Anunciantes

Дали сте компанија на патнички сектор и дали сакате да рекламирате на Интернет? Потоа Апсолут Травел е она што го барате. Нашата мрежа за содржини ви нуди високо сегментирана поддршка за квалитет, така што вашата кампања ќе биде успешна.

Имаме блогови посветени на:

  • општо патување
  • градови на Шпанија
  • градови во светот
  • земји од светот
  • теми за патување: крстарења, летови, дестинации со плажи и море итн.

Ние работиме со главните формати на банери на пазарот - мегабанер, крадец на страници, Скај, ... - како и сите видови банери на richmedia или напредни интеграции. Контактирајте се со нас за да ги добиете сите можности и стапки на рекламирање.

Контактирајте нè