Изабела

Бидејќи започнав да патувам на колеџ, сакам да ги споделувам своите искуства за да им помогнам на другите патници да најдат инспирација за следното незаборавно патување. Френсис Бејкон велеше дека „Патувањето е дел од образованието во младоста и дел од искуството во староста“ и секоја можност да патувам, повеќе се согласувам со неговите зборови. Патувањето го отвора умот и го храни духот. Сонува, учи, живее уникатни искуства. Да се ​​почувствува дека нема чудни земји и секогаш да се размислува за светот со нов изглед секој пат. Тоа е авантура што започнува со првиот чекор и треба да сфатите дека најдоброто патување во вашиот живот допрва претстои.