisa uga kudu ngeterake ing tas sing kapisah supaya ora keno. rereget lan lembab.

Sanajan dudu bagean saka koper, salah sawijining produk sing kudu sampeyan kudu luwih tenang nalika lelungan yaiku sing apik. asuransi omah Karo nglindhungi aset sampeyan saka kemungkinan nyolong lan kedadeyan liyane sak preian Panjenengan. Elinga takon pendapat babagan tawaran kabijakan sing kasedhiya, uga mbandhingake rega lan jangkoan sing kudu dipilih, mula, sing paling cocog karo kabutuhan sampeyan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*