Programa de festes de la Mare de Déu de Gràcia de Vila-Real 2013

Cartell de festes de la Mare de Déu de Gràcia a Vila-Real.

Retall de cartell de festes de la Mare de Déu de Gràcia a Vila-Real.

Vila-Real està en festes un any més, en honor a la Mare de Déu de Gràcia, i amb este motiu, des del divendres 30 d’agost fins al 8 de setembre ens han preparat tot un conjunt d’activitats, que tot seguit us deixem:

Divendres 30 d’agost de 2013
11:00h    A la Casa de la Festa, plaça de Mossén Ballester, 2, exposició de bonsais. Horari d’11.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.00 h. Fins al diumenge 1 de setembre. Organitza l´Escola Estudi de Bonsai Pascual Costa (Jardín Moyogi).
12:00h    A la plaça Major, presentació en societat dels renovats gegants Pasqualet, Marigracieta, Jaumet i Pinella. Ballaran la marxa dels gegants. Organitza AC El Trull, grup de dolçainers i tabaleters. Patrocina el departament de Tradicions.
13:00h    Obertura de la festa al jardí de Jaume I, amb volteig de campanes i descàrrega de coets.
13:15h   Inauguració de la 26a Fira de la Tapa, al jardí de Jaume I, organitzada per la Comissió de Penyes, amb la col•laboració de la Junta de Festes.
13:45h   Inauguració del Recinte de la Marxa a l’avinguda d’Europa.
16:00h   A la seu de l’associació de pensionistes i jubilats La Murà (ctra. Onda, 15), campionat de billar.
17:30h   Al carrer de Cervantes, 26, tallers de reciclatge artístic a càrrec de Contaclown i orxatada per a totes les persones assistents. Organitza la penya Tio Canya.
18:00h   Al carrer de Buenos Aires, festa electrònica amb Mansonn Jr. VS Saltimbang Kids, Dave Parson, Borja Bellés i Eixco (Soundglasses), Toni Luna i Fran Giménez. Organitza la penya …Del Rollo.
18:00h   A l’avinguda d’Europa, s/n, actuació dels DJ Smokin Times VS Waweekends. Organitza Skatebar.
18:00h   Eixida de la imatge de la Mare de Déu de Gràcia des de l’ermita.
18:30h   Eixida des de l’església Arxiprestal del clergat, associacions religioses, gegants, la reina i les dames, i autoritats.
18:30h   Al trinquet municipal Salvador Sagols, partida professional de pilota valenciana. Final del Trofeu Diputació, amb els jugadors El Soro i Javi contra Miguel i Javi. Organitza el
Club Pilotari Vila-real. Patrocina la Regidoria d’Esports.
18:45h   Al carrer de Blasco Ibáñez, concentració de penyes, entitats, veïns i veïnes per a participar en l’ofrena.
19:00h   Recepció de la Mare de Déu de Gràcia davant del col•legi Verge del Carme pel poble, les penyes, gegants, la reina i les dames, les autoritats i el clero. Tradicional traca i solta de coloms. Seguidament, processó fins a l’Arxiprestal, cant del Tota Pulchra, i benvinguda pel rector.
19:20h   Ofrena de flors a la Mare de Déu de Gràcia per les entitats ciutadanes, penyes, veïns i veïnes, pels carrers de l’Ermita, Doctor Font, Bayarri, Major Sant Jaume, plaça de la Vila, Comte Albay i Sant Roc fins a l’església Arxiprestal. Organitza la Comissió de Penyes. Col•labora la Junta de Festes. Després de l’ofrena es farà la missa i primer dia de la novena a la patrona, amb el cant de la Salve de la Coronació i els goigs. La novena serà tots els dies fins al dissabte dia 7, a les 19.30 h, a l’Arxiprestal, excepte el diumenge dia 1, que serà a les 18.30 h.
20:45h   Al balcó de l’Ajuntament, lliurament de la Clau de la Festa i, a continuació, Crida a la Festa a càrrec de Reyes Martí Miró.
21:00h   A la Fira de la Tapa, actuació dels cantautors vila-realencs André Alcalà i Fran Verdú. Patrocina Pal Events. Organitza la Comissió de Penyes.
21:30h   Al carrer de la Pietat, 20, inauguració del nou casal de la penya L’Esquella.
22:00h   A l’encreuament de la plaça del Llaurador amb el carrer de Sant Joaquim, nit de rock. Organitza Bar del Belga.
23:00h   A la plaça Major, XXVI Festival Internacional de Danses. Actuació dels grups: Danzares Latinoamericanos de Xile, PelePele de Swazilàndia, Hasder de la República de Xipre Nord, Meraklides de Grècia, i grup de danses El Raval de Vila-real (amb la Dansa del Pastor de Traiguera, Baix Maestrat). Organitza el grup de danses El Raval, patrocina la Regidoria de Cultura.
23:30h   Al carrer d’Artana, festa 25é aniversari amb discomòbil. Organitza la penya Xafa-rates.
23:30h   Al passeig de l’Estació, 2n festival musical. Organitzen les penyes L’Esvalot i Moixaina.
00:00h   Al carrer de Zumalacárregui, orquestra Alabama. Organitza la penya El Balconet.
00:00h   Al carrer de la Mare de Déu dels Desemparats, festa 10é aniversari. Organitza la penya
Ratonera.
00:00h   Al carrer de Cervantes, 26, correfoc pels carrers de la vila, a càrrec de la Diabòlica de Morvedre. Organitza la penya Tio Canya. Col•labora Diabòlica de Morvedre.
00:30h   Al carrer de Lluís Vives, 4, festa 10é aniversari amb Vicente Añó. Organitza la penya El Tifó.
02.00h   Al Recinte de la Marxa, discomòbil: Vila-real DJ Festival.
03:00h   Al carrer de Cervantes, 26, ressopa amb el Tio Canya, 3a macarronada solidària, els beneficis seran per subvencionar el banc de llibres de l’APA del col•legi Escultor Ortells, cada plat suposarà un Organitza la penya Tio Canya. Col•labora l’APA d’Escultor Ortells.

Dissabte 31 d’agost de 2013
06:30h    Al carrer de Benicarló, 42, 17é desdejuni popular. Organitza la penya Pocs i Bojos.
09:00h    Encierro de 6 bous cerrils pels carrers de Cervantes, Major Sant Doménec, Zumalacárregui, Salvador, Josep Ramon Batalla, amb final al recinte del corro, amb bous de la ramaderia Puerto de San Lorenzo. Patrocina la Junta de Festes i la Comissió de Penyes.
09:00h    Al parc de l’Arbre del Desmai, XVI Trofeu Mare de Déu de Gràcia de Petanca. A les 13.00 h serà el lliurament de premis. Organitza AV Barri de l’Hospital. Col•laboren la Regidoria de Participació Ciutadana i Mc Donald’s Vila-real.
10:00h    Al recinte de la vila, exhibició d’1 bou de la ramaderia Puerto de San Lorenzo. Patrocina la Junta de Festes i la Comissió de Penyes.
10.30h    Als carrers de la Sang i de Colom, III Mostra d’Artesania. Artesans del nord valencià, a la qual s’uniran a la vesprada els grups participants en el XXVI Festival Internacional de Danses. Organitza el grup de danses El Raval i patrocina l’Il•lm. Ajuntament de Vila-real. Horari: de 10.30 a 20.00 hores.
11:00h    A la plaça de la Vila i al carrer Major Sant Jaume, tallers de jocs populars dels països participants en el Festival de Danses.
11:00h    A la Casa de la Festa, plaça de Mossén Ballester, 2, activitats dels alumnes de l’exposició de bonsais. Taller pràctic. Horari d’11.00 a 14.00 i de 17:00 a 20.00 h. Organitza l’Escola Estudi de Bonsai Pascual Costa (Jardín Moyogi).
12:00h    Al pati del Casal de Festes (camí de Betxí), 69é Concurs de paelles per a penyes. Organitza la Junta de Festes i patrocina la Fundació Caixa Rural Vila-real i Mercat Central. Amb la col•laboració de la Comissió de Penyes.
14:00h    Al Casal de Festes, 26é Dinar de penyes. Organitza la Junta de Festes i patrocina la Fundació Caixa Rural Vila-real i Mercat Central. Amb la col•laboració de la Comissió de Penyes.
14:00h    Al restaurant Els XIII, dinar de germanor, a continuació a la seu de l’associació ball amb orquestra. Organitza l’associació de pensionistes i jubilats El Prado.
14:00h    Al carrer de Cervantes, 26, 1r dinar de germanor. Organitza la penya Tio Canya i l’associació cultural El Trull.
15:30h    A l’església arxiprestal Sant Jaume, noveneta de les dones a la Mare de Déu de Gràcia. Continuarà cada dia fins al diumenge dia 8.
16:00h    Al carrer de Cervantes, 26, 2a edició Premis Tio Canya atorgat a l’associació de dolçaina i tabal El Trull de Vila-real per complir 25 anys de la seua dedicació a la música popular valenciana, i mostra musical de dolçaina i tabal. Organitza la penya Tio Canya. Col•labora l’associació cultural El Trull.
17:00h    Al CEAM, ball inaugural de festes patrocinat per la Junta de Festes.
17:30h    A la plaça Major, escacs al carrer. Organitza el Club d’Escacs Vila-real i patrocina la Regidoria d’Esports.
17:30h    Al recinte de la vila, anem al bou, cercavila pels carrers de la vila amb xaranga. Organitza la penya Fem Festa.
18:00h    Bou per la vila, amb bous de la ramaderia Puerto de San Lorenzo. Patrocina la Junta de Festes i la Comissió de Penyes.
18:00h    Obertura d’exposicions:

  • Els Lluïsos, fins al 8 de setembre, de 19.00 a 21.00 h. Cristian Reverter. Pintura a l’oli.
  • El Convent, espai d’art (carrer de l’Hospital, 5): Exposició de pintura d’Arturo Doñate amb el títol “Arturo Doñate Gimeno”.
  • Museu de la Ciutat Casa de Polo: Exposició “XXV anys del Trull”. La dolça eina de la nostra festa. Organitza AC El Trull.
  • Casa de l’Oli: 20a Mostra del concurs de fotografies “El món del parany”. Organitzen la penya L’Embolic i l’associació de paranyers Apaval.
  • Comunitat de Regants, av. La Murà, núm. 9 (sala d’actes): José M. Muñoz Serrano    olis
  • A les sales d’exposicions de la Caixa Rural: Jaume Queralt, Juani López Sáez, Ramón Manrique Pesudo, Alejandro Martínez Benet i Rosa Concepción Franc Remolar.

21:30h    Al Jardín Alaska, sopar, i a partir de les 23.00 hores, balls de saló i ritmes llatins. Organitza el club de ball esportiu Carisma Vila-real.
22:00h    Al carrer de la Bodega, 5, (al costat del c/Cova Santa), concurs de rumbes i degustació d’empedrat flamenc. Amenitzat per cantaors acompanyats a la guitarra per Lucas Miquel. Organitza Tertulia Flamenca de la Plana.
22:30h    A la plaça Major, III Festival Nacional de Balls de Saló, Artístic i Esportiu Ciutat de Vila-real. Organitza club de ball esportiu Azahar. Patrocina la Junta de Festes.
22:30h    Al parc de la Panderola, concert de rock amb els grups Sin versos en la lengua, Goma 2, Ministerio de Interior i Sónic Danger. Patrocina bar Panderola.
22:30h    Al carrer de Buenos Aires, festa paxanga amb Fran Giménez. Organitza la penya …Del Rollo.
23:00h    A l’Auditori Municipal, XXVI Festival Internacional de Danses, actuació dels grups Danzares Latinoamericanos de Xile i PelePele de Swazilàndia. Organitza el grup de danses El Raval, patrocina la Regidoria de Cultura.
23:00h    Al Recinte de la Marxa, Festival de grups locals amb Seasons, Ninety Million Merits,
Speed Bullet, Son con sabor i Muguen zero. Organitza la Regidoria de Joventut. A continuació Electro Young Festival, amb música electrònica, House, Dance, Dubstep i Trance, amb els DJ Da Beat i Álex Rebase.
23:00h    Al carrer de Pasqual Font de Mora, 44, festa rumbera de l’associació Sueños de Andalucía.
23:00h    A la Fira de la Tapa, pantalla gegant per veure el partit de futbol Osasuna-Villarreal. Patrocina Villarreal CF SAD, Agrupació de Penyes del Villarreal CF i Pal Events. Organitza la Comissió de Penyes.
23:30h    Bou embolat, amb 2 bous de la ramaderia Puerto de San Lorenzo i amb embolada al carrer de Josep Ramon Batalla, a l’encreuament amb el Raval del Carme. Patrocina la Junta de Festes i la Comissió de Penyes.
23:30h    Al carrer del Pintor Gimeno Barón, 2, festival de música electrònica Guettocidi 2.0. Organitza la penya El Guetto. Col•labora Pal Events.
23:45h    Al carrer de l’Hospital, 20, Bequelló Party amb DJ Roca, Fran Ibáñez, DJ David Monferrer i Nebher DJ. Organitza la penya Bequelló.
23:45h    Al carrer del Molí, 4, festa “aquelles festes dels ‘90” a càrrec de BPM Disco so i llum. Organitza la penya Mustafà.
23:45h    Al carrer de Torrehermosa, 5é aniversari, amenitzat amb discomòbil i gran festa de l’escuma. Organitza la penya Borratxo l’Últim.
00:00h    Al carrer d’Artana, festa 25é aniversari amb DJ Fran McClane. Organitza la penya Xafa-rates.
00:00h    Al carrer de la Soledat, discomòbil a càrrec d’Eventos Pro Music. Organitza la penya Samfaina.
00:00h    Al carrer del Rei En Jaume, 5a edició festa petarda, discomòbil amb l’actuació de DJ Palmito. Organitza la penya Postiguet.
00:00h    Al carrer dels Infants, al costat de la plaça Dos de Maig, I Festival paxanhouse amb els DJ de Gross Beat Records. Organitza la penya Desquici. Col•labora Rótulos Vila-real i Novoa Seguros.
00:00h    Al carrer de les Creus Velles, discomòbil amb DJ Edgar Valera. Organitza la penya Desvari.
01:15h    Al carrer de l’Ecce Homo, carajillada popular. Organitza la penya El Sifó

Diumenge 1 de setembre de 2013
08:00h      Diana a càrrec de la colla de dolçainers i tabaleters El Trull de Vila-real pels carrers de la ciutat.
09:00h    En el circuit urbà c/Sant Pasqual, pl. Sant Pasqual, carrers Santa Clara, Mare de Déu de Gràcia i Bayarri, carrera ciclista d’escoles ciclistes II Memorial Jofre Grau. Organitza Club Ciclista C. Llorens. Patrocina la Regidoria d’Esports.
10:00h    A la plaça Major, XIII Concentració de SEAT 600, motos i cotxes clàssics. Tot seguit, desfilada pels carrers: plaça Major, Comte Albay, Comunió, V. Sanchiz, J.B. Llorens, av. Riu Ebre, av. Francesc Tàrrega, av. La Murà, av. Pius XII, av. Itàlia, av. Matilde Salvador, av. Portugal, av. Europa, av. França, av. Cedre, av. La Murà, Ramón y Cajal i plaça Major. Organitza associació cultural Socarrats.
11:00h    A la plaça de la Vila, IX Exhibició de gossos raters. Organitza l’associació Gos Rater de Vila-real.
13:00h    A la plaça Major, lliurament dels premis de la XIII Concentració de SEAT 600, motos i cotxes clàssics. Organitza associació cultural Socarrats.
14.00h    Mascletada a la plaça de la Panderola, a càrrec de la pirotècnia Martí.
16:00h    Al bar Consolació, 6é campionat de guinyot. Inscripció: 20 €. Organitza la penya L’Esclafit. Col•labora bar Consolació.
18:30h    A l’església Arxiprestal, novena a la Mare de Déu de Gràcia.
19:00h    A l’església Arxiprestal, missa solemne en honor a la patrona de la ciutat, la Mare de Déu de Gràcia, amb l’assistència de la reina i dames de la ciutat i autoritats, i amb la Coral Sant Jaume. A continuació, processó.
19:00h    A l’Espai Jove, el grup Black Shuck presentarà el seu primer videoclip Invasión 2.0.
21:00h    A la Fira de la Tapa, DJ patrocinat per Gossip i Pal Events. Organitza la Comissió de Penyes.
22:00h     A la plaça del Llaurador, actuació de Silencio a Voces. Organitza la Junta de Festes.
22:30h    Cloenda del XXVI Festival Internacional de Danses a la plaça Major, amb la participació dels grups Danzares Latinoamericanos de Xile, PelePele de Swazilàndia, Hasder de la República de Xipre Nord, Meraklides de Grècia, i grup de danses El Raval de Vila-real. Organitza el grup de danses El Raval, patrocina la Regidoria de Cultura.
23:30h     A la plaça del Llaurador, actuació d’Efecto Pasillo. Organitza la Junta de Festes.
02:30h    Al carrer de l’Exèrcit, 3, 4a degustació de creïlles fregides. Organitza la penya Fem Festa.

Dilluns 2 de setembre de 2013
10:00h    A la plaça Major, Jugant, jugant, activitats per als menuts, amb un parc infantil. Organitza Animatemps i la Junta de Festes.
11:00h    Pujada al campanar. Horari d’11.00 a 13.00 i de 17.00 a 19.00 h, amb exposició a la Casa Abadia. Organitza la Junta de Festes.
18:00h    Vaques a la zona de cadafals, a càrrec de la ramaderia Faet. Patrocinades per la Junta de Festes.
18.00h    A la casa social de la congregació, inauguració de l’exposició d’enagües. Romandrà oberta del 2 al 8 de setembre de 18.30 a 20.30 hores. Organitza la congregació de Filles de Maria Immaculada. Patrocina el departament de Tradicions.
19:00h    A la placeta de l’església Arxiprestal, II Trobada de Gràcies. Organitza la Junta de Festes. Col•labora la Comissió de Penyes. Patrocina Preventec.
19:30h    Al carrer de Lluís Vives, 9, VI Tast de vins de les terres de Castelló a càrrec del celler Viña Viver Sanjuán de Viver (Alt Palància). Organitza la penya L’Embolic.
20:00h    El grup de xancuts amb patins Chiminiguagua de Colòmbia amenitzaran els carrers de la vila.
21.00h     A l’avinguda d’Europa, s/n, xulla de pa i porta. Organitza Skatebar.
21:00h    A la seu de l’associació de pensionistes i jubilats La Murà, sopar de pa i porta amb xulla. Tot seguit ball amb orquestra per als socis. Patrocina la Junta de Festes.
21:00h    A la seu de l’associació de pensionistes i jubilats El Prado, sopar de xulla, tot seguit ball amb orquestra, patrocinat per la Junta de Festes de Vila-real.
21:00h    Al CEAM, sopar de la xulla i ball.
22:00h    Tradicional xulla pels carrers de la ciutat.
00:00h    A la plaça Major, nit de la xulla. Actuació de l’orquestra Jamaica Show. Patrocina la Junta de Festes.
00:00h    Al carrer Major Sant Doménec, 27, festa 1r aniversari a càrrec de D1ez FM. Organitza la penya Xafarrup.
00:00h    Al carrer de Zumalacárregui, 2a discomòbil 5é aniversari. Organitza la penya Xorles en Borles.
00:00h    Al carrer del Taronger, 21, discomòbil. Organitza la penya Curdellat.

Dimarts 3 de setembre de 2013
09:00h    Encierro de 6 bous cerrils pels carrers de Cervantes, Major Sant Doménec, Zumalacárregui, Salvador, Josep Ramon Batalla, amb final al recinte del corro, amb bous de la ramaderia José Luis Pereda. Patrocinen les associacions taurines Guarismo 9 i José Maria Manzanares.
10:00h    Al recinte de cadafals, exhibició d’un bou de la ramaderia José Luis Pereda. Patrocinen les associacions taurines Guarismo 9 i José Maria Manzanares.
11:00h    A la plaça Major, Campanya de sensibilització i mentalització al medi urbà amb activitats diferents per a majors i xiquets, amb l’objectiu de conscienciar la ciutadania de la importància d’una ciutat accessible. Organitzada per l’associació ACUDIM.
11:00h    Al Recinte de la Marxa, Jugant, jugant, activitats per als menuts, amb jocs esportius, populars i tradicionals: futbol, hoquei, voleibol, sambori, corda, cadires, la trompa, els 4 cantons, el mocador, jocs de relleus, saltacavalls, carretilles, paracaigudes… Organitza Animatemps i la Junta de Festes.
13:30h    Al Casal de Festes, festa de la 3a edat, amb paella monumental i, tot seguit, ball amb orquestra. Patrocina la Junta de Festes i Marina d’Or.
17:00h    Al Recinte de la Marxa, Jugant, jugant, activitats per als menuts, amb jocs esportius, populars i tradicionals. Organitza Animatemps i la Junta de Festes.
18:00h    A la sala d’actes de la Caixa Rural, concert de la Societat de Música Acadèmica de Vila-real i la Fundació Caixa Rural Vila-real.
18:00h    Bou per la vila, amb bous de la ramaderia José Luis Pereda, patrocinats per les associacions taurines Guarismo 9 i José Maria Manzanares, i el bou núm. 56, de nom
Relatero, guarisme 8 de la ramaderia Núñez del Cuvillo. Patrocina l’associació taurina 1 Bou +.
19:00h    A l’avinguda d’Europa, s/n, exhibició de l’Skate Club Skate Snow Revolution Vila-real. Organitza Skatebar.
19:30h    A la plaça Major, pedaleja a la vila: Marató de Cicle a benefici de Creu Roja, a càrrec del gimnàs Actual Gim. Amb 5 instructors, DJ en directe, massatges i molt més prèvia inscripció al gimnàs Actual Gim de 10 €. Patrocina Actual Gim, Xpertfit, DJ Roberto Galán, Colinas Soluciones en Aluminio i Pvc, F&H Fitness, Quiromassatges Iván Vilanova i Ma. José Traver i Preventec. Organitza la Junta de Festes i col•labora la Regidoria d’Esports.
21:00h    Al Recinte de la Marxa, sopar de germanor per a veïns i veïnes de Vila-real. Col•laboren les associacions de veïns. Organitza la Junta de Festes. Patrocina la Regidoria de Participació Ciutadana.
Tot seguit, actuació de l’orquestra Atlantic. Organitza la Junta de Festes. Patrocina la Regidoria de Participació Ciutadana.
21:00h    A la Fira de la Tapa, monòlegs de Pablo de los Reyes. Patrocina Café Tertulia L’Antic i Pal Events. Organitza la Comissió de Penyes.
23:00h    A la plaça de la Vila, especial audiovisual dels grups espanyols més destacats dels 60 fins a l’actualitat. L’ordre serà: 23.00 h grups dels 60. Després, dels 70, 80… fins avui).
23:30h    Bou embolat amb un bou de la ramaderia José Luis Pereda i el de la ramaderia Núñez del Cuvillo, i amb embolada al carrer de Josep Ramon Batalla, a l’encreuament amb el Raval del Carme. Patrocinen les associacions taurines Guarismo 9, José Maria Manzanares i 1 BOU +.

Dimecres 4 de setembre de 2013
11:00h    A la plaça del Llaurador, Jugant, jugant, activitats per als menuts, amb un parc infantil. Organitza Animatemps i la Junta de Festes.
14:30h    Al restaurant Jardín Alaska, dinar de germanor, i seguidament ball patrocinat pel Consell d’Usuaris del CEAM.
16:00h    Al carrer de l’Exèrcit, 3, 2n Afternoon party fins a l’hora de bou. Organitza la penya Fem Festa.
17:00h    A la plaça del Llaurador, Jugant, jugant, activitats per als menuts, amb un parc infantil. Organitza Animatemps i la Junta de Festes.
17:30h    Al carrer de l’Exèrcit, 3, 2n berenar popular. Organitza la penya Fem Festa.
18:00h    Bou per la vila, amb el bou núm 56, de nom Informador, guarisme 9 de la ramaderia Yerbabuena, patrocinat per l’associació taurina Bou de Sant Pasqual, i el bou núm. 74, de nom Jaranero, guarisme 9 de la ramaderia Yerbabuena, patrocinat per l’associació taurina Els Joves.
19:00h    A l’avinguda d’Europa, s/n, degustació de montadito + beguda. Organitza Skatebar.
19:00h    Al carrer del Bisbe Rocamora, 62, 7é bingo i porrat popular amb regals per als premiats. Organitza la penya El Garbonet.
19:00h    Al carrer del Pintor Gimeno Barón, 2, 3r concurs de beure cervesa amb embut. Inscripció: 1 €. Organitza la penya El Guetto.
19:30h    Al Recinte de la Marxa, exhibició de zumba. Patrocina gimnàs Inlínia.
20:00h    Al carrer de Cervantes, 26, clotxinada popular. Organitza la penya Tio Canya.
21:00h    A la Fira de la Tapa, actuació de DJ. Patrocina Pal Events. Organitza la Comissió de Penyes.
21:30h    Al carrer de Pasqual Font de Mora, 44, inauguració oficial de la seu de l’associació Sueños de Andalucía i actuació del cor Aroma del Rocío de la Llosa i el propi.
23:00h    Encierro de 6 bous embolats, de la ramaderia Mansilla, patrocinats per l’associació taurina Amics del Bou.A continuació embolada dels bous de la vesprada al carrer de Josep Ramon Batalla a l’encreuament amb el Raval del Carme. Patrocinen les associacions taurines Bou de Sant Pasqual i Els Joves.
23:00h    Al carrer de Cervantes, 26, karaoke. Organitza la penya Tio Canya.
23:15h    A la plaça Major, actuació musical de Merche. Patrocina la Junta de Festes.
00:00h    Al carrer de Cervantes, 26, anem als empedrats en cercavila de dolçaines i tabals fins el Casal de Festes. Organitza la penya Tio Canya.
01:00h    Al Casal de Festes, repartiment dels lots de menjar per al Concurs d’empedrats. Organitza la Junta de Festes i col•labora la Comissió de Penyes.
01:30h    Al Casal de Festes, 20é Concurs d’empedrats per a penyes. Tot seguit, discomòbil
patrocinada per Pal Events i Gossip. Organitza la Junta de Festes i col•labora la Comissió de Penyes.

Dijous 5 de setembre de 2013
10:00h    A la plaça Major, activitats amb patins: hoquei 3, circuits, classes d’iniciació… Organitza Club Patí Ciutat de Vila-real. Patrocina la Regidoria d’Esports.
11:00h    Al Recinte de la Marxa, Jugant, jugant, activitats per als menuts, amb jocs esportius, populars i tradicionals: futbol, hoquei, voleibol, sambori, corda, cadires, la trompa, els 4 cantons, el mocador, jocs de relleus, saltacavalls, carretilles, paracaigudes… Organitza Animatemps i la Junta de Festes.
11.00h    Als cines Sucre, dia del cine. Totes les exhibicions a 3 €. Projeccions a la vesprada a les 17.00, 19.30 i 22.00 h.
14:00h    Al restaurant Menfis, dinar de germanor de l’associació de pensionistes i jubilats La Murà.
16.00h    Al carrer del Cardenal Tarancón, dia de portes obertes al centre de dia de malalts d’Alzheimer Molí la Vila. Fins a les 19.00 h.
16:30h    Al carrer de Lluís Vives, 4, festa infantil a càrrec d’Animatemps Vila-real.Organitza la penya El Tifó.
17:00h    Al Recinte de la Marxa, Jugant, jugant, activitats per als menuts, amb jocs esportius, populars i tradicionals. Organitza Animatemps i la Junta de Festes.
18:00h    A la seu de l’associació de pensionistes i jubilats La Murà, ball amb orquestra.
18:00h    A la seu de l’associació de pensionistes i jubilats El Prado, berenar per als socis. Tot seguit ball amb orquestra.
18:00h    Vaques a la zona de cadafals, a càrrec de la ramaderia Germán Vidal. Patrocinades per la Junta de Festes.
19:00h    A la plaça Major, Moda al carrer, desfilada de models. Patrocina B.R. Asociados AXA, SL i hi col•laboren Moda Íntima Vedi, Cànem Moda Jove, Texas home, Texas dona, Besa Principesa, Antony Morato,
El Cantonet de M. Pilar, Gloria Miró Estilistas, Rosa Miró Esteticien, la Regidoria de Comerç i Foment Econòmic i la Junta de Festes.
19:00h    A l’avinguda d’Europa, s/n, degustació de menjar colombià (beguda + tapa). Organitza
Skatebar.
19:00h    Al carrer de Cervantes, 26, conferència a càrrec de Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) on tractarem la dació en pagament. Organitza la penya Tio Canya. Col•labora Plataforma d’Afectats per la Hipoteca.
19:15h    A la sala d’actes de la Caixa Rural, presentació de la revista número 50 del Centre Excursionista de Vila-real i del llibre Del Balaïtous a la Pica d’Estats pel seu autor Josep Antoni Martín Clarós, protagonista de l’odissea d’haver aconseguit pujar 212 pics de més de 3.000 metres dels Pirineus, en solitari i en només 40 dies, una proesa a escala mundial. Organitza Centre Excursionista de Vila-real. Patrocina la Regidoria d’Esports.
20:00h    A la Fira de la Tapa, actuació del grup The Sigmunds. Patrocina Pal Events. Organitza la Comissió de Penyes.
20:30h    A la plaça de la Vila, ARRELS, VII Mostra de cultura i tradicions populars, ball de plaça, organitzat pel grup de danses El Raval.
22:00h    Al Recinte de la Marxa, 22a nit de penyes amb tombet de bou. Organitza la Junta de Festes amb la col•laboració de la Comissió de Penyes.
22:00h    Al carrer de la Bodega, 5, (al costat del c/Cova Santa), concurs de ballaores de flamenc i degustació de montaditos flamencos. Inscripcions en la seu. Organitza Tertulia Flamenca de la Plana.
22:30h    A l’Auditori Municipal, teatre a càrrec del grup de teatre Tabola amb la representació dels sainets valencians De tot té la culpa el Pichi, de Paco Comes, i l´Afició, de José Peris Celda.
23:00h    Al Recinte de la Marxa, actuació de l’orquestra Crash. Tot seguit discomòbil patrocinada per discoteca Gossip. Organitza la Junta de Festes amb la col•laboració de la Comissió de Penyes.

Divendres 6 de setembre de 2013
11:00h    A la plaça de la Maiorasga, Jugant, jugant, activitats per als menuts, amb un parc infantil. Organitza Animatemps i la Junta de Festes.
12:00h    Al carrer Major Sant Doménec, dinar de xics Nabos Party. Inscripció: 20 €. Organitza la penya Xafarrup.
13:00h    Vaques a la zona de cadafals, a càrrec de la ramaderia La Espuela. Patrocinades per la
Junta de Festes.
16:30h    Al carrer dels Infants, cercavila pels carrers del poble amb la xaranga Va-Ka-Len-Ta. Organitza la penya Desquici.
17:00h    A la plaça de la Maiorasga, Jugant, jugant, activitats per als menuts, amb un parc infantil. Organitza Animatemps i la Junta de Festes.
17:00h    Al CEAM, carrer de Gamboa, ball de disc.
18:00h    Al jardí de Jaume I, classe magistral de cubbà. Organitza la penya Xerinola.
18:00h    Al carrer de Lluís Vives, 20, xocolatada popular, festa de disfresses infantil i castell inflable. Organitza la penya L’Esclafit.
18:00h    Vaques a la zona de cadafals, a càrrec de la ramaderia Fernando Machancoses. Patrocinades per la Junta de Festes.
18:30h    Al trinquet municipal Salvador Sagols, partida professional de pilota valenciana, amb els jugadors Genovés II i Félix contra Álvaro i Dani. Organitza el Club Pilotari Vila-real. Patrocina la Regidoria d’Espots.
19:00 h    Campanya d’aliments solidaris. Inici de la recollida d’aliments i donatius solidaris a càrrec de Càritas als porxes de la Fundació Caixa Rural, a la plaça Major. Col•labora la Fundació Caixa Rural Vila-real. Organitza la Junta de Festes i la Comissió de Penyes.
19:00h    A l’Auditori, concert de violí i piano. Organitza l’associació Filharmònica de Vila-real.
19:00h    A les pistes del club, VI Open pàdel Auto-real (proves classificatòries). Organitza el Club de Tennis Vila-real. Patrocina la Regidoria d’Esports.
19:30h    A l’església Arxiprestal, en acabar la missa i la novena, serenata a la Mare de Déu de Gràcia a càrrec dels Dolçainers i Tabaleters de Castelló. Organitza la congregació de Filles de Maria Immaculada.
20:00h    A l’avinguda d’Europa, s/n, papa rumba salsa party. Organitza Skatebar.
20:30h    A la Casa dels Mundina, lliurament de trofeus dels Jocs Esportius Locals d’Hivern 2012-2013 i d’Estiu 2013. Organitza el Servei Municipal d’Esports. Patrocina la Regidoria d’Esports.
21:00h    A la Fira de la Tapa, actuació de Rumbologia. Patrocina Pal Events. Organitza la Comissió de Penyes.
22:00h    A la plaça Major, 25é Macrosopar i 5é de disfresses per a penyes. Patrocina la
Fundació Caixa Rural Vila-real. Organitza la Junta de Festes i col•labora la Comissió de Penyes. Tot seguit, discomòbil Gross Beat Fest.
22:00h    Al carrer del Salvador, discomòbil. Organitzen les penyes Beu i Fuig i El Makarró.
22:30h    Al carrer de Buenos Aires, festa paxanga. Organitza la penya …Del Rollo.
23:30h    Al carrer de Cervantes, 26, 5é concert de grups locals amb l’actuació de Los Dalton, Ninety Million i Una Hamburguesa d’1 €, per favor. Organitza la penya Tio Canya.
23:30h    Al carrer de la Torre Motxa, festa Galisifori amb l’actuació de DJ Palmito i DJ Esteban Tena. Organitza la penya Galifardeu.
23:45h    Al carrer del Molí, 4, festa remember actual a càrrec de DJ Roberto Bustos. Organitza la penya Mustafà.
00:00h    Al carrer de la Pietat, 20, festival de playbacks Memorial Juanjo García. Organitza la penya L’Esquella.
00:00h    Al raval del Carme, 4a festa música de penyes. Organitzen les penyes L’Abellot, El Mosset i Pata Negra.
00:00h    Al carrer de Lluís Vives, 20, festa de disfresses amb discomòbil a càrrec de DJ Fran Reembeer. Organitza la penya L’Esclafit.
00:00h    Al carrer de Zumalacárregui, discomòbil. Organitza la penya El Balconet.
01:00h     Vaques enfundades a la zona de cadafals, a càrrec de la ramaderia El Mijares. Patrocina l’associació taurina Guarismo 9.
02:00h    Al Recinte de la Marxa, VESGITATFESTIVAL. Organitza la Comissió de Penyes.
03:30h    A la plaça Major, eixida de la xaranga per anar al VESGITATFESTIVAL. Organitza la Comissió de Penyes.

Dissabte 7 de setembre de 2013
08:00h    Encierro pel recinte de la vila, amb bestiar de la ramaderia Germán Vidal. Patrocina la Junta de Festes.
09:00h    A la plaça de la Vila, Dia de la foto, organitzat per l’associació fotogràfica Sarthou Carreres.
10:00h    A la plaça de Mossén Ballester, VI Concentració de màquines de raure. Tot seguit,
desfilada pels carrers: plaça de Mossén Ballester, Ramón y Cajal, av. Pius XII, Josep Ramon Batalla, Vicent Sanchiz, Ermita, Almassora, Vicent Amorós, Joan Baptista Llorens, av. Riu Ebre, av. Francesc Tàrrega, av. La Murà, Ramon y Cajal i plaça Major. Organitza la penya Cèltic Submarí.
11:00h    A les pistes del club, VI Open pàdel Auto-real (semifinals). Organitza Club de Tennis Vila-real. Patrocina la Regidoria d’Esports.
11:00h    Al carrer de la Indústria, 3, taller de tai-txi. Organitza el Club de Wushu/Kung-Fu Tradicional de Vila-real i patrocina la Regidoria d’Esports.
11:00h    A l’avinguda d’Europa, s/n, carrera d’obstacles en circuit tancat amb bicicletes de pinyó fix, i exposició de bicicletes restaurades i personalitzades a càrrec de Morral Park. Organitza Skatebar.
12:30h    Al carrer de la Indústria, 3, trance relax (relaxació guiada). Places limitades, inscripcions en el club. Organitza el Club de Wushu/Kung-FuTradicional de Vila-real. Cal portar tovallola o manta, estoreta i roba còmoda. Patrocina la Regidoria d’Esports.
13:00h    Al carrer de la Serra d’Irta, II Macrodinar de penyes, amb discomòbil Pal Events amb l’actuació dels DJ Emi lio de la penya Trabubus, DJ Juanjo de la penya L’Abaetjo, DJ Roberto Galán de la penya Rabassuts i DJ Luisen de la penya Fem Festa. Organitza la Junta de Festes i col•labora la Comissió de Penyes.
15:00h    A la pista de patinatge de la Maiorasga, II Trofeu hoquei en línia Festes Mare de Déu de Gràcia. Organitza Club Patí Ciutat de Vila-real. Patrocina la Regidoria d’Esports.
16:00h    Al camp de futbol de Flors, III i IV proves d’agility Ciutat de Vila-real. Organitza Club d’Agility Vila-real. Patrocina la Regidoria d’Esports.
17:00h    Al CEAM, ball en viu. Patrocinat pel consell d’usuaris.
17:30h    Al carrer de la Indústria, 3, sessió de cine marcial. Places limitades, inscripcions en el club. Organitza el Club de Wushu/Kung-Fu Tradicional de Vila-real i patrocina la Regidoria d’Esports.
18:00h    Bou per la vila, amb el bou núm. 38 de nom Arrojado, guarisme 8 de la ramaderia Torreherberos, el bou núm. 20 de nom Cautivador, guarisme 9 de la ramaderia Torrehandilla. Patrocinats per la Junta de Festes i la Comissió de Penyes.
18:30h    Al pavelló Bancaixa, partit de la lliga valenciana de bàsquet entre el Coarce EB Vila-real i el Colores Cerámicos Onda.
19:30h    Últim dia de la novena a la Mare de Déu de Gràcia, a l’església Arxiprestal.
20:30h    A l’església Arxiprestal, concert a dos orgues a càrrec de Vicent Flich, Enrique Polo i Augusto Belau.
21:00h    Al Jardín Alaska, sopar, i a partir de les 23.00 hores, balls de saló i ritmes llatins. Organitza club de ball esportiu Carisma Vila-real.
22:30h    Al carrer de Buenos Aires, festa paxanga. Organitza la penya …Del Rollo.
23:00h    A la plaça Major, actuació de l’orquestra Avenida Sur. Patrocina la Junta de Festes.
23:30h    Bou embolat amb 2 dels bous de la vesprada i embolades al carrer de Josep Ramon Batalla, a l’encreuament amb el Raval del Carmen Patrocinats per la Junta de Festes i la Comissió de Penyes.
23:30h    Al parc de la Panderola (carrer del Comte de Ribagorça, 7) nit andalusa a càrrec del grup rociero Jacaranda. Organitza l’AC Flamenca Andalusa de Vila-real.
23:45h    Al carrer de l’Hospital, 20, 2a festa de l’escuma amb el DJ convidat Pablo Felip des de D1ez Fm, DJ Roca, Fran Ibáñez, DJ David Monferrer i Nebher DJ. Organitza la penya Bequelló.
00:00h    Al carrer de la Soledat, festa a càrrec de DJ Palmito. Organitza la penya Samfaina.
02:00h    Al Recinte de la Marxa, macrodiscomòbil.

Diumenge 8 de setembre de 2013
08:00h    Desmuntatge de cadafals.
09:00h    Al camp de futbol de Flors, III i IV Proves d’agility Ciutat de Vila-real. Organitza Club d’Agility Vila-real. Patrocina la Regidoria d’Esports.
10:00h    A l’Espai Jove, VIII Campionat d’escacs Ciutat de Vila-real. Organitza el Club d’Escacs Vila-real. Patrocina la Regidoria d’Esports.
11:00h    A les pistes del club, VI Open pàdel Auto-real (finals). Organitza Club de Tennis Vila-real. Patrocina la Regidoria d’Esports.
11:00h    Al carrer de la Indústria, 3, taller de defensa personal. Organitza el Club de Wushu/Kung-Fu Tradicional de Vila-real i patrocina la Regidoria d’Esports.
12:00h    Ruta Barítima pel bar Milagros, restaurant Navarro i concentració final al Recinte de la Marxa. Informació als llocs ressenyats. Preu tiquet 10 €.
17:00h    Ofrena de flors a la Mare de Déu de Gràcia a l’església Arxiprestal, realitzada per la reina i dames de la ciutat. A continuació, processó de retorn de la imatge de la patrona fins a l’ermita.
17:00h    Al CEAM, exhibició de mantons de Manila i ball. Patrocina la Junta de Festes.
18:00h    A la sala d’actes de la Caixa Rural, concert de la Societat de Música Acadèmica de Vila-real i la Fundació Caixa Rural Vila-real.
19:45h    A la plaça Major, actuació de Los Diablos. Patrocina la Junta de Festes.
23:00h    Traca final de festes, des del temple de Sant Pasqual fins a l’Ajuntament. A continuació, correfocs a càrrec de la Diabòlica de Morvedre i de la xaranga Va-ka-len-ta, per l’itinerari següent: plaça Major i carrers Comte Albay, Comunió, Penitència, Vilavella, av. Itàlia, Sant Manuel, Pasqual Font de Mora, fins al parc d’Alaplana.
00:00 h    Al parc d’Alaplana (carrers Sant Manuel/Pasqual Font de Mora), castell final de festes a càrrec de la pirotècnia Martí, patrocinat per la Junta de Festes.

Más información – Vila-real vibrará con el ‘Jovestiu Festival’

Fuente – Ajuntament de Vila-Realpuntcastellon.es

¿Quieres reservar una guía?

Sé el primero en comentar

Deja tu comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*

*