марузен

Јас сум диплома и професор по социјална комуникација и сакам да патувам, да учам јапонски и да запознавам луѓе од целиот свет. Кога патувам пешачам многу, се губам насекаде и ги пробувам сите можни вкусови, бидејќи за мене, патувањето значи што е можно повеќе менување на сопствените навики. Светот е прекрасен и списокот на дестинации е бесконечен, но ако има место до кое не можам да стигнам, пристигнувам со пишување.