Tujuan plancongan romantis

Bruges plancongan Romantis

Salah sawijining papan sing ana ing pikirane bisa uga tujuan plancongan romantis sampurna. Amarga yen duwe perusahaan sing apik lan sawetara dina istirahat, mesthine bisa entuk sentuhan romantis sing digoleki. Nanging yen sampeyan ora duwe ide, dina iki kita bakal menehi sawetara detik.

Tujuan kanggo a plancongan romantis bisa macem-macem banget. Kita duwe sawetara sing cedhak lan liyane kanthi jarak sing relatif, sing ngidini kita nyenengi awake dhewe. Dadi, miturut pilihan sampeyan, sampeyan bisa milih siji utawa liyane. Mesthi wae, sampeyan bakal nemokake kabeh sing digoleki!

Tujuan plancongan romantis, Brasov

Brasov

Mungkin sampeyan ngarep-arep supaya kita bakal ndhisikake Paris. Amarga tanpa mangu-mangu, kita ngerti manawa iki minangka salah sawijining papan sing paling romantis ing donya. Nanging kadang, kita kudu mbukak pengalaman lan papan liyane sing uga kudu menehi kontribusi. Amarga alasan iki, kita wis lunga menyang Brasov ing Rumania. Kutha abad pertengahan, sing mesthi disenengi. Mung rong setengah jam saka Bukares, sampeyan bakal seneng tur ing wilayah kutha lawas. Sanajan ing sisih liya, sampeyan uga bisa ngulandara mlaku-mlaku, amarga diubengi alam lan gunung. Greja, lurung-lurung lan uga tembok Brasov minangka poin utama sing kudu dipikirake. Elinga yen mung 40 menit sampeyan duwe Kastil Bran.

Crita katresnan ditulis ing Verona

Loteng Juliet Verona

Yen mikir babagan tujuan plancongan romantis, kita ora bakal gagal nyebutake Verona. Amarga ing kene Crita Shakespeare babagan loro pemuda, Romeo lan Juliet, urip maneh. Jam setengah saka Venesia lan sisih lor Italia, kita nemokake situs liyane sing kudu dideleng. Saka Plaza Bra, sampeyan wis bisa ndeleng Balai Kota lan Istana Pengawal Besar sing diwiwiti wiwit abad kaping pitulas. Nanging uga, amfiteater Roma bakal narik kawigaten sampeyan. Sampeyan bakal mlaku ing sadawane dalan pejalan kaki ing jejere sing nyambung Plaza Bra karo Plaza de las Hierbas, lurung-lurung abad kaping XNUMX. Ing pungkasan sampeyan bisa ndeleng menara utawa Istana Maffei. Mesthi wae, sampeyan bakal tekan omah Romeo lan Juliet, amarga ora ana papan sing luwih penting tinimbang iki.

Mlaku-mlaku liwat Bruges

Bruges Belgia

Kanggo akhir minggu utawa istirahat sejenak, Bruges utawa Ghent minangka pilihan sing sampurna. Amarga maneh, sampeyan bakal mindhah sampeyan menyang jagad tengah abad kaping. Ing endi tembok, istana utawa alun-alun, nggawe sampeyan bali ing wektu. Mula, dheweke ngidini kita ngetik kabeh crita legendaris kasebut lan katresnan uga dadi tema utama. Mlaku liwat Taman Minnewater, Markt Square, Basilika Sang Suci utawa Muelle del Rosario minangka sawetara poin sing ora bisa dilalekake ing Bruges. Tanpa mangu-mangu, sampeyan bakal tresna maneh!

Cangas de Onís ing Asturias

Cangas de Onis

Amarga kadang kita mikir tujuan plancongan romantis sing adoh banget. Nanging kita pancen duwe kutha lan pojok sing luwih cedhak, sing bisa disetel karo anggaran. Iki kedadeyan saben-saben nyedhaki Cangas de Onís ing Asturias. Kang Jembatan Romawi isih dadi setelan sing paling apik kanggo sentuhan romantis. Kaya lurung-lurung lan sudhut liyane, tanpa lali munggah ing Tlaga Covadonga.

Venice

Kanal saka venice

Maneh, kita menyang Italia, ing sisih lor-lor supaya bisa ketemu karo Venesia. Tanpa mangu-mangu, dadi tujuan liyane kanggo plancongan romantis sing kita pikirake. Cacah nganggo siji warisan budaya sing sugih, kaya greja, istana lan alun-alun San Marcos. Bebarengan karo kanal lan jembatan kasebut, dheweke nggawe lingkungan sing ajaib, supaya bisa urip paling apik lan ora mesthi dadi pengalaman sing paling romantis karo pasangan sampeyan.

Algarve

Algarve

Sejatine akeh wong sing milih Lisbon, sing pancen nyengsemake, nanging Algarve wis milih salah sawijine paling wilayah wisata ing Portugal. Dadi, kanthi alesan bakal! Watesan karo Andalusia lan iklim Mediterania, bakal ndadekake musim panas dadi luwih panas, mula luwih becik nikmati ing wulan liya. Pemandangan alam uga pesisir minangka permata sing apik. Nanging sampeyan uga bisa bukak kotamadya sing beda-beda, sing bakal ngesanake.

Wina, salah sawijining ibukutha paling tuwa ing Eropa

Wina

La ibukutha AustriaIki uga bakal nyenengake kita kanthi sentuhan sing paling romantis. Wina mesthi kaget, amarga warisan seni, dadi salah sawijining ibukutha musik sing paling penting ing donya. Opera Wina lan Katedral wajib dideleng. Nalika pasamuwan-pasamuwan, kraton kaya Kekaisaran utawa Beldevere lan uga museum, bakal ngrampungake perjalanan romantis sing paling apik. Yen wektu sampeyan ngidini, sampeyan bakal luwih cedhak karo poin kaya Bratislava utawa Salzburg, sing uga bakal kaget banget.

Legenda para penyayang Teruel

Katedral Teruel

Maneh kita bali menyang wates kanggo ngrasakake lingkungan sing padha karo romantis. Legenda saka 'Penyayang Teruel' gawe papan iki dadi tujuan liyane kanggo plancongan romantis. Arsitektur gaya Mudejar, kanthi sentuhan Gothic, uga ndadekake kita lingkungan sing sampurna kanggo dikunjungi. Menara El Salvador, Mausoleum of the Lovers utawa Greja San Pedro, kalebu sawetara papan sing bisa dikunjungi.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*