Алберто Нозе

Писател кој сака патувања, уживам во решавањето на егзотични места како извор на инспирација, уметност или креативност. Познавањето на тие непознати места е прекрасна и незаборавна авантура, една од оние што ќе остават трага засекогаш.

Алберто Пиернас има напишано 108 статии од ноември 2016 година