Kjennetegn på pandabjørnen, symbol på Kina

Panda bjørn

Hvis det er et sant dyr som identifiserer Kina, er det dyret pandabjørn. Vi har ved en annen anledning snakket om dragen, qilin eller phoenix, også dyresymboler i Kina, men på et symbolsk nivå. Pandaen eksisterer. Ennå.

Hva vet du om pandabjørn? Hva er i utryddelse? Det er lite, her er noen funksjoner og informasjon om denne elegante og milde svart-hvite bjørnen, så typisk for noen regioner i det gigantiske Kina:

  • I dag bor det under to tusen pandaer i verden, i fangenskap eller fangenskap. Det er nøyaktig 1864 registrerte og av dem bor mer enn 1300 i Sichuan.
  • Pandabjørner spiser bambus. denne planten representerer 99% av kostholdet, men de spiser også andre ting som frokostblandinger, forskjellige grønnsaker, noe søtsaker, kjøtt og frukt.
  • Hvis du vil unngå forstoppelse, spis bambus. Bambus er ren fiber så den pandabjørn de gjør avføring opptil 40 ganger om dagen.
  • Pandabjørnen er innfødt i Kina, og den første kjente i Vesten var kjent i 1869.
  • Hvert år betaler USA nærmere en million dollar for å leie Panda bjørner i dyreparker i forskjellige byer.
  • WWF (World Wildlife Found for Nature) valgte en pandabjørn som logo for enkelhet og kostnad ved utskrift: svart og hvitt ikke mer.
  • Den kvinnelige Panda er bare i forhold til hannen to eller tre dager i året, så noen ganger må mennesker gripe inn for å reprodusere dem.
  • De har haler og måler opptil 20 centimeter, selv om det er vanskelig å se ved første øyekast.
  • Når en baby Panda blir født i utlandet, blir den straks ført til Kina med FedEx-eskorte. Visste du?
  • Un Panda Den kan leve mellom 18 og 20 år i naturen og opptil 30 i fangenskap.
  • De spiser opptil 40 kilo mat per dag.

Innholdet i artikkelen følger våre prinsipper for redaksjonell etikk. Klikk på for å rapportere en feil her.

Bli den første til å kommentere

Legg igjen kommentaren

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

*

bool (sant)