Луис Мартинез

Степен по шпанска филологија од Универзитетот во Овиедо. Страствени за патувања и пишување за прекрасните искуства што ни ги донесуваат. Сето ова со цел да ги споделиме и дека секој има релевантни информации за најубавите места на нашата планета. Значи, кога одите да ги посетите, ќе имате целосен водич за тоа што не можете да пропуштите.