Sunset

taj mahal

Apa sampeyan pengin nikmati sing ayu surup srengenge? Iki minangka salah sawijining fenomena alam sing paling apik sing kudu sampeyan manfaatake. Amarga alasan iki, sanajan kadang-kadang ora dianggep, pancen ana area sing bisa nambah setelan iki, amarga bakal katon minangka acara sing apik.

Kanggo kabeh sing dibutuhake, kita milih sawetara saka panggonan paling apik ing donya lan ing antarane kita nemokake sawetara poin ing negara kita, sing uga ora kudu dilalekake. Tulisen panggonan ing ngisor iki amarga kabeh mau bakal menehi sampeyan momen istimewa!

Napa surup banget dihargai?

Minangka salah sawijining wayah nalika sirna pamit dina lan kaya ngono, srengenge surup. Mula, nalika cahyane obah utawa mudhun, bakal nggawe lingkungan gaib amarga kombinasi warna. Loro-lorone ing bagean swarga lan ing bumi. Dadi lampu kilat sing paling kreatif bakal ditindakake. Soko sing pengin lan kudu diabadikan. Mula, iki uga minangka setting sing paling romantis lan santai. Amarga kabeh wong bakal seneng nalika gelem.

Papan sing paling apik ing saindenging jagad kanggo nikmati srengenge surup

Gunung fuji

Iki minangka wilayah paling dhuwur ing kabeh Jepang, mula dadi salah sawijining simbol papan kasebut. Ing gunung geni Iki menehi inspirasi kanggo pirang-pirang karya lan kepiye carane bisa kurang, uga minangka salah sawijining wilayah sing surup paling apik. Amarga srengenge kayane mlebu ing gunung geni lan bakal nggawe warna mbandingake abang kaya lava.

Gunung Fuji

Maladewa

Kanthi cuaca sing arang mudhun ing ngisor 25º, kita uga bakal duwe opsi paling apik kanggo nikmati srengenge surup. Kajaba iku, gambar bisa digunakake dhewe, nanging kombinasi nada oranye kanthi warna biru lan warna sing apik banget pantai, tansah nggawe kita ngadhepi salah sawijining papan sing paling paradis.

Santa monica

Bener sing Pantai Santa Monica bisa uga bisa dideleng saka seri utawa film sing aneh. Nanging kondhang dadi luwih gedhe lan uga srengenge surup minangka salah sawijining wayahe sing paling magis. Ing sisih tengen dermaga, kanthi atraksi kaya rodhane penjaga, swasana sing luwih apik banget bakal digawe.

Cape Town

Kita saiki nganti Afrika Kidul supaya bisa ngomong babagan negara nomer loro sing paling akeh sing ora ana liyane yaiku Cape Town. Sanajan wis misuwur ing wilayah pelabuhan, ing kana uga ana gandhengane karo srengenge surup. Sajrone Mei lan Agustus, dheweke bakal mlebu musim salju, mula disaranake ngunjungi nalika musim panas supaya bisa nggunakake kombinasi warna sing luwih apik.

Kapuloan Maldiva

Taj Mahal

Ing papan iki kedadeyan kaya Gunung Fuji lan tegese kombinasi matahari terbenam katon ing kono lan bakal nggawe lingkungan kanthi sihir sing kebanjiran. Yen dhewe, papan kasebut luar biasa kanthi kombinasi elemen Persia, Islam utawa Turki, yaiku dadi wengi Menehi kaendahan sing meh ora bisa dingerteni, sampeyan mung kudu urip.

Gurun Thar

Papan iki uga dikenal kanthi jeneng hebat ara-ara samun India. Wilayah kasebut minangka area sing cukup amba wiwit ing sisih lor-kulon India nganti Pakistan sisih wétan. Kasedhiya sawetara vegetasi lan wilayah sing Rocky. Dadi, sampeyan bisa turu ing wayah wengi, amarga ana plancongan kanggo tujuan iki. Dadi, sampeyan bakal bisa ndeleng srengenge langsung urip kanthi langsung, nalika ngrasakake pengalaman sing unik.

Maasai Mara

Kaya-kaya film, kita ora bisa ngrampungake tanpa ngomong babagan iki taman ing kenya. Iki minangka wilayah savana sing dilindhungi ing endi kabeh jinis kewan manggon ing kana. Amarga alasan iki, gambar khas dunia bioskop dadi pikiran. Nanging ing kadohan, kita uga bakal nikmati pamitan srengenge sing ndadekake kita dadi ruang buta ing cakrawala.

Wilayah paling apik kanggo nonton srengenge surup utawa surup ing Spanyol

Mirador de San Nicolás

Kita menyang Granada lan Alhambra Ing latar mburi, kita bisa nyekseni salah sawijining matahari terbenam sing paling istimewa. Tanpa mangu-mangu, tanpa ujar manawa urip iku beda banget karo cara nyritakake. Gabungan warna lan sentuhan kaendahan bebarengan ing papan kaya iki.

Taman Guell

Este taman manawa kita ing Barcelona uga duwe salah sawijining hak istimewa. Kejaba apik tenan dhewe karo kabeh tata arsitektur, ora bakal mandheg nalika sunar srengenge. Gabungan warna sing disekseni ing kana pancen apik tenan.

Laguna Gallocanta

Iki cadangan alam Aragon lan Zaragoza minangka salah sawijining wilayah sing paling akeh lambang. Iki minangka salah sawijining laguna paling gedhe ing Spanyol. Sanajan ora duwe iwak, umume ndeleng manawa manuk nglumpuk ing wilayah kasebut. Mula, dheweke, uga papan lan sore, nggawe kombinasi sing spesial banget kanggo dipikirake.

finisterre

Finisterre, wayah surup khusus

Ing provinsi A Coruña. Ing Galicia, kita nemokake wilayah sing sampurna kanggo nonton srengenge surup. Nanging salah sawijining sing paling asring dikunjungi yaiku titik sing dianggep paling kulon, ing endi tanah kasebut rampung lan mula jenenge. Kanthi pemandangan segara sing nggumunake, acara kasebut ora bakal kurang.

Mercusuar Punta Orchilla

Wektu iki kita tekan El Hierro lan khusus kanggo salah sawijining wilayah sing paling akeh dikunjungi wiwit jaman kuno. dadi ora bisa uwal saka sudhut liyane sing paling spesial amarga bisa pamitan dina kasebut. Sihir sing digawe ora bisa dicritakake lan bisa nikmati.

Donana

Kita ngomong babagan taman maneh, nanging sejatine antarane kombinasi rawa-rawa uga fauna sing ditemokake ing papan sing kaya ngono, sampeyan ngajak sampeyan santai lan nikmati wayahe sing unik. Ora nggumunake yen dadi salah sawijining wayah nalika akeh wong sing seneng nyedhaki.

Yaiku Vedrá

Punika a pulau sing cedhak banget karo Ibiza lan sudhut liyane sing ora bisa dilalekake. Sampeyan bisa ndeleng saka macem-macem titik, amarga tekan pulau cilik, sampeyan mung bisa ngakses liwat segara. Sanajan kudu diarani kaendahane supaya sudhut sing cedhak sampeyan bisa ngrasakake wayahe hebat sing wis kasebut. Ana akeh papan liyane kanggo nikmati srengenge surup, sampeyan duwe apa?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*